Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 gelecek kişileri yukarı doğru çekip soru işaretlileri kaldırırsan daha iyi olacak ayrıca mekanın adresi varsa konum bilgiside gerekli Kişilerin tümü gelecek. Soru işareti olanlar tek mi yoksa ailecek mi geleceklerini bildirmeyenler. Adres, detaylı tarif harita, koordinat vs ilk mesajda mevcut. Oradan bakılabilir Canımsın Öptüm Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Kişilerin tümü gelecek. Soru işareti olanlar tek mi yoksa ailecek mi geleceklerini bildirmeyenler. Adres, detaylı tarif harita, koordinat vs ilk mesajda mevcut. Oradan bakılabilir Canımsın Öptüm ilk iletiyi demiyorum en iyi cevap için dedim hesaplama adına ise aile yerine kaç kişi artı gelecek ise onu yazman daha kolay olur örnek olarak aşağıdaki gibi yaparsan sayı hesaplaman kolay olur şahin k. +2 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Kişilerin tümü gelecek. Soru işareti olanlar tek mi yoksa ailecek mi geleceklerini bildirmeyenler. Adres, detaylı tarif harita, koordinat vs ilk mesajda mevcut. Oradan bakılabilir Canımsın Öptüm Kınalı çıkışı, total, plaza bu mevkilerin kordinatları nerde (ufak bi haritalı ekleme yaparsan güzel olur) Otobandan basıp gelecektik yahu , bizi ışıklı radarlı yollara çağırıyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 ilk iletiyi demiyorum en iyi cevap için dedim hesaplama adına ise aile yerine kaç kişi artı gelecek ise onu yazman daha kolay olur örnek olarak aşağıdaki gibi yaparsan sayı hesaplaman kolay olur şahin k. +2 Ok. Kesin bildirenler için düzenleyeceğim.. Teşekkürler Janım.. Şahin K. ve ekürileri T.Coşkun ve Nuri Alço Yazdım listeye Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 ilk iletiyi demiyorum en iyi cevap için dedim hesaplama adına ise aile yerine kaç kişi artı gelecek ise onu yazman daha kolay olur örnek olarak aşağıdaki gibi yaparsan sayı hesaplaman kolay olur şahin k. +2 şahin k da mı gelecek Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 behzat Ç de geliyomu Eğer geliceksen, Behzat Ç. yide getirtirim Angara da tanıdıklarım var Heyetten Ehtiyar Heyetinden Yönetimden Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Kınalı çıkışı, total, plaza bu mevkilerin kordinatları nerde (ufak bi haritalı ekleme yaparsan güzel olur) Otobandan basıp gelecektik yahu , bizi ışıklı radarlı yollara çağırıyorsun Ben çorlunun kınalıdan sonraki girişinden gireceğim dahada anlamam Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Ben çorlunun kınalıdan sonraki girişinden gireceğim dahada anlamam Eğer Çorlu da buluşup, gitmek istersen, Çorlu gişeleri ters ve uzak kalır. Ha ben direkt mekana giderim dersen de yine biraz ters kalır ama olabilü.. Bu arada Sn. MOD larım. En iyi cevabın sonuna, ilk mesajdaki mekana nasıl gidileceği, harita, koordinat vs leri ekleyebilirseniz sevinirim. Ha olmaz ise canınız sağolsun Bir sonraki liste mesajımda yenilerim Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Abi ben tek geliyorum belirtmistim ama yine aile olarak kalmış Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Abi ben tek geliyorum belirtmistim ama yine aile olarak kalmış Biz büyük bir aileyiz. Hallederiz Ozan Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Eğer Çorlu da buluşup, gitmek istersen, Çorlu gişeleri ters ve uzak kalır. Ha ben direkt mekana giderim dersen de yine biraz ters kalır ama olabilü.. Bu arada Sn. MOD larım. En iyi cevabın sonuna, ilk mesajdaki mekana nasıl gidileceği, harita, koordinat vs leri ekleyebilirseniz sevinirim. Ha olmaz ise canınız sağolsun Bir sonraki liste mesajımda yenilerim Hallettim kerem. Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Ben çorlunun kınalıdan sonraki girişinden gireceğim dahada anlamam Ozaman saraydan Girelim Süha uyar mı ? Eğer Çorlu da buluşup, gitmek istersen, Çorlu gişeleri ters ve uzak kalır. Ha ben direkt mekana giderim dersen de yine biraz ters kalır ama olabilü.. Bu arada Sn. MOD larım. En iyi cevabın sonuna, ilk mesajdaki mekana nasıl gidileceği, harita, koordinat vs leri ekleyebilirseniz sevinirim. Ha olmaz ise canınız sağolsun Bir sonraki liste mesajımda yenilerim E-5 misinli sapağında buluşuruz Olmaz mı ? Yada saray yolundan e-5 dönerken shell benzin istasyonu var orada buluşuruz ? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Ozaman saraydan Girelim Süha uyar mı ? E-5 misinli sapağında buluşuruz Olmaz mı ? Yada saray yolundan e-5 dönerken shell benzin istasyonu var orada buluşuruz ? Mekan belli Şafak. Zor bir yer değil aslında. Sorunca da söylüyorlar.. Parça parça gitmek, farklı bilinmedik yerlerde toplanmak sıkıntı olabilir. Çorlu dan daha yakın. Dolanmadan direkt gidiliyor. Otoban kültürüm çok olmadığından sağlıklı yorum yapamıyorum otoban çıkışlarından sonraki güzergah için. (HGS bile geçen ay aldım ) Duruma göre isteyen istediği şekilde gidebilir. Maksat orada buluşmak Muhtelif kişilerde telefonum zaten var. olmadı isteyene ÖM atarım, telefonla tarif yaparız/ yaptırırız gerek duyulursa. En büyük sorun bu olsun Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Kerem Trakya Kuzusu deyince senin profil resmindeki kuzu aklıma geliyor.... Onu yemek serbest ise gelebilirim.... Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Mekan belli Şafak. Zor bir yer değil aslında. Sorunca da söylüyorlar.. Parça parça gitmek, farklı bilinmedik yerlerde toplanmak sıkıntı olabilir. Çorlu dan daha yakın. Dolanmadan direkt gidiliyor. Otoban kültürüm çok olmadığından sağlıklı yorum yapamıyorum otoban çıkışlarından sonraki güzergah için. (HGS bile geçen ay aldım ) Duruma göre isteyen istediği şekilde gidebilir. Maksat orada buluşmak Muhtelif kişilerde telefonum zaten var. olmadı isteyene ÖM atarım, telefonla tarif yaparız/ yaptırırız gerek duyulursa. En büyük sorun bu olsun Plazanın orda buluşup e-5 den devam edip, (Trakya cam fabrikasına gelmeden ) Misinli ye dönülmeyecekmi, ? , Dediğim yer shel istasyon yol üzerinde . 04 mayıs ola hayrola.. Siz yolunuzdan geliceniz Biz istanbul ekibinden istiyenler otobandan gelicez dediğim yerde buluşulup toplu halde mekana geçilcek, olmadı dediğin gibi herkes istediği yoldan gider Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Kerem Trakya Kuzusu deyince senin profil resmindeki kuzu aklıma geliyor.... Onu yemek serbest ise gelebilirim.... Gelirsen serbest. Gelmezsen resme bakmakla yetinicen artık Plazanın orda buluşup e-5 den devam edip, (Trakya cam fabrikasına gelmeden : D ) Misinli ye dönülmeyecekmi, ? , Dediğim yer shel istasyon yol üzerinde . 04 mayıs ola hayrola.. Siz yolunuzdan geliceniz p Biz istanbul ekibinden istiyenler otobandan gelicez dediğim yerde buluşulup toplu halde mekana geçilcek, olmadı dediğin gibi herkes istediği yoldan gider : Aynen. Dediğin yer. Trakya Cam a gelmeden 2-3 km önce, Misinli sapağı. Sapağın girişinde Hamle Tekstil fabrikası var. Giriş tabelaları aşağıdaki gibi. Benim için nema problema La bize her yer guzu Misinli sapak girişi tabelalar, Hamle Tekstil, Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 TEM kınalı çıkışında sağa çeker saat 11:00 gibi istanbul ekibini bekleriz sayım yapıp ağır ağır topluca gideriz, nasıl fikir ama. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 TEM kınalı çıkışında sağa çeker saat 11:00 gibi istanbul ekibini bekleriz sayım yapıp ağır ağır topluca gideriz, nasıl fikir ama. Büyüksün abim.. Dediğim gibi nasıl kolay olacaksa sizin için ona göre hareket edebilirsiniz. Amaç zamanında mekanda olmak. 12 gibi normalde kuzuları ateşten alıyorlar. Ben rica ettim. Biz geldiğimizde birçak kuzu olsun. Görelim ambiyansı, foto çekelim filan dedim. Çok geç kalırsak, ateş üzerinde kurur filan. Sıkıntı olması diye Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Benim gibi direk İstanbul-Saray çıkışından mekana giden olacaksa uygun bir yerde mahmutbey vs.gibi buluşmak isteyen olursa yada arabada 2 kişiyiz misafir olmak isteyen 1-2 kişi varsa vs vs... Kerem ben ve Hanım 2 kişiyiz Oğlak olursa oğlak yoksa kuzu hesabına bizi yazabilirsin...yada her ikisindende karışık alabiliriz 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Benim gibi direk İstanbul-Saray çıkışından mekana giden olacaksa uygun bir yerde mahmutbey vs.gibi buluşmak isteyen olursa yada arabada 2 kişiyiz misafir olmak isteyen 1-2 kişi varsa vs vs... Kerem ben ve Hanım 2 kişiyiz Oğlak olursa oğlak yoksa kuzu hesabına bizi yazabilirsin...yada her ikisindende karışık alabiliriz Mahmut bey gişelerin den çıkışta sağda musait yer de toplanılıp Orada buluşulabilir gibi.. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Mahmut bey gişelerin den çıkışta sağda musait yer de toplanılıp Orada buluşulabilir gibi.. Gençler karar versin biz ihtiyarlar işimize gelirse uyarız gelmezse yine uyarız Evden mekan tam 150 km. Tam 10 da çıksam sanırım 12 de orada olurum gibi görünüyor. Demekki 10:10 - 10:15 mahbutbeyde buluşulursa tam vaktinde orda oluruz. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Mahmut bey gişelerin den çıkışta sağda musait yer de toplanılıp Orada buluşulabilir gibi.. Gençler karar versin biz ihtiyarlar işimize gelirse uyarız gelmezse yine uyarız Evden mekan tam 150 km. Tam 10 da çıksam sanırım 12 de orada olurum gibi görünüyor. Demekki 10:10 - 10:15 mahbutbeyde buluşulursa tam vaktinde orda oluruz. ideal buluşma noktası ve saati saat 10:00 mahmutbey gişeler Kınalı rampasını görmeden otobandan çıkmam 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts