İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu! Yaza Merhaba! - 04 Mayıs Pazar Saat: 12:00

Misafir

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Pazar sabahı saat80:30 gibi bu ZELLO kanalından konuşmalar başlar, açık olsun.

Yorum bağlantısı

Bence de pazar başlasın  :D  :D Şimdi kapatın  :D  :D

Yorum bağlantısı

80:30 takribi kaç oluyo abi :p
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

:shok:  :shok: Telefon kendini resetledi Zello dinlerken  :shok:  :shok:

Geçmiş olsun hadi bakalım...

Yorum bağlantısı

Ayfon mu telefon :p

Sony Xperia Ion. Ama sanırım wireless buldu bitane. 21 adet güncelleme yapmaya başladı. Kastı herhalde. Hem zello, hem güncellemeler, hem forum, hem face, hem watzsap... derken.. Patladı  :D

Yorum bağlantısı

Sony Xperia Ion. Ama sanırım wireless buldu bitane. 21 adet güncelleme yapmaya başladı. Kastı herhalde. Hem zello, hem güncellemeler, hem forum, hem face, hem watzsap... derken.. Patladı :D

Güncelleme yaparken kasiyor cidden benim de az önce 12 tane güncelleme yaptı :D

Yorum bağlantısı

Zillo güzelmiş, ama benim telefona kısa geldi... :fiuw:

? Hayırdır Mükremin abi. Tel eski model mi? Yoksa yüklenmedi filanmı? Yardımcı olalım?

Yorum bağlantısı

? Hayırdır Mükremin abi. Tel eski model mi? Yoksa yüklenmedi filanmı? Yardımcı olalım?

Yok bea hemen yapıştırırsınız eski model diye, sizin zillo eskiymiş kabul etmedi telefon. :fiuw:

Yorum bağlantısı

Yok bea hemen yapıştırırsınız eski model diye, sizin zillo eskiymiş kabul etmedi telefon. :fiuw:

:shok: Marka model ne abi? Bakalım birdaha..

Yorum bağlantısı

Önceki 3 sayfada kurulum, kullanım resimli filan Ozan anlatmış. Kısaca ister mevcut kanalları bulup, ister kendine ayrı kanal oluşturup, ortadaki komacan tuşa basılı tutarak konuşuyorsun. Bıraktığında kanaldaki herkese (interneti açık olmalı) ses gidiyor. Önce "dıt dıt" uyarı veriyor. Eğer ayarla hoparlörde ise ses anında hoparlörden geliyor. Ayarı diyafona aktarırsan, kulaklıktan kullanmak daha mantıklı. Benim hoparlör açıkken "Hoyytt" diye bi ses geldi. Ben ürktüm  :D Sonra çay söyleyenler mi dersin, deneme ses 1-2 diyenler mi dersin  :D Daha detay bir şey varsa merak ettiğin belirtirsen anlatırım  :biggrin:

nasıl bişey zillo,kerem,tarif et biraz

Zillo

Yorum bağlantısı

Önceki 3 sayfada kurulum, kullanım resimli filan Ozan anlatmış. Kısaca ister mevcut kanalları bulup, ister kendine ayrı kanal oluşturup, ortadaki komacan tuşa basılı tutarak konuşuyorsun. Bıraktığında kanaldaki herkese (interneti açık olmalı) ses gidiyor. Önce "dıt dıt" uyarı veriyor. Eğer ayarla hoparlörde ise ses anında hoparlörden geliyor. Ayarı diyafona aktarırsan, kulaklıktan kullanmak daha mantıklı. Benim hoparlör açıkken "Hoyytt" diye bi ses geldi. Ben ürktüm  :D Sonra çay söyleyenler mi dersin, deneme ses 1-2 diyenler mi dersin  :D Daha detay bir şey varsa merak ettiğin belirtirsen anlatırım  :biggrin:

Zill

iphone da varmı

Yorum bağlantısı

Pazar sabahı eğlenceli olacak

İnşallah. Ben telefonu erken açmayı düşünmüyorum  :D

iphone da varmı

Sanırım var. Ama ücretli mi bilmem..

Yorum bağlantısı

Azcık aklı olan her telefona iniyor abi android, ios, hatta winphone için de olabilir. Gruba giriş sayisinda sınır yok

Yorum bağlantısı

Azıcık aklı olan indirmesin  :D Rezillik. Lavaboda eller ıslak  :D Hoparlör açık  :D Nasıl kullanılacağını tarfi edenler, ofiste rezil olduğunu söyleyenler, beni tanımayan ölsün diyenler  :D  :D

Yorum bağlantısı

Azıcık aklı olan indirmesin :D Rezillik. Lavaboda eller ıslak :D Hoparlör açık :D Nasıl kullanılacağını tarfi edenler, ofiste rezil olduğunu söyleyenler, beni tanımayan ölsün diyenler :D:D

Hahah abi ahizeye alın Allahtan başka muhabbetler olmadı :D
Yorum bağlantısı

Hahah abi ahizeye alın Allahtan başka muhabbetler olmadı :D

Sürekli diyafon a alıyorum. Ama ne hikmetse hoparlörden geliyor sonrasında ses  :unsure2:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...