Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Pazar sabahı saat80:30 gibi bu ZELLO kanalından konuşmalar başlar, açık olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Pazar sabahı saat80:30 gibi bu ZELLO kanalından konuşmalar başlar, açık olsun. Bence de pazar başlasın Şimdi kapatın Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Pazar sabahı saat80:30 gibi bu ZELLO kanalından konuşmalar başlar, açık olsun.80:30 takribi kaç oluyo abi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Telefon kendini resetledi Zello dinlerken Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Bence daha sonra bi fordclubtr sayfasi da acilabilir Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Telefon kendini resetledi Zello dinlerken Geçmiş olsun hadi bakalım... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Telefon kendini resetledi Zello dinlerken Ayfon mu telefon Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Ayfon mu telefon Sony Xperia Ion. Ama sanırım wireless buldu bitane. 21 adet güncelleme yapmaya başladı. Kastı herhalde. Hem zello, hem güncellemeler, hem forum, hem face, hem watzsap... derken.. Patladı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Sony Xperia Ion. Ama sanırım wireless buldu bitane. 21 adet güncelleme yapmaya başladı. Kastı herhalde. Hem zello, hem güncellemeler, hem forum, hem face, hem watzsap... derken.. Patladı Güncelleme yaparken kasiyor cidden benim de az önce 12 tane güncelleme yaptı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Zillo güzelmiş, ama benim telefona kısa geldi... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Zillo güzelmiş, ama benim telefona kısa geldi... ? Hayırdır Mükremin abi. Tel eski model mi? Yoksa yüklenmedi filanmı? Yardımcı olalım? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 ? Hayırdır Mükremin abi. Tel eski model mi? Yoksa yüklenmedi filanmı? Yardımcı olalım? Yok bea hemen yapıştırırsınız eski model diye, sizin zillo eskiymiş kabul etmedi telefon. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Yok bea hemen yapıştırırsınız eski model diye, sizin zillo eskiymiş kabul etmedi telefon. Marka model ne abi? Bakalım birdaha.. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Önceki 3 sayfada kurulum, kullanım resimli filan Ozan anlatmış. Kısaca ister mevcut kanalları bulup, ister kendine ayrı kanal oluşturup, ortadaki komacan tuşa basılı tutarak konuşuyorsun. Bıraktığında kanaldaki herkese (interneti açık olmalı) ses gidiyor. Önce "dıt dıt" uyarı veriyor. Eğer ayarla hoparlörde ise ses anında hoparlörden geliyor. Ayarı diyafona aktarırsan, kulaklıktan kullanmak daha mantıklı. Benim hoparlör açıkken "Hoyytt" diye bi ses geldi. Ben ürktüm Sonra çay söyleyenler mi dersin, deneme ses 1-2 diyenler mi dersin Daha detay bir şey varsa merak ettiğin belirtirsen anlatırım nasıl bişey zillo,kerem,tarif et biraz Zillo Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Önceki 3 sayfada kurulum, kullanım resimli filan Ozan anlatmış. Kısaca ister mevcut kanalları bulup, ister kendine ayrı kanal oluşturup, ortadaki komacan tuşa basılı tutarak konuşuyorsun. Bıraktığında kanaldaki herkese (interneti açık olmalı) ses gidiyor. Önce "dıt dıt" uyarı veriyor. Eğer ayarla hoparlörde ise ses anında hoparlörden geliyor. Ayarı diyafona aktarırsan, kulaklıktan kullanmak daha mantıklı. Benim hoparlör açıkken "Hoyytt" diye bi ses geldi. Ben ürktüm Sonra çay söyleyenler mi dersin, deneme ses 1-2 diyenler mi dersin Daha detay bir şey varsa merak ettiğin belirtirsen anlatırım Zill iphone da varmı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Pazar sabahı eğlenceli olacak İnşallah. Ben telefonu erken açmayı düşünmüyorum iphone da varmı Sanırım var. Ama ücretli mi bilmem.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Yüm kuzu ekibi bu uygulamayı indirebiliyor mu? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Azcık aklı olan her telefona iniyor abi android, ios, hatta winphone için de olabilir. Gruba giriş sayisinda sınır yok Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Azıcık aklı olan indirmesin Rezillik. Lavaboda eller ıslak Hoparlör açık Nasıl kullanılacağını tarfi edenler, ofiste rezil olduğunu söyleyenler, beni tanımayan ölsün diyenler Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Azıcık aklı olan indirmesin Rezillik. Lavaboda eller ıslak Hoparlör açık Nasıl kullanılacağını tarfi edenler, ofiste rezil olduğunu söyleyenler, beni tanımayan ölsün diyenler Hahah abi ahizeye alın Allahtan başka muhabbetler olmadı Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Hahah abi ahizeye alın Allahtan başka muhabbetler olmadı Sürekli diyafon a alıyorum. Ama ne hikmetse hoparlörden geliyor sonrasında ses Yorum bağlantısı
Recommended Posts