Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Sürekli diyafon a alıyorum. Ama ne hikmetse hoparlörden geliyor sonrasında ses Ofise geçince söyle de abi trakya döküm hakkinda dediklerinden bahsedelim Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Ofise geçince söyle de abi trakya döküm hakkinda dediklerinden bahsedelim Bahsedin tabi ya.. Belki terfi alırım Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 ahahahah Noldu, hoşunamı gitti? ekipler amiri? Yorum bağlantısı
Safak Acar 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Daha yeni öğrendim denemeyi karakoldan gerçekleştirdim Güzelmiş bu her buluşmada bunu kullanırız.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Ben ofline oldum.kulaklikta bile bas bas bağırıyodu Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 ben zellodan anlamam arkadaş aliexpreste 10-20 dolar arasında telsizler var hemde çift bakın derim. zello yapalım derken az giden şarjları oraya varmadan bitirmeyelim. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Biz de geliriz inşallah ailece. Selamlar 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Biz de geliriz inşallah ailece. SelamlarZello olmadan olmaz. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 yağmurdan korunaklı barınak mevcut mu mekanda? Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 ben zellodan anlamam arkadaş aliexpreste 10-20 dolar arasında telsizler var hemde çift bakın derim. zello yapalım derken az giden şarjları oraya varmadan bitirmeyelim. Abi yetismez kuzuya onlar YAğsın abim. Berekettir. Islanmayız. Kapalı mekan var.. Yağmur durumunda kapalı mekan, yağmurdan korunaklı barınak mevcut mu mekanda? Var abi Yorum bağlantısı
Misafir 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Noldu, hoşunamı gitti? ekipler amiri? Çabuk gümletmişsin,yine foruma kaldın... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 04 Mayıs 2014 Pazar, 11:30- 11:45 de, mekanı kolay bulmak adına Çorlu/ İstanbul girişi Total Benzin istasyonunda toplanılarak olay mahalline hareket edilecektir. (Kınalı gişelerinden çıkıp, E-5 üzerinden Çorlu ya girildiğinde, sağ tarafta sırasıyla Honda Plaza, Opel Plaza ve yanında Total istasyonu göreceklerdir. Ben orada bekliyor olacağım) Ayrıca ihtiyaç durumunda Çorlu dan Mekana minibüs kalkacaktır. Yine isteyenler otobanda buluşup, kendileri de direkt mekana gidebilir. Şuan için gelişmeler buradan takip edilmektedir. Pazar günü ZELLO denilen ve telefona yüklenen telsiz programı ile irtibat sağlanabilir. Zello indirildikten sonraki detaylar Burada Lokman Abim görüşü; "Beylikdüzü ekibi, Kumburgaz'dan Teme girer, müsait yerde diğer ekipleri bekler. Telsizi olanlar, almayı unutmasın, frekans yine 1,10" Aile yada Tek olarak gelecekler, en az 1 gün önceye kadar katılım gösterecekleri kişi sayısını bildirirlerse, kuzular ona göre dönecektir Mekanda ayrıca OĞLAK ta çevrilmektedir. Özel isteyen olursa, yine 1-2 gün önceye kadar haber verildiği takdirde oğlak çevirmede yapılabilir. Olaki hava bozar ise yine dere kenarında kapalı yer mevcuttur. Her 2 yeri de o güne rezerve ettirdim. Saygılar.. Mekan; Trakya Cam a gelmeden (yüksek 2 adet fabrika bacası göreceksiniz) 2-3 km önce, Misinli sapağı. Sapağın girişinde Hamle Tekstil fabrikası var. Giriş tabelaları aşağıdaki gibi. Buradan sonra 3 köy geçiliyor. Yaklaşık 13-14 km gidiliyor. Direkt gidecekler için bir ince detay, Misinli Köy meydanında yol ikiye ayrılıyor, sol tarafı takip edeceksiniz. İğneler Köy yolu. Misinli sapak girişi tabelalar, Hamle Tekstil, Pınarbaşı Köyü bitimi, Paşaköy Başlangıcı. Detay harita için; Pınarbaşı Koordinatlar; 41°,22',39.846'' Kuzey, 27°,37',27.8904'' Doğu Paşaköy Koordinatlar; 41°,23',41.082'' Kuzey, 27°,37',17.3316'' Doğu Taslak harita; 0- Mehmet Özyürek (Emmi)1- Kerem Minaz- Aile2- Murat Ersel Çevik- Aile3- Hakan Erken- Aile4- İ. Göksel YaMaN- Tek5- Bahadır Demir- Tek6- Uğur Samyeli- ???7- İbrahim Can- Tek8- Anıl Akgül- Aile9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- Aile 11- Mert Can Üzger- Tek 12- Ozan Altundal- Tek 13- Şafak Acar- Tek 14- Servet Aydın- Tek 15- M. Fatih Yüce- Aile (Oğlak) 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- +2 18- Fatih Keskin- Aile 19- Eren Erdoğan- ??? 20- Yusuf Taş- Aile 21- Süha Demirtaş- Tek 22- Ali Gürsoy- Tek 23- Hüseyin Sönmez- Aile 24- Sami Demirpaz- Tek 25- Ayhan Sırtıkara- Aile 26- Serkan Toker- 27- Ayhan Onaran- , 28- ... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Marka model ne abi? Bakalım birdaha.. Silinmiş, okunmuyor. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Silinmiş, okunmuyor. Bunlardan biri ozaman Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Kerem; Havanın akışı bizi tedirgin ediyor... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Kerem; Havanın akışı bizi tedirgin ediyor... Hava durumu nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun :good: Yorum bağlantısı
Misafir 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Hava durumu nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun :good: Ateş başında biter bu iş Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Beylikdüzü ekibi saat ve yer söyleseniz oraya gelsem,peşinize takılsam arka arkaya devam etsek nasıl olur ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Beylikdüzü ekibi saat ve yer söyleseniz oraya gelsem,peşinize takılsam arka arkaya devam etsek nasıl olur ?Iyi olur, zaman belirleyelim. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 04 Mayıs 2014 Pazar, 11:30- 11:45 de, mekanı kolay bulmak adına Çorlu/ İstanbul girişi Total Benzin istasyonunda toplanılarak olay mahalline hareket edilecektir. (Kınalı gişelerinden çıkıp, E-5 üzerinden Çorlu ya girildiğinde, sağ tarafta sırasıyla Honda Plaza, Opel Plaza ve yanında Total istasyonu göreceklerdir. Ben orada bekliyor olacağım) Ayrıca ihtiyaç durumunda Çorlu dan Mekana minibüs kalkacaktır. Yine isteyenler otobanda buluşup, kendileri de direkt mekana gidebilir. Şuan için gelişmeler buradan takip edilmektedir. Pazar günü ZELLO denilen ve telefona yüklenen telsiz programı ile irtibat sağlanabilir. Zello indirildikten sonraki detaylar Burada Lokman Abim görüşü; "Beylikdüzü ekibi, Kumburgaz'dan Teme girer, müsait yerde diğer ekipleri bekler. Telsizi olanlar, almayı unutmasın, frekans yine 1,10" Aile yada Tek olarak gelecekler, en az 1 gün önceye kadar katılım gösterecekleri kişi sayısını bildirirlerse, kuzular ona göre dönecektir Mekanda ayrıca OĞLAK ta çevrilmektedir. Özel isteyen olursa, yine 1-2 gün önceye kadar haber verildiği takdirde oğlak çevirmede yapılabilir. Olaki hava bozar ise yine dere kenarında kapalı yer mevcuttur. Her 2 yeri de o güne rezerve ettirdim. Saygılar.. Mekan; Trakya Cam a gelmeden (yüksek 2 adet fabrika bacası göreceksiniz) 2-3 km önce, Misinli sapağı. Sapağın girişinde Hamle Tekstil fabrikası var. Giriş tabelaları aşağıdaki gibi. Buradan sonra 3 köy geçiliyor. Yaklaşık 13-14 km gidiliyor. Direkt gidecekler için bir ince detay, Misinli Köy meydanında yol ikiye ayrılıyor, sol tarafı takip edeceksiniz. İğneler Köy yolu. Misinli sapak girişi tabelalar, Hamle Tekstil, Pınarbaşı Köyü bitimi, Paşaköy Başlangıcı. Detay harita için; Pınarbaşı Koordinatlar; 41°,22',39.846'' Kuzey, 27°,37',27.8904'' Doğu Paşaköy Koordinatlar; 41°,23',41.082'' Kuzey, 27°,37',17.3316'' Doğu Taslak harita; 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Murat Ersel Çevik- Aile 3- Hakan Erken- Aile 4- İ. Göksel YaMaN- Tek 5- Bahadır Demir- Tek 6- Uğur Samyeli- ??? 7- İbrahim Can- Tek 8- Anıl Akgül- Aile 9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- Aile 11- Mert Can Üzger- Tek 12- Ozan Altundal- Tek 13- Şafak Acar- Tek 14- Servet Aydın- Tek 15- M. Fatih Yüce- Aile (Oğlak) 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- +2 18- Fatih Keskin- Aile 19- Eren Erdoğan- ??? 20- Yusuf Taş- Aile 21- Süha Demirtaş- Tek 22- Ali Gürsoy- Tek 23- Hüseyin Sönmez- Aile 24- Sami Demirpaz- Tek 25- Ayhan Sırtıkara- Aile 26- Serkan Toker- 27- Ayhan Onaran- , 28- ... Istanbuldan gelen diğer ekip ile de bulusmak icin ortak nokta olsun abi.lokman abi kumburgazdan teme girer bekleriz uygun bir yerde dedi. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 lokman abi kumburgazdan teme girer bekleriz uygun bir yerde dedi.Beylikdüzü ekibi kumburgaz gişelerden geçmeden bekler istanbul ekibi ile haberleşir kumburgaz temden geçerken konvoya katılır.Nasıl fikir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Beylikdüzü ekibi kumburgaz gişelerden geçmeden bekler istanbul ekibi ile haberleşir kumburgaz temden geçerken konvoya katılır. Nasıl fikir abi ben yolları pek bilmem.kaybolurum diye beylikduzunden bilenlerin pesine takılmak istiyorum Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 abi ben yolları pek bilmem.kaybolurum diye beylikduzunden bilenlerin pesine takılmak istiyorumBatıya doğru gidicen işte. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts