İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu! Yaza Merhaba! - 04 Mayıs Pazar Saat: 12:00

Misafir

Recommended Posts

Çağlar Bayur

geri dönüşte, pişmiş kuzuyu paket yapma imkanları var mı? evdekiler çemkiriyor da...

Tamam abim, eski günler gibi konvoy başı sen olacaksın değil mi , hızımız 110 olup diyeceksin ama 140 ile gideceksin :D

:rofl:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Yazılımlı CVT eyvah diyorum abim, depoyu full edelim o halde :D

Yazılımı kapatırım arabayıda manule alırım şartlar eşit olur :D

Yanlız bir sorun var ben konvoyuma Ford olmayan araçları almıyorum : :exc1: Malum bu fortçuların gezisi...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

:D  :D

Süha ayrı konvoy yapacağız anlaşıldı. 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Herkese afiyet olsun. Malesef kaçırdık.

Kaçırmadan hatırlatalım  :biggrin:  Gelecekmisin Aykut ? 

hoş buldum valla çok iyi zaman geçirdim aranızda hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.

elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışırım artık ama arabayla gelme konusuna pek sıcak bakmıyorum az kalsın gidiyordu araba valla iyi kurtardım fatih abiden anahtarı  :D

Aydın gelecekmisin ? 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Liberty'i patron vermiyor. Konvoyu epey terletirdim yoksa :f1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

geri dönüşte, pişmiş kuzuyu paket yapma imkanları var mı? evdekiler çemkiriyor da...

:rofl:

Paket servisimiz vardır  ;)

Kaçırmadan hatırlatalım  :biggrin:  Gelecekmisin Aykut ? 

Aydın gelecekmisin ? 

:bravo:  :good1:

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Yazılımı kapatırım arabayıda manule alırım şartlar eşit olur :D

Yanlız bir sorun var ben konvoyuma Ford olmayan araçları almıyorum : :exc1: Malum bu fortçuların gezisi...

:D  :D

Süha ayrı konvoy yapacağız anlaşıldı. 

O zaman bizim Lokman abiminde dediği gibi ayrı bir konvoy yapmamız lazım, dikkat edinde mekana geldiğinizde biz bütün kuzuları bitirmiş olmayalım abicim :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Abi kango yeter bence :)

O da iyi gidiyor ama nefesi erken kesiliyor, nede olsa manav arabası :biggrin:

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

bi sikintı olmaz ise geleceğim ben de  nasipse
28 uğur çınar

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Benim gelme durumu sallantıda arkadaşlar . Bizim yavrunun azı dışleri çıkıyor herhalde huysuz , gece uyumuyor ...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

28 uğur çınar

:good1:

Benim gelme durumu sallantıda arkadaşlar . Bizim yavrunun azı dışleri çıkıyor herhalde huysuz , gece uyumuyor ...

Azı dişine kuzu ilaç geliyormuş  ;) Kısmet Ali.. Opsiyon her zaman var. Sorun değil.

Allah'tan bir mani çıkmazsa, geliyorum inşallah. :) Hatırlattığın için teşekkür ediyorum Şafak. 

28 uğur çınar

Zello yu yükleyin, yolda kalmayın  :D 45-40 merkez.. 45-40 merkez..   :D

Yorum bağlantısı

Şu an ki duruma göre pazar günü komple yağışlı ama kuzuya engel olmaz :)

İnşallah kardeşim.. Hava durumu spikeri olsan ya sen  ;)  :D Kıl payı da atlatabiliriz, yağmur eşliğinde romantik bir yemekte yiyebiliriz..  :fiuw: Tam o saatte yarı güneşli gibi duruyor..

1LuWmuw.jpg?1

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

O zaman bizim Lokman abiminde dediği gibi ayrı bir konvoy yapmamız lazım, dikkat edinde mekana geldiğinizde biz bütün kuzuları bitirmiş olmayalım abicim :D

Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz :)

Mahmutbey'den direkt saray çıkışına varıp mekana gitmek daha mantıklı. Kınalıdan çıkıp radar madar ile uğraşıp Çorlu içinde buluşmak bana göre yolu uzatıp zaman kaybından başka bir şey değil. Tariften anlaşılacağı gibi mekanı bulmak çok kolay görünüyor...İstanbul-Beylikdüzü ekibi olarak böyle yapalımmı ?

• Beğen 3
Yorum bağlantısı

Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz :)

Mahmutbey'den direkt saray çıkışına varıp mekana gitmek daha mantıklı. Kınalıdan çıkıp radar madar ile uğraşıp Çorlu içinde buluşmak bana göre yolu uzatıp zaman kaybından başka bir şey değil. Tariften anlaşılacağı gibi mekanı bulmak çok kolay görünüyor...İstanbul-Beylikdüzü ekibi olarak böyle yapalımmı ?

Eğer minibüs e ihtiyaç duyulmayacak ise sizi Saray E-5 çıkışında (otobandan çıktıktan sonra) karşılayabilirim.. Karar sizindir..

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz

Aynen katılıyorum abi.. 

Eğer minibüs e ihtiyaç duyulmayacak ise sizi Saray E-5 çıkışında (otobandan çıktıktan sonra) karşılayabilirim.. Karar sizindir..

Ben sana ne dedim janım benim :D  

Ozaman saraydan Girelim Süha uyar mı ? 

E-5 misinli sapağında buluşuruz Olmaz mı ? 

image.jpg

Yada saray yolundan e-5 dönerken shell benzin istasyonu var orada buluşuruz ? 

Mekan belli Şafak. Zor bir yer değil aslında. Sorunca da söylüyorlar.. Parça parça gitmek, farklı bilinmedik yerlerde toplanmak sıkıntı olabilir. Çorlu dan daha yakın. Dolanmadan direkt gidiliyor. Otoban kültürüm çok olmadığından sağlıklı yorum yapamıyorum otoban çıkışlarından sonraki güzergah için. (HGS bile geçen ay aldım   ) Duruma göre isteyen istediği şekilde gidebilir. Maksat orada buluşmak  Muhtelif kişilerde telefonum zaten var. olmadı isteyene ÖM atarım, telefonla tarif yaparız/ yaptırırız gerek duyulursa. En büyük sorun bu olsun  

:biggrin: 

Plazanın orda buluşup  e-5 den devam edip, (Trakya cam fabrikasına gelmeden :D ) Misinli ye dönülmeyecekmi, ? , Dediğim yer shel istasyon yol üzerinde . 04 mayıs ola hayrola..

Siz yolunuzdan geliceniz :p Biz istanbul ekibinden istiyenler otobandan gelicez dediğim yerde buluşulup toplu halde mekana geçilcek, olmadı dediğin gibi herkes istediği yoldan gider :D

:yes: 

Gelirsen serbest. Gelmezsen resme bakmakla yetinicen artık    

Aynen. Dediğin yer. Trakya Cam a gelmeden 2-3 km önce, Misinli sapağı. Sapağın girişinde Hamle Tekstil fabrikası var. Giriş tabelaları aşağıdaki gibi. Benim için nema problema   La bize her yer guzu  

:fiuw: 

Saat 10 da Mahmut bey gişelerde bulaşacak ekibin listesini oluşturalım sonra kayıp olmasın ;)

1) Süha Demirtaş

2) Fatih Yüce

3) Ayhan Sırtıkara

1) Süha Demirtaş

2) Fatih Yüce

3) Ayhan Sırtıkara

4)Şafak Acar + Ozan Altundal

Yorum bağlantısı

Şimdiden güzel muhabbetler.

Sağolasın Bilalim, kardeşim, hacimdaşım. Yoksun fazla bu aralar forumda. Sıkıntı problem yok inşallah?

Yorum bağlantısı

Sağolasın Bilalim, kardeşim, hacimdaşım. Yoksun fazla bu aralar forumda. Sıkıntı problem yok inşallah?

Çok şükür sıkıntı yok, vakit ayıramıyorum sadece. Ama çok özledim muhabbeti

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Biz saat 9 gibi, uğur, ibrahim, aykut ve ozan ile yola revan olacağız.

Kınalı pistinde, bir focus'un kurumunu atmamız gerekiyor sanırım erken saatte orada oluruz..

Kerem bana telefonunu özel'den yazarmısın ?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Kerem 120 ila 150 km lik yolu araba ile gelip minübüs ile aktarma yapacak bu forumda kimse olacağını ben pek sanmıyorum. Herkes yaşını başını almış yol yordam bulacak yaştaki insanlarız sen vazifeni yaptın bütün yolları gösterdin işi organize ettin.  Uzay çağınıda geçtik whatsup gps gprs türksat sataletı devrinde yaşıyoruz Otobandan saray çıkışı yada mekanda buluşmak en iyisi bence. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...