Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Poster afiş bayrak pankart ne varsa alırsanız.. Ambiyans yaparız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 geri dönüşte, pişmiş kuzuyu paket yapma imkanları var mı? evdekiler çemkiriyor da... Tamam abim, eski günler gibi konvoy başı sen olacaksın değil mi , hızımız 110 olup diyeceksin ama 140 ile gideceksin 3 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Yazılımlı CVT eyvah diyorum abim, depoyu full edelim o halde Yazılımı kapatırım arabayıda manule alırım şartlar eşit olur Yanlız bir sorun var ben konvoyuma Ford olmayan araçları almıyorum : Malum bu fortçuların gezisi... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Süha ayrı konvoy yapacağız anlaşıldı. Yorum bağlantısı
Safak Acar 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Herkese afiyet olsun. Malesef kaçırdık. Kaçırmadan hatırlatalım Gelecekmisin Aykut ? hoş buldum valla çok iyi zaman geçirdim aranızda hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışırım artık ama arabayla gelme konusuna pek sıcak bakmıyorum az kalsın gidiyordu araba valla iyi kurtardım fatih abiden anahtarı Aydın gelecekmisin ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Liberty'i patron vermiyor. Konvoyu epey terletirdim yoksa 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 geri dönüşte, pişmiş kuzuyu paket yapma imkanları var mı? evdekiler çemkiriyor da... Paket servisimiz vardır Kaçırmadan hatırlatalım Gelecekmisin Aykut ? Aydın gelecekmisin ? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Liberty'i patron vermiyor. Konvoyu epey terletirdim yoksa Abi kango yeter bence Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Yazılımı kapatırım arabayıda manule alırım şartlar eşit olur Yanlız bir sorun var ben konvoyuma Ford olmayan araçları almıyorum : Malum bu fortçuların gezisi... Süha ayrı konvoy yapacağız anlaşıldı. O zaman bizim Lokman abiminde dediği gibi ayrı bir konvoy yapmamız lazım, dikkat edinde mekana geldiğinizde biz bütün kuzuları bitirmiş olmayalım abicim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Abi kango yeter bence O da iyi gidiyor ama nefesi erken kesiliyor, nede olsa manav arabası Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 bi sikintı olmaz ise geleceğim ben de nasipse28 uğur çınar Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Benim gelme durumu sallantıda arkadaşlar . Bizim yavrunun azı dışleri çıkıyor herhalde huysuz , gece uyumuyor ... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 bi sikintı olmaz ise geleceğim ben de nasipse 28 uğur çınar Benim gelme durumu sallantıda arkadaşlar . Bizim yavrunun azı dışleri çıkıyor herhalde huysuz , gece uyumuyor ... Azı dişine kuzu ilaç geliyormuş Kısmet Ali.. Opsiyon her zaman var. Sorun değil. Allah'tan bir mani çıkmazsa, geliyorum inşallah. Hatırlattığın için teşekkür ediyorum Şafak. bi sikintı olmaz ise geleceğim ben de nasipse 28 uğur çınar Zello yu yükleyin, yolda kalmayın 45-40 merkez.. 45-40 merkez.. Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Şu an ki duruma göre pazar günü komple yağışlı ama kuzuya engel olmaz İnşallah kardeşim.. Hava durumu spikeri olsan ya sen Kıl payı da atlatabiliriz, yağmur eşliğinde romantik bir yemekte yiyebiliriz.. Tam o saatte yarı güneşli gibi duruyor.. Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 O zaman bizim Lokman abiminde dediği gibi ayrı bir konvoy yapmamız lazım, dikkat edinde mekana geldiğinizde biz bütün kuzuları bitirmiş olmayalım abicim Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz Mahmutbey'den direkt saray çıkışına varıp mekana gitmek daha mantıklı. Kınalıdan çıkıp radar madar ile uğraşıp Çorlu içinde buluşmak bana göre yolu uzatıp zaman kaybından başka bir şey değil. Tariften anlaşılacağı gibi mekanı bulmak çok kolay görünüyor...İstanbul-Beylikdüzü ekibi olarak böyle yapalımmı ? 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz Mahmutbey'den direkt saray çıkışına varıp mekana gitmek daha mantıklı. Kınalıdan çıkıp radar madar ile uğraşıp Çorlu içinde buluşmak bana göre yolu uzatıp zaman kaybından başka bir şey değil. Tariften anlaşılacağı gibi mekanı bulmak çok kolay görünüyor...İstanbul-Beylikdüzü ekibi olarak böyle yapalımmı ? Eğer minibüs e ihtiyaç duyulmayacak ise sizi Saray E-5 çıkışında (otobandan çıktıktan sonra) karşılayabilirim.. Karar sizindir.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz Mahmutbey'den direkt saray çıkışına varıp mekana gitmek daha mantıklı. Kınalıdan çıkıp radar madar ile uğraşıp Çorlu içinde buluşmak bana göre yolu uzatıp zaman kaybından başka bir şey değil. Tariften anlaşılacağı gibi mekanı bulmak çok kolay görünüyor...İstanbul-Beylikdüzü ekibi olarak böyle yapalımmı ? Aynen katılıyorum abi.. Eğer minibüs e ihtiyaç duyulmayacak ise sizi Saray E-5 çıkışında (otobandan çıktıktan sonra) karşılayabilirim.. Karar sizindir.. Ben sana ne dedim janım benim Ozaman saraydan Girelim Süha uyar mı ? E-5 misinli sapağında buluşuruz Olmaz mı ? Yada saray yolundan e-5 dönerken shell benzin istasyonu var orada buluşuruz ? Mekan belli Şafak. Zor bir yer değil aslında. Sorunca da söylüyorlar.. Parça parça gitmek, farklı bilinmedik yerlerde toplanmak sıkıntı olabilir. Çorlu dan daha yakın. Dolanmadan direkt gidiliyor. Otoban kültürüm çok olmadığından sağlıklı yorum yapamıyorum otoban çıkışlarından sonraki güzergah için. (HGS bile geçen ay aldım ) Duruma göre isteyen istediği şekilde gidebilir. Maksat orada buluşmak Muhtelif kişilerde telefonum zaten var. olmadı isteyene ÖM atarım, telefonla tarif yaparız/ yaptırırız gerek duyulursa. En büyük sorun bu olsun Plazanın orda buluşup e-5 den devam edip, (Trakya cam fabrikasına gelmeden ) Misinli ye dönülmeyecekmi, ? , Dediğim yer shel istasyon yol üzerinde . 04 mayıs ola hayrola.. Siz yolunuzdan geliceniz Biz istanbul ekibinden istiyenler otobandan gelicez dediğim yerde buluşulup toplu halde mekana geçilcek, olmadı dediğin gibi herkes istediği yoldan gider Gelirsen serbest. Gelmezsen resme bakmakla yetinicen artık Aynen. Dediğin yer. Trakya Cam a gelmeden 2-3 km önce, Misinli sapağı. Sapağın girişinde Hamle Tekstil fabrikası var. Giriş tabelaları aşağıdaki gibi. Benim için nema problema La bize her yer guzu Saat 10 da Mahmut bey gişelerde bulaşacak ekibin listesini oluşturalım sonra kayıp olmasın 1) Süha Demirtaş 2) Fatih Yüce 3) Ayhan Sırtıkara 1) Süha Demirtaş 2) Fatih Yüce 3) Ayhan Sırtıkara 4)Şafak Acar + Ozan Altundal Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Şimdiden güzel muhabbetler. Sağolasın Bilalim, kardeşim, hacimdaşım. Yoksun fazla bu aralar forumda. Sıkıntı problem yok inşallah? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Sağolasın Bilalim, kardeşim, hacimdaşım. Yoksun fazla bu aralar forumda. Sıkıntı problem yok inşallah? Çok şükür sıkıntı yok, vakit ayıramıyorum sadece. Ama çok özledim muhabbeti Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Biz saat 9 gibi, uğur, ibrahim, aykut ve ozan ile yola revan olacağız. Kınalı pistinde, bir focus'un kurumunu atmamız gerekiyor sanırım erken saatte orada oluruz.. Kerem bana telefonunu özel'den yazarmısın ? 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Eğer minibüs e ihtiyaç duyulmayacak ise sizi Saray E-5 çıkışında (otobandan çıktıktan sonra) karşılayabilirim.. Karar sizindir.. Kerem 120 ila 150 km lik yolu araba ile gelip minübüs ile aktarma yapacak bu forumda kimse olacağını ben pek sanmıyorum. Herkes yaşını başını almış yol yordam bulacak yaştaki insanlarız sen vazifeni yaptın bütün yolları gösterdin işi organize ettin. Uzay çağınıda geçtik whatsup gps gprs türksat sataletı devrinde yaşıyoruz Otobandan saray çıkışı yada mekanda buluşmak en iyisi bence. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts