Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Kerem 120 ila 150 km lik yolu araba ile gelip minübüs ile aktarma yapacak bu forumda kimse olacağını ben pek sanmıyorum. Herkes yaşını başını almış yol yordam bulacak yaştaki insanlarız sen vazifeni yaptın bütün yolları gösterdin işi organize ettin. Uzay çağınıda geçtik whatsup gps gprs türksat sataletı devrinde yaşıyoruz Otobandan saray çıkışı yada mekanda buluşmak en iyisi bence. Abim zaten başka talep gelmedi. Kaldırıyorum ozaman minibüsü. En olmadı o gün isteyen olursa, otobüsle gelecek filan. En kötü ihtimal 2 sefer yaparım.. Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Biz saat 9 gibi, uğur, ibrahim, aykut ve ozan ile yola revan olacağız. Kınalı pistinde, bir focus'un kurumunu atmamız gerekiyor sanırım erken saatte orada oluruz.. Kerem bana telefonunu özel'den yazarmısın ? Yc nin mi ? Ben de Safak abiyle buluşur bi yerden küçük hacimli ama öfkeli ecoboostla gelirim Transfermi oldun Ozan kimden izin aldın Co pilot lazım Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Yc nin mi ? Transfermi oldun Ozan kimden izin aldın Co pilot lazım Abi aykut abiyle biz aynı mahallede oturuyomusuz da o beni alicak ibrahimlere geçip oradan gidelim dedik sabah erken bulusulacagi icin cevizlibaga gelmek zor olacak dönüşte co pilot olabilirim Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Abi aykut abiyle biz aynı mahallede oturuyomusuz da o beni alicak ibrahimlere geçip oradan gidelim dedik sabah erken bulusulacagi icin cevizlibaga gelmek zor olacak dönüşte co pilot olabilirim Sana nasıl uygunsa Ozanım, oda olur 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Abi aykut abiyle biz aynı mahallede oturuyomusuz da o beni alicak ibrahimlere geçip oradan gidelim dedik sabah erken bulusulacagi icin cevizlibaga gelmek zor olacak dönüşte co pilot olabilirim Sana nasıl uygunsa Ozanım, oda olur Satışşş Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Satışşş Abi kızıştırma ortalığı telsizden anons geçerim şimdi bak Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Valla sabah erken saatte bulusulmayacak olsa giderim ama 2 ayrı toplu taşıma degistirmem gerekiyor Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Abi aykut abiyle biz aynı mahallede oturuyomusuz da o beni alicak ibrahimlere geçip oradan gidelim dedik sabah erken bulusulacagi icin cevizlibaga gelmek zor olacak dönüşte co pilot olabilirim Valla sabah erken saatte bulusulmayacak olsa giderim ama 2 ayrı toplu taşıma degistirmem gerekiyor Cevizlibağ gel diye kim dedi sana? Evden almasam bile Mecdiyeköy den alırdım Ozanım ayıpsın Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Cevizlibağ gel diye kim dedi sana? Evden almasam bile Mecdiyeköy den alırdım Ozanım ayıpsın Sağol abim düşünmen yeter fazladan benzin yakmaya gerek yok. Dün aykut abi ben de orada oturuyorum diyince nasil olsa gidiliyo diye sen de bizle gel dediler Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Benzini düşüneydik bipper la giderdik Bipper ı alma sebebi neydi? NEyi düşünerek almıştınız? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ben sabah 09:45 de büyükçekmece gölü ile marmara denizinin birleştiği noktayı geçer sağa çeker beklerim.Lokman abi ve Fatih abi beni unutmayı sakın ha.İkinizin de arabaları tanımıyorum.Gerçi lokman abininkini plakanın sonundan tanırım da gazlar geçer fln gözüm seçemez belki Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ben sabah 09:45 de büyükçekmece gölü ile marmara denizinin birleştiği noktayı geçer sağa çeker beklerim.Lokman abi ve Fatih abi beni unutmayı sakın ha.İkinizin de arabaları tanımıyorum.Gerçi lokman abininkini plakanın sonundan tanırım da gazlar geçer fln gözüm seçemez belki Olm korkma bukadar. Çorlu ya gel. Ara beni. Alırım seni. Merak etme kaybolmazsın Zello da var Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bipper ı alma sebebi neydi? NEyi düşünerek almıştınız? Ayda yılda bir gezmeye gidiyoruz yahu bipper iş peşinde koştutrurken iyi oluyor.. Bipperı kullanmak istiyorsan bipperla gelim özledin heralde eski arabanı Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Olm korkma bukadar. Çorlu ya gel. Ara beni. Alırım seni. Merak etme kaybolmazsın Zello da var benim telefonda dışarıda zello yok bu aralar Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 benim telefonda dışarıda zello yok bu aralar Çağrı at. Ben ararım Zello yoksa Hello var (Kendimden iğrendim bu espiri ile) Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) iyi eğlenceler 2 Mayıs 2014 tarihinde Barış Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Aman arkadaşlar hız sınırlarını aşmayalım yollarda radar var Boşver radarı.. Gelen düşünsün Geliyonmu belli oldumu abim?? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Boşver radarı.. Gelen düşünsün Geliyonmu belli oldumu abim?? maalesef size iyi eğlenceler,çok güzel bir etkinlik olacak,şimdiden tebrik ederim seni Kerem,emeğin çok Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ben sabah 09:45 de büyükçekmece gölü ile marmara denizinin birleştiği noktayı geçer sağa çeker beklerim.Lokman abi ve Fatih abi beni unutmayı sakın ha.İkinizin de arabaları tanımıyorum.Gerçi lokman abininkini plakanın sonundan tanırım da gazlar geçer fln gözüm seçemez belki Brnde orada olacakğım, kaç tane kırmızı fusion olabilir ki? Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Brnde orada olacakğım, kaç tane kırmızı fusion olabilir ki?Burası Trakya abim. Kırmızıyı severiz, etsiz yemek yemeyiz Belli olmaz yani Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Şu an ki duruma göre pazar günü komple yağışlı ama kuzuya engel olmaz geliyor musun O da iyi gidiyor ama nefesi erken kesiliyor, nede olsa manav arabası bizimkilerde aileleri biryerden diğer yere ekonomik üzere tasarlanmış dizeller ya abi sıkıntı yok Size afiyet olsun der derviş misali ne bulursak onu yeriz Mahmutbey'den direkt saray çıkışına varıp mekana gitmek daha mantıklı. Kınalıdan çıkıp radar madar ile uğraşıp Çorlu içinde buluşmak bana göre yolu uzatıp zaman kaybından başka bir şey değil. Tariften anlaşılacağı gibi mekanı bulmak çok kolay görünüyor...İstanbul-Beylikdüzü ekibi olarak böyle yapalımmı ? Kınalı rapmasıne girmeden olmaz zaten abicim haklısın 2 Mayıs 2014 tarihinde Süha Demirtaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 geliyor musun bizimkilerde aileleri biryerden diğer yere ekonomik üzere tasarlanmış dizeller ya abi sıkıntı yok Kınalı rapmasıne girmeden olmaz zaten abicim haklısın Helal olsun sana mert adam çıktın. Bazıları 2 gün kala milleti ekmeğe başladıda 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ben zaten hiç bir zaman geleceğim demedim Süha başkan yanlış anladı Hava tahmini araştıröma konusunda iyiyimdir sadece konuya o yüzden dahil oldum Taş zaten sana değildi Yorum bağlantısı
Recommended Posts