M.Fatih Yüce 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bende nedense üstüme alındım abi Eskiden bir laf vardı bilmem duydunmu hiç ? "Herşeye gelin güvey olma" 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bahadır saati geçirmezsen unutmayız merak etme. satışlar alışlar başlamış, Maşallah bize her yol Angara. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bahadır saati geçirmezsen unutmayız merak etme. satışlar alışlar başlamış, Maşallah bize her yol Angara. abi saat 09:45 ordayım Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Satış matış ne oluyor ne zaman başladı ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Hic gelmicem bak heee Ben gelir alırım seni Ozanım Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ben gelir alırım seni Ozanım Yok ben oynamiyom artık adimiz satisciya çıktı otobuse binip gelicem Çorluya Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 sevildiğini bil, paylaşılamıyorsun bak. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Kerem kuzuları buradan canlı izleyebiliyormuyuz Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Kerem kuzuları buradan canlı izleyebiliyormuyuz Saat 20:00 gibi aradım, kapalı kısma ufo filan koydurdum, FaTiH abimlere oğlak ayarlattım, en az 1 kuzu (40-50 porsiyon) söyledim. Tam 12 gibi indirilecek şekilde pişirecekler, gittiğimizde canlı canlı görcez kısmetse sevildiğini bil, paylaşılamıyorsun bak. +1 hala atar yapıyor Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Saat 20:00 gibi aradım, kapalı kısma ufo filan koydurdum, FaTiH abimlere oğlak ayarlattım, en az 1 kuzu (40-50 porsiyon) söyledim. Tam 12 gibi indirilecek şekilde pişirecekler, gittiğimizde canlı canlı görcez kısmetse Kıyamam ya Yorum bağlantısı
Misafir 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Gelsek mi. Az da yol yok. 400 km. Sana bu yolmu şimdi hocam Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Gelsek mi. Az da yol yok. 400 km. Beşiktaşa gel gerisini ben hallederim Saat 20:00 gibi aradım, kapalı kısma ufo filan koydurdum, FaTiH abimlere oğlak ayarlattım, en az 1 kuzu (40-50 porsiyon) söyledim. Tam 12 gibi indirilecek şekilde pişirecekler, gittiğimizde canlı canlı görcez kısmetse Kerem sağolasın ama bir tek benim için oğlak ile uğraşmayın Herkes gibi kuzu yeriz bizde 2 Mayıs 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Beşiktaşa gel gerisini ben hallederim Kerem sağolasın ama bir tek benim için oğlak ile uğraşmayın Herkes gibi kuzu yeriz bizde Sağolasın abi. Ayarlamalara başladık. Sana bu yolmu şimdi hocam Bu gazla Bulgaristan'dan çıkmazsak iyi. Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bende bipper la gelme kararı aldım Hüseyin hocam bende alabilirm gelebilirsen.. Beşiktaş, Sirkeci Farketmez.. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Gelsek mi. Az da yol yok. 400 km. Bende bipper la gelme kararı aldım Hüseyin hocam bende alabilirm gelebilirsen.. Beşiktaş, Sirkeci,yenikapı Farketmez.. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ne oluyor burada napiyoruz adim felan yaziyor kuzu mu yiyecegiz. Ben keci seviyorum nasil olacak Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Bende bipper la gelme kararı aldım Hüseyin hocam bende alabilirm gelebilirsen.. Beşiktaş, Sirkeci Farketmez.. Sağolasın. Ayarlama yaptık. Hamdolsun fctr kocaman aile. Ne oluyor burada napiyoruz adim felan yaziyor kuzu mu yiyecegiz. Ben keci seviyorum nasil olacak Keçi eti gevşek olur. Kuzu kuzu yiyeceğiz kuzuyu. Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Keçi eti gevşek olur. Kuzu kuzu yiyeceğiz kuzuyu. Sen geliyorsan seni bile yerim hocam. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Ayarlama yaptık derken abi Geliyormusun gelmiyormusun ? Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Sen geliyorsan seni bile yerim hocam. Bende seni yerim. Canım. Ayarlama yaptık derken abi Geliyormusun gelmiyormusun ? Geliyoruz İnşallah. Bir mani çıkmazsa. Pampalar alacak yani. 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Kimmiş o pampalar Bende seni yerim. Canım. Geliyoruz İnşallah. Bir mani çıkmazsa. Pampalar alacak yani. Gerçekten geliyoruz gidiyoruz diyoruz da hiç Allahın izniyle demiyoruz kısmetse görüşmek üzere .. Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 (düzenlendi) Kimmiş o pampalar Gerçekten geliyoruz gidiyoruz diyoruz da hiç Allahın izniyle demiyoruz kısmetse görüşmek üzere .. Demezsen gelemezsin. Süha ile evvelsi gece kopucaz ertesi sabah yola çıkacağız İnşaallah. 2 Mayıs 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts