İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu! Yaza Merhaba! - 04 Mayıs Pazar Saat: 12:00

Misafir

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Demezsen gelemezsin. :p

Süha ile evvelsi gece kopucaz  :party2: ertesi sabah yola çıkacağız İnşaallah. :)

Pampa birlikteyiz oleyse :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Gelsek mi. Az da yol yok. 400 km. :)

Hadi hayırlısı Hodjam  :good1:

Bende bipper la gelme kararı aldım :p:D

....

Satışşş...  :D

Ne oluyor burada napiyoruz adim felan yaziyor kuzu mu yiyecegiz.

Ben keci seviyorum nasil olacak  :unsure2:

Daha ilk gün yazdık adını Sami  :good1: Oğlak hazır  ;)

Yorum bağlantısı

04 Mayıs 2014 Pazar (yarın), 11:30 da, mekanı kolay bulmak adına Çorlu/ İstanbul girişi Total Benzin istasyonunda toplanılarak olay mahalline hareket edilecektir. (Kınalı gişelerinden çıkıp, E-5 üzerinden Çorlu ya girildiğinde, sağ tarafta sırasıyla Honda Plaza, Opel Plaza ve yanında Total istasyonu göreceklerdir. Ben orada bekliyor olacağım, 11:45 te hareket ederiz) Yine isteyenler otobanda buluşup, kendileri de direkt mekana gidebilir. İhtiyaca lüsum görülmediğinden servis olayını şimdilik kaldırdım. Eğer aracı olmayan vs olursa yine düşünürüz.

Lokman Abim görüşü; "Beylikdüzü ekibi, Kumburgaz'dan Teme girer, müsait yerde diğer ekipleri bekler. Telsizi olanlar, almayı unutmasın, frekans yine 1,10" Saray gişelerinden çıkıp, Edirne yönüne E-5 e çıkmanız gerekli. Sonrası kolay.

Şuan için gelişmeler buradan takip edilmektedir. Yarın ZELLO denilen ve telefona yüklenen telsiz programı ile irtibat sağlanabilir. Zello indirildikten sonraki kullanım detaylar Burada!

Saygılar..

Şelale Kır Lokantası

Mekan; E-5 Edirne istikametinde ilerlerken, Trakya Cam fabrikasına gelmeden (yüksek 2 adet fabrika bacası göreceksiniz) 2-3 km önce, sağ tarafa Misinli köy sapağına girilecek. Sapağın girişinde Hamle Tekstil fabrikası var. Giriş tabelaları aşağıdaki gibi. Buradan sonra 3 köy geçiliyor. Yaklaşık 12-13 km gidiliyor. Direkt gidecekler için bir ince detay, Misinli Köy meydanında yol ikiye ayrılıyor, sol tarafı takip edeceksiniz. İğneler Köy yolu.

Misinli sapak girişi tabelalar,

Nnv4gwT.jpg?2

Hamle Tekstil,

j4XkL05.jpg?1

Pınarbaşı Köyü bitimi, Paşaköy Başlangıcı.

Detay harita için;

Pınarbaşı

Koordinatlar; 41°,22',39.846'' Kuzey, 27°,37',27.8904'' Doğu

Paşaköy

Koordinatlar; 41°,23',41.082'' Kuzey, 27°,37',17.3316'' Doğu

Taslak harita;

KVMjy1f.jpg?1

Havanın yağışlı olması sebebi ile kapalı mekan. Isıtıcılı..  ;)

hVmkuyu.jpg?1

Katılım Listesi;

0-   Mehmet Özyürek (Emmi)
1-   Kerem Minaz- Aile
2-   Murat Ersel Çevik- Aile
3-   Hakan Erken- Aile
4-   İ. Göksel YaMaN- Tek
5-   Bahadır Demir- Tek
6-   Uğur Samyeli- ???
7-   İbrahim Can- Tek
8-   Anıl Akgül- Aile
9-   Ertan Alptekin- ???

10- Lokman Ceritlioğlu- Aile

11- Mert Can Üzger- Tek

12- Ozan Altundal- Tek

13- Şafak Acar- Tek

14- Servet Aydın- Tek

15- M. Fatih Yüce- Aile (Oğlak)

16- Çağlar Bayur- ???

17- Gökhan Erken- +2

18- Fatih Keskin- Aile

19- Eren Erdoğan- ???

20- Yusuf Taş- Aile

21- Süha Demirtaş- Tek

22- Ali Gürsoy- Tek

23- Hüseyin Sönmez- Aile

24- Sami Demirpaz- Tek (Oğlak)

25- Ayhan Sırtıkara- Aile

26- Aykut Can- Tek

27- Erdem Doğan- Tek

28- Eray Alicikoğlu- +4

29- Hüseyin Matur- Tek

30- Uğur Çınar- Tek

31- Serkan Toker-   :fiuw:

32- Ayhan Onaran-   :fiuw: ,

33- ... 

Ucumuz açıktır, isteyen buyursun gelsin. Sürprizlere açığız  :biggrin: Herkes için kuzumuz vardır  ;)

Fiyat bilgileri; 

Kuzu Çevirme KG: 60 TL (ortalama 3-4 kişilik)

Canlı Canlı Alabalık Adet: 9 TL

Kasap Köfte KG: 45 TL (ortalama 3-4 kişilik)

Duble Yoğurt: 7 TL (2-4 kişilik)

Duble Salata: 8 TL (2-4 kişilik)

Meşrubat: 2-3 TL

(Her tür et ızgara çeşidi mevcuttur. Pirzola, Biftek, Bonfile, Tavuk vs)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Bende bipper la gelme kararı aldım :p:D

Hüseyin hocam  bende alabilirm gelebilirsen.. Beşiktaş, Sirkeci Farketmez..  

Alayım seni istersen ? Tek başına kalma noylunun ile :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

valla sırf sizlerle tanışmak için ne yaptım ettim ayarladım :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kazanan sen olursun... :fiuw:

aynen abi buradaki ortamı beğendiğim için sürekli giriyorum foruma daha önceden hyundaiclub a üyeydim nalet olsun ya beş para etmez araçları kral zannediyolar atıştım da bir iki sefer focus i30 dan 10 gömlek iyi dedim delirdiler caddy ile era yı tokatladık dedim delirdiler bi daha da girmem çok az saygılı seviyeli insan var gerçekten çok kaliteli ve dayanışmayı seven insanlar var burada :)

Yorum bağlantısı

aynen abi buradaki ortamı beğendiğim için sürekli giriyorum foruma daha önceden hyundaiclub a üyeydim nalet olsun ya beş para etmez araçları kral zannediyolar atıştım da bir iki sefer focus i30 dan 10 gömlek iyi dedim delirdiler caddy ile era yı tokatladık dedim delirdiler bi daha da girmem çok az saygılı seviyeli insan var gerçekten çok kaliteli ve dayanışmayı seven insanlar var burada :)

aman uğur duymasın :) o da eracı ama en önemlisi aynı zamanda buranın güzel üyelerindendir ;)
Yorum bağlantısı

:D Kalın ibareler ağır olmuş biraz  :D Birazdan burayı da basabilirler  :D

Yorum bağlantısı

Bizim kumaşımız farklı eray... ;)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:D aman kimse alınmasın da 

:D Kalın ibareler ağır olmuş biraz  :D Birazdan burayı da basabilirler  :D

bişey olmaz abi yüzlerine de söyledim 10 kişi çevireyim 9 u hyundaiyi övmez dedim

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bu forum da diğer forumlardan 10 gömlek iyi. Sıralama bunun en iyi göstergesi

aynen abi ama ben sıralamaya falan hiç bakmam yorum ve konuşmalara bakarım burada samimiyet ve dostluk çok iyi ve forumu yönetenler de işi biliyorlar  ;)

:bambam: Ben severim Hundayıyı.. Arkadaşta Elentra var güzel alet. İ30 param olsa alırdım  ;)

abi kötü değil ben diyorum onlara neka ekmek oka köfte fiyatına göre iyi yenileri güzel ama pahalı bizde getz vardı kendim diyordum motor harici beş para etmez diye onlara ama yok tapıyorlar :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Gazamız Mübarek Olsun.

Yarın, İstanbul ve Çorlu sağanak yağışlı :)

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...