Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Bu etkinlik çok güzel olacak Kerem. Şimdiden emeklerine sağlık kardeşim. Sağolasın Ali Hocam. Sizlerin öğrencisiyiz Allah utandırmaz inşallah, herşey yolunda gider de, güzel bir etkinlik olur Bende geliyorum 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Barış Ünal- ??? 3- Hakan ERKEN- Aile 4- İ. Göksel YaMaN- ??? 5- Bahadır DEMİR- ??? 6- Uğur SAMYELİ- Aile 7- İbrahim CAN- ??? 8- Anıl Akgül- Aile 9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- ??? 11- Mert Can Üzger- ??? 12- Ozan Altundal- Aile 13- Şafak Acar- ??? 14- Servet Aydın- ??? 15- M. Fatih Yüce- ??? 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- ??? Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 18 Mayıs ta kardeşimin nikahi var o tarih olursa size afiyet olsun.Bir hafta sonrasi olursa orada olurum. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 18 Mayıs ta kardeşimin nikahi var o tarih olursa size afiyet olsun.Bir hafta sonrasi olursa orada olurum. Abim hayırlısı olsun öncelikle. Kesin tarih için daha erken zaten. Çoğunluğun belirteceği görüşe göre hep beraber kesinleştiririz. Sen yabancı değilsin zaten. Olmaz ise seninle ayrı, herzaman gideriz 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Barış Ünal- ??? 3- Hakan ERKEN- Aile 4- İ. Göksel YaMaN- ??? 5- Bahadır DEMİR- ??? 6- Uğur SAMYELİ- Aile 7- İbrahim CAN- ??? 8- Anıl Akgül- Aile 9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- ??? 11- Mert Can Üzger- ??? 12- Ozan Altundal- Aile 13- Şafak Acar- ??? 14- Servet Aydın- ??? 15- M. Fatih Yüce- ??? 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- ??? 18- Fatih Keskin- Aile 19- Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Kerem harika görüntüler, gelemezsek ne olacak şimdi Görüntüler başını döndericek Bende geliyorum Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Bu seneki şenlik Muğlaya yakın bir tarafta demekki Yazın o taraflar çook sıcak oluyor... Nerde be Fatih abi? Ohoo, bu yönetim buraya gelmeye, insanları buraya getirmeye bu kadar korkarken mi? Hiç sanmam. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Nerde be Fatih abi? Ohoo, bu yönetim buraya gelmeye, insanları buraya getirmeye bu kadar korkarken mi? Hiç sanmam. Neden korkuluyor Murat Hocam? Korkunun sebebi nedir? Kimdir? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Nerde be Fatih abi? Ohoo, bu yönetim buraya gelmeye, insanları buraya getirmeye bu kadar korkarken mi? Hiç sanmam. Yarım porsiyon Muğlalı biri olarak şöyle söylemek gerekirse bu yönetimden cacık bile olmaz üzme sen canını. Hepsi whatsup'çı oldu bunların Yorum bağlantısı
Murat Dere 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Neden korkuluyor Murat Hocam? Korkunun sebebi nedir? Kimdir? Hiç bi fikrim yok ki? Nee bilim ben yaaaaandeks miyim? Yarım porsiyon Muğlalı biri olarak şöyle söylemek gerekirse bu yönetimden cacık bile olmaz üzme sen canını. Hepsi whatsup'çı oldu bunların Wuzzup bro? 2 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 0- Mehmet Özyürek (Emmi)1- Kerem Minaz- Aile2- Barış Ünal- ???3- Hakan ERKEN- Aile4- İ. Göksel YaMaN- ???5- Bahadır DEMİR- ???6- Uğur SAMYELİ- Aile7- İbrahim CAN- ???8- Anıl Akgül- Aile9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- ??? 11- Mert Can Üzger- ??? 12- Ozan Altundal- Aile 13- Şafak Acar- ??? 14- Servet Aydın- ??? 15- M. Fatih Yüce- ??? 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- ??? 18- Fatih Keskin- Aile 19- Eren Erdoğan- ??? Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 İstanbul olduğu gibi oraya akar benden söylemesi..Kuzu değil 1-2 tane de deve ısmarlayın..Arabistan dan ancak gelirler : Sesli güldüm valla.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Sesli güldüm valla.. Gülmeyi bırak Korhan Abicim. Geliyor musun ondan haber ver Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Ah Keremcim yapmışsın gene yapacağını. Fotoğraflardan görüldüğü üzere mekan harika, kuzu çevirme, alabalık vs yiyecekler on numara. Fiyatlar uygun. Daha ne olsun. Emeğine sağlık. Çok güzel bir etkinlik olacağına eminim. Gelmeyi gerçekten çok istemekle birlikte şimdilik gelme ihtimali zor görünüyor. Gönüllerimiz her zaman bir. Son ana kadar takipteyim. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Ben gelince yaparsın belki diyordum ama neyse artık kısmet. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Ah Keremcim yapmışsın gene yapacağını. Fotoğraflardan görüldüğü üzere mekan harika, kuzu çevirme, alabalık vs yiyecekler on numara. Fiyatlar uygun. Daha ne olsun. Emeğine sağlık. Çok güzel bir etkinlik olacağına eminim. Gelmeyi gerçekten çok istemekle birlikte şimdilik gelme ihtimali zor görünüyor. Gönüllerimiz her zaman bir. Son ana kadar takipteyim. Ben gelince yaparsın belki diyordum ama neyse artık kısmet. Olaki birgün gelirseniz, kuzularınız bende saklı Olaki ben gelirsem, kuzular yine bende Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Olaki birgün gelirseniz, kuzularınız bende saklı Olaki ben gelirsem, kuzular yine bende Keremcim, Aydında da kuzu çevirme ve tandırcılar meşhurdur. Sen de gel yeter ki. Kuzudan yana sorun yok. Gönüller bir nasılsa. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Inşallah bir gün olur bakalım kısmet. Belki bir Erciyes etkinliği yapariz sucuklar falan. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Keremcim, Aydında da kuzu çevirme ve tandırcılar meşhurdur. Sen de gel yeter ki. Kuzudan yana sorun yok. Gönüller bir nasılsa. Ahhhh aaaahh,hem de ne meşhurdur,kuyu tandırları,ortakların çöpşişleri,deve sucuklarıı fena özlemişim yaa Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Ahhhh aaaahh,hem de ne meşhurdur,kuyu tandırları,ortakların çöpşişleri,deve sucuklarıı fena özlemişim yaa Yolunuz düşerse her zaman beklerim. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Yolunuz düşerse her zaman beklerim. Teşekkür ederim.12 senem orada geçti.yedieylül ilkokulu mezunuyum.gelirsem mutlaka ziyaret edeceğim. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Kerem tabiki çoluk çocuk geleceğiz. sen tarihi şimdiden bir hafta sonraya ertele, Fatih başkansız toplantının tadı olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Malesef ya Abi bak trakya yolları var giderken otobanlar falan niye maalesef Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Abi bak trakya yolları var giderken otobanlar falan niye maalesef Rakip var mı ki kardeşim ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts