Kadir Türkeli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Böyle buluşma konuları okuyup katılamamak kötü , simdiden afiyet olsun, bol muhabbetler abilerim. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Baştan diyim bana 1kg dan aşağı kuzu gelirse sıkıntı çıkarırım Sen iste dana çeviririz süha... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Merhabalar.. Tarihimiz 04 Mayıs 2014 Pazar, 12:00 olarak kesinleşmiştir. İstanbul dan gelecek olan arkadaşlar, Kınalı gişelerinden çıkarak Çorlu ya gelmeleri, ve 11:30 da Çorlu dan hareket, mekanı kolay bulmak adına daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca Çorlu dan Mekana minibüs kalkacaktır. Ayrıca Aile yada Tek olarak geleceklerde en az 1-2 gün önceye kadar katılım gösterecekleri kişi sayısını bildirirlerse, kuzular ona göre dönecektir Teşekkürler, saygılar.. 0- Mehmet Özyürek (Emmi)1- Kerem Minaz- Aile2- Murat Ersel Çevik- Aile3- Hakan Erken- Aile4- İ. Göksel YaMaN- ???5- Bahadır Demir- ???6- Uğur Samyeli- Aile7- İbrahim Can- ???8- Anıl Akgül- Aile9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- Aile 11- Mert Can Üzger- Tek 12- Ozan Altundal- Aile 13- Şafak Acar- Tek 14- Servet Aydın- Tek 15- M. Fatih Yüce- Aile 16- Çağlar Bayur- tek 17- Gökhan Erken- +2 18- Fatih Keskin- tek 19- Eren Erdoğan- ??? 20- Yusuf Taş- Aile 21- Süha Demirtaş- ??? 22- Ali Gürsoy- Tek 23- Fırat Topbaş- ??? 24- Hüseyin Sönmez- Aile 25- ... Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Soy adımı yanlış yazan yazan mod, Selamun aleyküm. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Soy adımı yanlış yazan yazan mod, Selamun aleyküm. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Soy adımı yanlış yazan yazan mod, Selamun aleyküm. Hep keremin işleri bunlar... Sen varya sen... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Hep keremin işleri bunlar... Sen varya sen... Allah beni neylesin, ne diyim Elime yüzüme bulaştırmadan yapsak şu kuzuyu Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Allah beni neylesin, ne diyim Elime yüzüme bulaştırmadan yapsak şu kuzuyu Hesapları öde yeter Olucak inşallah,merak etme kerem. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Kerem, ben nasip dedim sen aile yazmışsın. Az soluklan sakin ol Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Ben tek gelirim büyük ihtimal , hatta gelirse Mertcan'da gelir benimle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Kerem, ben nasip dedim sen aile yazmışsın. Az soluklan sakin ol Değiştiririz Abim Ben tek gelirim büyük ihtimal , hatta gelirse Mertcan'da gelir benimle Ok.. 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Murat Ersel Çevik- Aile 3- Hakan Erken- Aile 4- İ. Göksel YaMaN- ??? 5- Bahadır Demir- ??? 6- Uğur Samyeli- Aile 7- İbrahim Can- ??? 8- Anıl Akgül- Aile 9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- Aile 11- Mert Can Üzger- Tek 12- Ozan Altundal- Aile 13- Şafak Acar- Tek 14- Servet Aydın- Tek 15- M. Fatih Yüce- Aile 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- +2 18- Fatih Keskin- Aile 19- Eren Erdoğan- ??? 20- Yusuf Taş- Aile 21- Süha Demirtaş- ??? 22- Ali Gürsoy- Tek 23- Fırat Topbaş- ??? 24- Hüseyin Sönmez- Aile 25- ... Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Bende sana baştan diyim, yiyemezsen dereye atarım seni Beni tanıyamamışsın daha Sen iste dana çeviririz süha... Çelik bir yapı oluşturayım Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Çelik bir yapı oluşturayım Çarkı sağlam olsun,danayı mındar etmeyelim ateşe düşürüp Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Beni tanıyamamışsın daha Çelik bir yapı oluşturayım Çarkı sağlam olsun,danayı mındar etmeyelim ateşe düşürüp Kafaya koydunuz yani, danayı çevirip yiyeceksiniz ha? İkinci defa kısaltarak yazayım: Padişah iyi yermiş, bir de böbürlenirmiş. Vezirlerden biri ıkına sıkıla Kurtdereli Mehmet pehlivan da iyi yer demiş. Ne yer? yani kuzu mu yer, koyun mu yer. Bir düveyi bir oturuşta yediği söylenir. Hadi canım, çağırın gelsin. Sabah namazından çıkarken yakalayıp getirirler pehlivanı. Pehlivan sen bir oturuşta bir düveyi yermişsin doğru mu? Pehlivan ne desin utanmış, sıkılmış biraz zaman kazanmak istemiş, Hünkarım ikindi vakti cevap versem? Tamam demiş, namazdan sonra bekliyorum. İkindi vaktinden sonra pehlivan yine huzura çıkmış, Yerim hünkarım. Şaşırmış padişah, tez yakın ateşi, besili bir düve kesin başlayın çevirmeye. Düve geceyarısına kadar pişmiş, lokum gibi olmuş. Haydi pehlivan demiş başla bakalım. Kurtdereli besmeleyle başlayıp birkaç saatte iki helke ayranla nimeti sünnetlemiş. Padişahın gözleri fal taşı gibi açılmış. Maşallah pehlivan, görmesem inanmazdım, aklıma takıldı, neden sana ilk sorduğumda söylemedin? Kurtdereli yine mahcup; yalancı çıkmamak için öğlen deneyip öyle geldim hünkarım!! Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Kafaya koydunuz yani, danayı çevirip yiyeceksiniz ha? İkinci defa kısaltarak yazayım: Padişah iyi yermiş, bir de böbürlenirmiş. Vezirlerden biri ıkına sıkıla Kurtdereli Mehmet pehlivan da iyi yer demiş. Ne yer? yani kuzu mu yer, koyun mu yer. Bir düveyi bir oturuşta yediği söylenir. Hadi canım, çağırın gelsin. Sabah namazından çıkarken yakalayıp getirirler pehlivanı. Pehlivan sen bir oturuşta bir düveyi yermişsin doğru mu? Pehlivan ne desin utanmış, sıkılmış biraz zaman kazanmak istemiş, Hünkarım ikindi vakti cevap versem? Tamam demiş, namazdan sonra bekliyorum. İkindi vaktinden sonra pehlivan yine huzura çıkmış, Yerim hünkarım. Şaşırmış padişah, tez yakın ateşi, besili bir düve kesin başlayın çevirmeye. Düve geceyarısına kadar pişmiş, lokum gibi olmuş. Haydi pehlivan demiş başla bakalım. Kurtdereli besmeleyle başlayıp birkaç saatte iki helke ayranla nimeti sünnetlemiş. Padişahın gözleri fal taşı gibi açılmış. Maşallah pehlivan, görmesem inanmazdım, aklıma takıldı, neden sana ilk sorduğumda söylemedin? Kurtdereli yine mahcup; yalancı çıkmamak için öğlen deneyip öyle geldim hünkarım!! Kurtdereli Toprağım olur Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Kafaya koydunuz yani, danayı çevirip yiyeceksiniz ha? İkinci defa kısaltarak yazayım: Padişah iyi yermiş, bir de böbürlenirmiş. Vezirlerden biri ıkına sıkıla Kurtdereli Mehmet pehlivan da iyi yer demiş. Ne yer? yani kuzu mu yer, koyun mu yer. Bir düveyi bir oturuşta yediği söylenir. Hadi canım, çağırın gelsin. Sabah namazından çıkarken yakalayıp getirirler pehlivanı. Pehlivan sen bir oturuşta bir düveyi yermişsin doğru mu? Pehlivan ne desin utanmış, sıkılmış biraz zaman kazanmak istemiş, Hünkarım ikindi vakti cevap versem? Tamam demiş, namazdan sonra bekliyorum. İkindi vaktinden sonra pehlivan yine huzura çıkmış, Yerim hünkarım. Şaşırmış padişah, tez yakın ateşi, besili bir düve kesin başlayın çevirmeye. Düve geceyarısına kadar pişmiş, lokum gibi olmuş. Haydi pehlivan demiş başla bakalım. Kurtdereli besmeleyle başlayıp birkaç saatte iki helke ayranla nimeti sünnetlemiş. Padişahın gözleri fal taşı gibi açılmış. Maşallah pehlivan, görmesem inanmazdım, aklıma takıldı, neden sana ilk sorduğumda söylemedin? Kurtdereli yine mahcup; yalancı çıkmamak için öğlen deneyip öyle geldim hünkarım!! Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yalnız, Kurtdereli ozamanlar çok gençmiş. 22-25 arası filan. 30 yaşı geçince değil 1 kuzu, 1,5 porsyon bile bazen fazla geliyor Bu etkinlikte yedin yedin, yoksa seneye geçmiş olsun Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Yalnız, Kurtdereli ozamanlar çok gençmiş. 22-25 arası filan. 30 yaşı geçince değil 1 kuzu, 1,5 porsyon bile bazen fazla geliyor Bu etkinlikte yedin yedin, yoksa seneye geçmiş olsun LEYESE sınavlarına kadar hiç bir yere kıpırdayamam. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 LEYESE sınavlarına kadar hiç bir yere kıpırdayamam. Ozaman Kartepe de görüşmek dileğiyle, nasip kısmet olursa (Kuzunu paketlettiricem) Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Ozaman Kartepe de görüşmek dileğiyle, nasip kısmet olursa (Kuzunu paketlettiricem) Sınav 14-15-22-23 Haziran 2014 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Sınav 14-15-22-23 Haziran 2014 Bir ihtimal daha var. Oda .lmek mi dersin? Söyle canım ne dersin? Buda gol değil desene Mükremin abi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 0- Mehmet Özyürek (Emmi)1- Kerem Minaz- Aile2- Murat Ersel Çevik- Aile3- Hakan Erken- Aile4- İ. Göksel YaMaN- ???5- Bahadır Demir- Single 6- Uğur Samyeli- Aile7- İbrahim Can- ???8- Anıl Akgül- Aile9- Ertan Alptekin- ??? 10- Lokman Ceritlioğlu- Aile 11- Mert Can Üzger- Tek 12- Ozan Altundal- Aile 13- Şafak Acar- Tek 14- Servet Aydın- Tek 15- M. Fatih Yüce- Aile 16- Çağlar Bayur- ??? 17- Gökhan Erken- +2 18- Fatih Keskin- Aile 19- Eren Erdoğan- ??? 20- Yusuf Taş- Aile 21- Süha Demirtaş- ??? 22- Ali Gürsoy- Tek 23- Fırat Topbaş- ??? 24- Hüseyin Sönmez- Aile 25- ... Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 (düzenlendi) Bir ihtimal daha var. Oda .lmek mi dersin? Söyle canım ne dersin? Buda gol değil desene Mükremin abi :i-ih:Sınav sonrası bile müşkül. Cerrahpaşa türküsünü bilir misin? Kuzeyin oğlu söyler. İşte öyle herkesin bir de.............. 16 Nisan 2014 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 :i-ih:Sınav sonrası bile müşkül. Cerrahpaşa türküsünü bilir misin? Kuzeyin oğlu söyler. İşte öyle herkesin bir de.............. Allah büyük dert vermesin Canın sağolsun Elbet bir gün buluşacağız. Bu böyle yarım kalmayacak, ikimizinde saçları ak... Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Aklıma birşey takıldı ? Başlıkta TRAKYA kuzusu yazıyor ya bu kuzular gerçekten Trakyalı mı? Meelemelerinden mi anlaşılıyor Trakyalı oldukları Yorum bağlantısı
Recommended Posts