İçeriğe Yönlendir

Mantıklı Seçenek! Ford Fiesta Titanium 1.5 Tdci 75 Ps

Misafir

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Bu fiestanın fiyatı tit.x bile değil sanki yanlış okumadım.

aynen. paketsiz titanium dizel manuel 54 bin, paketleri alınca 64.700 :shok:

Aracınız

Yeni Fiesta ( 5 Kapı - Titanium - 1.5 TDCi - 5 ileri manuel )

Tavsiye Edilen Baz Araç Fiyatı
55.375 TL

Renk

Şeker Mavi

Döşeme

Siyah Kumaş

Opsiyonlar

X Paket

Sony Navigasyon Paketi

Güvenlik Paketi + Tekno Paket

Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Liste Fiyatı
68.775 TL

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredili)
66.735 TL

Tavsiye Edilen Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin)
64.695 TL
Yorum bağlantısı

:shok:  :crazy:  :hohoho:  :shok:  :crazy:

Başlığı mantıksız seçenek olarak değiştirelim lütfen  :crazy:  :crazy:

Zaten alıntı yaptığın yer bile mantıklı seçenek demiş sonuna ünlem koymuş abi. Çok manidar geldi :D

Yorum bağlantısı

Eren gönülsüz ........ burunsuz çocuk doğarmış :D

Ölesine. Trend fiyatlarını görünce acaba acık daha mı arttırsam dedim :D Acık daha artırsan dizel alırsın be.

Bi de SCTİ deyince anlayan yok, bende kaynattım arada. İçine de benzinli yazdım. Dizelden farkı mı var 7,5 litre maximum yakıt :p

Yorum bağlantısı

Ölesine. Trend fiyatlarını görünce acaba acık daha mı arttırsam dedim :D Acık daha artırsan dizel alırsın be.

Bi de SCTİ deyince anlayan yok, bende kaynattım arada. İçine de benzinli yazdım. Dizelden farkı mı var 7,5 litre maximum yakıt :p

Bandırma ortalamam 7.1 bu aralar. :D günlük 10 km kullanmayla arttı iyice :ireful1:

Yorum bağlantısı

Sattın diyelim 52 ye. Ne alcan??? Mantıksız bence..  :i-ih: 40 veriyim. LPG benden  ;)  :D

Yorum bağlantısı

Sattın diyelim 52 ye. Ne alcan??? Mantıksız bence..  :i-ih: 40 veriyim. LPG benden  ;)  :D

2009 tit-x veririm 52 ye :D :D

Yorum bağlantısı

Erenin arabayı :D

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

52 ye sattın, bu arabayı duman eden şu aracı aynen alırsın mesela, 52 ye fiesta almak dünyanın en saçma işi olurdu benim için  :i-ih: heleki 55 binler falan, aslaaaa.....

http://e-services.mercedes-benz.com/dsc_tr/globalsessionid/DSC_tr396532323A2D3134FF600D07005A0000/dsc_locale/tr_TR/appId/DSC_tr/siteLocale/tr_TR/VSCDetailView.jam2;jsessionid=0000EkfJZ5BQlZtc6763c5uPKms:186tpab97?VehicleId=KOCAEL83

Fiesta da neymiş, özelliklede yeni kasası...

ikcLmt1NaoxPabXFNuRHRD7kMcRCHFqDY38Mp5tf

iR2-EQ-wLBHqwAEFmKASyj-X31HsXQtPrCChG7rW

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Millet uçmuş ya hakketten çok para. O parayı ona vereceğime gider e klas dizel mersoya binerim ondaki konforun onda biri bile yoktur fiestada.

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...

Tamam fiyat cidden yüksek ama sıfır ile ikinci el kiyaslamak çok mantiksiz. Ikinci elde de hep ayni fiyata baska arabalar denk gelebilir. Sıfır ve bu piyasada evet mantıklı secenek bence bu fiyata ve illa sıfır araba olsun diyenler için. Mesela ben de 2010 model renonun herhangi bir modeline 20-25 arasi para vereceğime 2006 fiesta aldım. Ama sıfır ile ikinci el kıyası yanlış olmuş :) 1.0 atmosferik polo da 55 civarında diye hatırlıyorum

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...