İçeriğe Yönlendir

Orjinal Hava Filtresi

Tufan Günaydın

Recommended Posts

Tufan Günaydın

C-max in hava filtresini degistirirken bu defa orjinal filtre aldim sonuc daha once uzun yolda 1depo ile 950 km giderken simdi uzun yolda 1100 km yol yaptim orjinalden sasmayin

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

O kadar fark edermi gerçekten, başka etkiler de olmasın ?

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın

O kadar fark edermi gerçekten, başka etkiler de olmasın ?

aynı yolu defalarc gidiyorum 4 senedir konya-şırnak arası konyaya giderken 950 km de depo kurudu gelirken orjınal filtre taktım 1100 km yol yaptı şartlar aynıydı hıız değerlerim aynı uzun yolda zaten hız sabitleyici vazgeçilmezimdir 

100-110 km arası hız değerlerimde 

Yorum bağlantısı

Hava filtresi değişince %10 yakıt tasarrufunuz olmuş. Normaldir. Hava filtresi önemlidir tabi.

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın

Orijinal deken, filtre markası ford otosan mı?

ford made in germany yazıyordu

Hava filtresi değişince %10 yakıt tasarrufunuz olmuş. Normaldir. Hava filtresi önemlidir tabi.

yalnız yan sanayi filtrelerde bu derece de bi yakıt tasarrufu fark edemedim 

Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak

Tufan bey, internetten mi aldınız?Gewnelde piyasada yerli üretim,otosanın filtreleri çok.

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın

hocam konyadan karaca ford diye sağlam güvenilir bi parçacım var ondan sipariş ettim kutusu arabada olacaktı ona bi bakayım yarın ne yazıyor üzerinde

Yorum bağlantısı
Ramazan Karaçolak

İletişim bilgisi  ,internet site adresi varsa gönderebilir misiniz?Birde Kutu fotoğrafını paylaşabilirseniz sevinirim.

İyi günler

Yorum bağlantısı
mehmetsönmez

temiz  hava  filtresi tabiki fab verilerinde tuketın sağlar.

hatta kırlı filtre - ki ben 15.000 km de  değişiyorum- değişince % 5 fark oluyor  tuketimde.

ama 200 km tek başına filtre ile izah edilemez.

orj filtre gereksiz pahalı.

otosan asgari stand sağlıyo.

turbo , enjektor, alternatör vs orj den şaşma, ama hava filtresinde orj alman alana şaşarım:).  belki de çok ucuza almışsınızdır diye ümit etmekteyım.

Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın
(düzenlendi)

27 tl  fazla bi fiyat farkı yok zaten orjinal filtrenın kağıt yapısı bile ipek gibi daha sık aralıklı yapısı var

İletişim bilgisi  ,internet site adresi varsa gönderebilir misiniz?Birde Kutu fotoğrafını paylaşabilirseniz sevinirim.

İyi günler 

hocam internet siteleri yok  konyada karaca ford    tel: 05335716574     03322354687 yarında kutusunun resmini atayım hocam

ford ve volswagen  gurubu yedek parca satıyorlar konyanın yedek parçada güvenilir esnaflarındandır fıyatlarıda uygun

tarihinde Tufan Günaydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın

Yuvarlak filtreler dahahos bizimkiler dokdortgen yuvarlaklar daha rahat hava veriyorlar

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Tufan Günaydın

Gönderilen Resim

Aldigim filtrenin naylonu bu icindeki de eski yan sanayi hava filtresi

Yorum bağlantısı
Cihangir Keskin

25 tl ye aldım orjinalini 3. sanayiden izmirden. oto uz du galiba.

Yorum bağlantısı
  • 6 ay sonra...
Mustafa AYSAN

dikdörtgen filtrelerin internetten baktığım fiyatları çok değişken. haliyle korkuyorum dandik bir filtreye denk gelmeye.

bir yandan da şöyle düşünüyorum. her 5000 km de bir hava filtresini değiştirsem-ucuz olanlarıyla tabi- acaba abartmış mı olurum? ilk kez dizel araç sahibi oldum. aracımı da çok sevdim. ona her şekilde iyi bakmak istiyorum da. :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...