İçeriğe Yönlendir

13 Nisan Gaziantep Nohut Dürüm Fotoğrafları

Mehmet Kaya

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Başlangıç harika, hadi hayırlısı bakalım  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mehmet Hocanın kucağında :biggrin: yerim onu :nazar:

Eyvallah abi.

Sağolasın abi.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Demedik mi güzel olur G.Antep buluşmaları.... durumler de yiyenler de harikaydı emeği geçen Ali hocam ve Semih kardeşime çok teşekkürler....

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Mustafa AKTÜRK

Eğer bende son anda değişen ders programı çıkmasaydı katılacaktım ama kısmet değilmiş.Ayaklarınıza sağlık.Yalnız Ali abi gözümden kaçmadı hani toplantılarda araçlar temiz geliyordu :D

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Güzel bir gündü. Katılan arkadaşların yüreklerine sağlık. Hep kebap olmaz bu sefer nohut olsun demiştik bu da güzel oldu.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

Konyalılardan da kurufasulye dürüm bekliyoruz artık :D

Ya Antep'in mis gibi kebapları, baklavaları varken nohut yenir mi :p

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Maşallah güzel kareler ama Mehmet ve Ali ikişer çocuk biraz ağır gelmiş gibi   :D  Dürümlerden sonra resim çekilmiş olsa pek ağır gelmeyecekmiş geldi  :)  Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar  :bravo:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serkan Turan

Kardeşlerim çocuklar kocaman olmuş ya maşallah nasilda geçiyor vakit. Rabbim acılarını göstermesin. Etkinlik güzel olmuş ayağınıza emeğinize sağlık.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Urfa da öğretmendim, Antep e çok gitme ve kalma fırsatım oldu. Nohut dürüm acayip tok tutar adamı. Resimlere bakınca özlemişim beeee..

Gece stat çevresinde ve Yeşilsu civarında dürüm yediğimiz çok olmuştur. Of of of! Bu yaz bir Antep yapsam mı acaba? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Katılanların ayaklarına sağlık.

Ali Semih ve Mustafa'nın ev sahipliği için teşekkür ederiz.

Havanın iyi olmamasından ve çocuklardan dolayı açık hava etkinliğini iptal ettik. Zaten dürümlerden sonra arabalara binerken yağmur atıştırmaya başlamıştı.

Kapalı bir alanda çay içtik.

Sohbet güzeldi.

Herşey için teşekkürler arkadaşlar.

Not: nohut dürüm bahane dost dergahında sohbet şahane.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mahmut Şahin

buluşma güzel olmuş olmasına ama bilen biri beni bilgilendirsin lütfen. yenilen dürümün içinde ben nohut falan göremedim. nohut dürüm ne ki?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ayaklarınıza sağlık Arkadaşlar.Etkinliğin yıldızları minişler...Allah bağaşlasın...Nohut dürüm bahane hocamın dediği gibi.... antep ekibinin sohbeti misafirperverliği yeter herşeye....Semih mesajlarımı ilettilermi sana....Ali Hocam (Ne yapacan gelecen mi 'yi yazdım:-) ) Dostluğumuz daim muhabbetler bol olsun.

Yorum bağlantısı

Afiyet bal şeker olsun....nohuttan ziyade böylesine güzel yürekli insanların bir araya gelmesi yeterli...

Biz büyük bir aileyiz... :nazar:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Afiyet bal şeker olsun....nohuttan ziyade böylesine güzel yürekli insanların bir araya gelmesi yeterli...

Biz büyük bir aileyiz... :nazar:

Aynen kardeşim. ( kardeşim= sözde değil özde)
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

afiyet olsun, yeğenler büyümüşler, nohut dürümü harika, katılanların ayaklarına sağlık, katılmasak'ta gönlümüz sizlerleydi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...