Mehmet Kaya 13 Nisan 2014 Yazar Paylaş 13 Nisan 2014 afiyet olsun, yeğenler büyümüşler, nohut dürümü harika, katılanların ayaklarına sağlık, katılmasak'ta gönlümüz sizlerleydi.Sağol abiciğim. Evet büyüyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Vay vay vay, mangala bağlanmayan nadir buluşmalardan üstelik Antep başı çekerken büyük irade Ayaklarınıza, gönülllerinize ve midenize sağlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Nisan 2014 Yazar Paylaş 13 Nisan 2014 Vay vay vay, mangala bağlanmayan nadir buluşmalardan üstelik Antep başı çekerken büyük irade Ayaklarınıza, gönülllerinize ve midenize sağlık. Bu sefer muhabbete gittik 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Afiyet olsun. İnşallah kısmet olurda biz de yesek. 1 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Çok keyifli bir gündü. Herkese teşekkürler. 7 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 (düzenlendi) Eğer bende son anda değişen ders programı çıkmasaydı katılacaktım ama kısmet değilmiş.Ayaklarınıza sağlık.Yalnız Ali abi gözümden kaçmadı hani toplantılarda araçlar temiz geliyordu Sorma bu aralar araba yıkatmaya fırsatım olmuyor. Kendimi kınıyorum bu konuda. dürüme kadar hersey iyiydi,dürümden sonra agzimin suyu akti... afiyet olsun.buz gibi ayranda ictinizmi ki ..? Sağolasın Mesut. Ayransız olur mu nohut dürüm. Sen ne zaman geliyon izne hele onu söyle. Konyalılardan da kurufasulye dürüm bekliyoruz artık :DYa Antep'in mis gibi kebapları, baklavaları varken nohut yenir mi Abi hep kebap olmaz ki, farklı lezzetler tatmak lazım ara sıra. Ayrıca nohut zaten et suyu ile haşlanıyor. Tavsiye ederim. 13 Nisan 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Afiyetler olsun, bol bol göbek olsun emi Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Maşallah güzel kareler ama Mehmet ve Ali ikişer çocuk biraz ağır gelmiş gibi Dürümlerden sonra resim çekilmiş olsa pek ağır gelmeyecekmiş geldi Ayaklarınıza sağlık arkadaşlar Abi büyüdükçe ağırlaşıyor tabi. Baba olmak kolay değil bilirsin. Kardeşlerim çocuklar kocaman olmuş ya maşallah nasilda geçiyor vakit. Rabbim acılarını göstermesin. Etkinlik güzel olmuş ayağınıza emeğinize sağlık.Büyüyorlar kardeşim vallahi. Sen bi gel bu taraflara da beraber yapalım etkinlik. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Abi büyüdükçe ağırlaşıyor tabi. Baba olmak kolay değil bilirsin. Bilmem mi birisi 18 birisi 10 yaşında Rabbim hiç kimseye acılarını göstermesin inşallah kardeşim..... Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Urfa da öğretmendim, Antep e çok gitme ve kalma fırsatım oldu. Nohut dürüm acayip tok tutar adamı. Resimlere bakınca özlemişim beeee.. Gece stat çevresinde ve Yeşilsu civarında dürüm yediğimiz çok olmuştur. Of of of! Bu yaz bir Antep yapsam mı acaba? Evet, nohut hakikaten çok tok tutuyor. Öğleden beri yemek yemedim. Bir iki dilim börekle hala açlığım yok. Bekleriz bu taraflara, buyrun gelin Afiyetler olsun, bol bol göbek olsun emi Teşekkürler canım abim. Bu aralar seni aramıyorum totem yaptım. Haberin olsun. Bilmem mi birisi 18 birisi 10 yaşında Rabbim hiç kimseye acılarını göstermesin inşallah kardeşim.....Amin abi. Yeğenlerimize selam söyle. Göremedim onları da ne zamandır. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Arasanda gün içinde bir iki dakika en fazla sürem var. Acayip yoğunum 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Antepe gidilipte nohut mu yenirmiş ya :oBu taraflara gelemiyorsun diye kıskanma birader.:lol: Yorum bağlantısı
Engin Karadayan 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Vay Be! Çok güzel bir gün geçirmişsiniz Bu nohut dürüm çok çekici geldi.Evde bir deneyelim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Bu taraflara gelemiyorsun diye kıskanma birader.:lol: Bir gün inşaAllah Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Bu taraflara gelemiyorsun diye kıskanma birader.:lol:Ali Hocam Merhaba...Arasanda gün içinde bir iki dakika en fazla sürem var. Acayip yoğunum Abi rüyalarına aküler motorlar devreler girmiyormu Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Katılanların ayaklarına sağlık. Ali Semih ve Mustafa'nın ev sahipliği için teşekkür ederiz. Havanın iyi olmamasından ve çocuklardan dolayı açık hava etkinliğini iptal ettik. Zaten dürümlerden sonra arabalara binerken yağmur atıştırmaya başlamıştı. Kapalı bir alanda çay içtik. Sohbet güzeldi. Herşey için teşekkürler arkadaşlar. Not: nohut dürüm bahane dost dergahında sohbet şahane. Olay bu işte. O tombiş yanaklı Yiğithan'ı öp la benim için. buluşma güzel olmuş olmasına ama bilen biri beni bilgilendirsin lütfen. yenilen dürümün içinde ben nohut falan göremedim. nohut dürüm ne ki? Abi nohutu et suyuyla haşlıyorlar biber salçası ile sosluyorlar. Üstüne de salata ve biber turşusu. Gel abi bu taraflara beraber yiyelim. Ayaklarınıza sağlık Arkadaşlar.Etkinliğin yıldızları minişler...Allah bağaşlasın...Nohut dürüm bahane hocamın dediği gibi.... antep ekibinin sohbeti misafirperverliği yeter herşeye....Semih mesajlarımı ilettilermi sana....Ali Hocam (Ne yapacan gelecen mi 'yi yazdım:-) ) Dostluğumuz daim muhabbetler bol olsun. Hak ettin ama napayım. Doğru söyle gelirsen nohut dürüm yemek zorunda kalırsın diye mi gelmedin. Bak öyle ise biz sana kebap yedirirdik objektiflere yakalatmadan. chuyı çan çiiiiii Aynen abi, program dediğin gibiydi. Bu arada çin atasözü müydü bu? Afiyet bal şeker olsun....nohuttan ziyade böylesine güzel yürekli insanların bir araya gelmesi yeterli... Biz büyük bir aileyiz... Sağ olasın güzel insan. afiyet olsun, yeğenler büyümüşler, nohut dürümü harika, katılanların ayaklarına sağlık, katılmasak'ta gönlümüz sizlerleydi. Büyüyorlar amcası. Özlüyor bak seni buralar bilesin. Bekliyoruz en kısa zamanda. Vay vay vay, mangala bağlanmayan nadir buluşmalardan üstelik Antep başı çekerken büyük irade Ayaklarınıza, gönülllerinize ve midenize sağlık. Sağ olasın Yunus Emre Hocam. Afiyet olsun. İnşallah kısmet olurda biz de yesek. Bekleriz bu taraflara. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Olay bu işte. O tombiş yanaklı Yiğithan'ı öp la benim için. Abi nohutu et suyuyla haşlıyorlar biber salçası ile sosluyorlar. Üstüne de salata ve biber turşusu. Gel abi bu taraflara beraber yiyelim. Hak ettin ama napayım. Doğru söyle gelirsen nohut dürüm yemek zorunda kalırsın diye mi gelmedin. Bak öyle ise biz sana kebap yedirirdik objektiflere yakalatmadan. Yok hocam ya...nohutuda yerdim başınızın etinide .....iş yerinde bir ben vardım .el tükkanını kapatmıyo etkinlik için naapak.... Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Arasanda gün içinde bir iki dakika en fazla sürem var. Acayip yoğunum Allah kolaylık versin abi. Anlatırım sonra totemi. Yok hocam ya...nohutuda yerdim başınızın etinide .....iş yerinde bir ben vardım .el tükkanını kapatmıyo etkinlik için naapak.... Canın sağ olsun senin. maşşallah maşşallah babalar döktürmüş yine :baby: Yüreklerinize sağlık.çok güzel etkinlik olmuş Eyvallah gardaşım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 13 Nisan 2014 Yazar Paylaş 13 Nisan 2014 Vay Be! Çok güzel bir gün geçirmişsiniz Bu nohut dürüm çok çekici geldi.Evde bir deneyelim.Boşver hocam 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Vay Be! Çok güzel bir gün geçirmişsiniz Bu nohut dürüm çok çekici geldi.Evde bir deneyelim. Abi tavsiye ederim ama nohutu et suyuyla haşlayın mutlaka. Bir gün inşaAllah Bekleriz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 13 Nisan 2014 Paylaş 13 Nisan 2014 Abi büyüdükçe ağırlaşıyor tabi. Baba olmak kolay değil bilirsin. Büyüyorlar kardeşim vallahi. Sen bi gel bu taraflara da beraber yapalım etkinlik. Inşallah kardeşim gelmeyi düşünüyorum nasip olursa. Bakalım hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Katılan arkadaşların ayaklarına salık..afiyet olsun dostluğunuz,mutluluğunuz daim olsun 3 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Et göremedim et Dürüm arası patates, biber Ayaklarınıza, yüreklerinize, muhabbetinize sağlık arkadaşlar, dostlar. Afiyet, bal şeker olsun Kucaklardakiler çifter çifter, 41 defa Maşallah hepsine, kucakta görünmeyenlerede ayrıca maşallah Yorum bağlantısı
Recommended Posts