Ali Ozan Yurtsever 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Selamlar 3-4 gündür fark ettim. Araca biniyorum anahtarı kontağa sokuyorum ama sanki direksiyon kilitliymiş gibi anahtar dönmüyor kontakta. Direksiyon kesinlikle kilitli değil. Ya birazcık zorlayıp uğraşmam gerekiyor ya da anahtarı çıkarıp tekrar sokmam gerekiyor. Her taktığımda olmuyor. Bazen üst üste deneme amaçlı 3-5 kez çeviriyorum sorun yok bazen 3-5 deneme sorunlu sonra düzeliyor. Anahtar girip çıkarken hiç bir anormallik yok. Sadece kontak açmaya çalıştığımda oluyor. Neden ola ki acaba ? Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Yedek anahtarda aynı sorun varmı ? Hiç aklıma gelmedi denemek Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Denemek lazım. Aynı sorun varsa kontak sorunlu yoksa anahtarın ucu bozulmuş olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Denemek lazım. Aynı sorun varsa kontak sorunlu yoksa anahtarın ucu bozulmuş olabilir. Hmm olabilir. Mesai sonrası deneyebilirim ancak. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 İmmo da sıkıntı varsa belki böyle bir sorun yaratabilir.. ? 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Eğer yedek anahtarla da problem yaşarsan, kontağa wd40 sık. Çok eski bir yöntem de anahtarın ucuna fren hidroliği damlatmaktır. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Aynı sıkıntı motor kaputunu açmak için olan kısımdada ben yaşıyorum. Ama yedek anahtarda sıkıntı olmuyor. Servise giderken yedek anahtarla gidiyodum Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 Aynı sıkıntı motor kaputunu açmak için olan kısımdada ben yaşıyorum. Ama yedek anahtarda sıkıntı olmuyor. Servise giderken yedek anahtarla gidiyodum Sizin anahtar da aşınmış, kaput kilidi az kullanıldığı için aşınma yoktur bu nedenle aşınmamış yedek anahtar takılmadan açıyordur... Selamlar 3-4 gündür fark ettim. Araca biniyorum anahtarı kontağa sokuyorum ama sanki direksiyon kilitliymiş gibi anahtar dönmüyor kontakta. Direksiyon kesinlikle kilitli değil. Ya birazcık zorlayıp uğraşmam gerekiyor ya da anahtarı çıkarıp tekrar sokmam gerekiyor. Her taktığımda olmuyor. Bazen üst üste deneme amaçlı 3-5 kez çeviriyorum sorun yok bazen 3-5 deneme sorunlu sonra düzeliyor. Anahtar girip çıkarken hiç bir anormallik yok. Sadece kontak açmaya çalıştığımda oluyor. Neden ola ki acaba ? Anahtarı düşürdüyseniz eğer kenarı köşesi ezilmiş olabilir..Yedek anahtarla karşılaştırın bence... 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Sizin anahtar da aşınmış, kaput kilidi az kullanıldığı için aşınma yoktur bu nedenle aşınmamış yedek anahtar takılmadan açıyordur... Anahtarı düşürdüyseniz eğer kenarı köşesi ezilmiş olabilir..Yedek anahtarla karşılaştırın bence... anahtar sustali ve silikon kilifta. Aşınma bukadar kisa surede olabilir mi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 anahtar sustali ve silikon kilifta. Aşınma bukadar kisa surede olabilir mi Olmaması gerektiği için düşürmüş olabilir misiniz diye sordum... 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Olmaması gerektiği için düşürmüş olabilir misiniz diye sordum... bir iki ufak tefek düştü ama yakin zamanda degil ve yumuşak düşüşlerdi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 aşınma değil eğilme olmuş olabilir mi?bir yana doğru çok hafif bir eğilme,dipten uca doğru. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 14 Nisan 2014 Paylaş 14 Nisan 2014 bir iki ufak tefek düştü ama yakin zamanda degil ve yumuşak düşüşlerdi Yedekle denemeden fikir edinemeyiz bu durumda... Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 14 Nisan 2014 Yazar Paylaş 14 Nisan 2014 Yedekle denemeden fikir edinemeyiz bu durumda... aynen akşam deniyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Bu sabah anahtarı değiştim ve yedeği aldım yanıma. Sıkıntı onda da devam etti. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Bu sabah anahtarı değiştim ve yedeği aldım yanıma. Sıkıntı onda da devam etti. Tek zanlı kaldı o zaman, kontak...WD 40 sık diyeceğim ama klavye yazmıyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Tek zanlı kaldı o zaman, kontak...WD 40 sık diyeceğim ama klavye yazmıyor.. Garantisi devam ediyor aracın servis bu durumu ciddiye alır mı acaba. Gidince wd 40 sıkıp yollamasınlar. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Garantisi devam ediyor aracın servis bu durumu ciddiye alır mı acaba. Gidince wd 40 sıkıp yollamasınlar. Muhtemelen öyle yapacaklar ama yine de bir görünmekte fayda var.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 15 Nisan 2014 Yazar Paylaş 15 Nisan 2014 Muhtemelen öyle yapacaklar ama yine de bir görünmekte fayda var.. Anladım çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 19 Eylül 2014 Yazar Paylaş 19 Eylül 2014 aşınma değil eğilme olmuş olabilir mi?bir yana doğru çok hafif bir eğilme,dipten uca doğru. Anahtarın kontakta dönmeme sıkıntısı bu aralar her iki anahtarda da tekrar baş gösterince üstüne bir de teyp donunca servise uğradım artık. Baktı etti anahtar yamulmuş olabilir ya da şifresi bozlumluştur dedi. Anahtari hep silikon kılıfla kullandığım için ilk günkü gibi. ilk kullandığım anahtar ufak bir iki düştü ama yedek hiç kullanmadığım halde aynı sorunu yapınca adam da yamulmuş bu falan deyince dedim abi kullanıcı hatası der bu anahtarı bana geri gönderirseniz hayatta kabul etmem dedim. Neyse bu ara çok kalabalığız abi sen salı günü getir garantici foto alıp otosana yollasın garantiye sokmaya çalışalım bana kalsa direk garanti işi falan dedi. Heralde kilit kontak falan değişecek galiba bakalım p.tesi akşam bırakacağım arabayı. . Yorum bağlantısı
Recommended Posts