İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

29 mayıs günceli:

ahnda koordinat: https://www.google.com/maps/place/Kartepe+Park+Hotel/@40.709201,30.101776,17z/data=

ATV turunu yapacak firma ile görüşmelerim sonucu hali hazırdaki ATV sayısı 50 adete çıkarılmıştır. 100 cc olan araçlar 250 cc olanlar  ile değiştirilmiştir. ( ödenecek olan rakamda değişiklik yapılmadan )

20 dakika olacak tur ,yaklaşık olarak 40 dakikaya çıkarılmıştır. ATV araçları 10 arlı gruplar halinde, 10 ar dakika ara ile parkura çıkacaktır.

fiyat 1 kişi 30 TL, tek atvye  iki kişi binerse 50 TL

Paintball sahası daha büyük alanda yapılacaktır. Paintball için mutlak yaş sınırı 16 'dır. Hava şartları bozulsa dahi istek halinde paintball devam edebilecektir.

kıyafetler ve 100 top için uygulayacak, fiyat kişi başı 20 TL  her ilave 50 mermi  için  5 TL

Yaklaşık 100 kişiyi kaldıracak, dinlenme alanı hazırlanmıştır,

Paintball sahası yakınında furbol, veleybol sahası hazırdır.

Ve Cuma gecesi, özellikle evlatlarımız için sürprizim var. :ninja:

Konaklamalı gelecekler: An itibari ile tek isim yazdırmış olanlar, kim kiminle oda arkadaşı olacaksa bana ÖM atsın, otel girişinde rahatlık olsun

Henüz ismi yazmamış ve niyeti olanlar: oda sayısı dolayısı ile listeye öncelik vereceğiz, doluluk yaklaşık %60 ta, %40 gibi kalmış bulunmaktadır

Şenlik yemeğinde sayı ve yer sorunumuz yok, otel bu tip organizayonlarda oldukça maharetli.

Bu yıl ki yaz şenliğimizi Kocaeli Üniversitesi Park Otel'de gerçekleştireceğiz. Otel uygulama oteli olmayıp özel sektörün elinde olsa 5 yıldız alacak vasıfta.

Ankara gişeden İstanbula gelirken 315 km dir, Boğaziçi köprüsünden otel kapısına giriş 130 km dir, ulaşımı rahat bir konumdadır. Oto park, Lobi oturumu ve Açık hava mekanları olarak oldukça sorunsuz bir mekan. Lobide Çay sebil.

Program:

• 13 Haziran Cuma akşamı otel girişleri
  • 14 Haziran Cumartesi sabah kahvaltısı, atv ve paintball etkinliği
  • 14 Haziran Cumartesi 18:00 açık havada, canlı müzik eşliğinde şenlik yemeği
  • 15 Haziran Pazar sabah kahvaltısı, otelden çıkış

Otel konaklama ve şenlik yemeği fiyatları:

• Şenlik yemeği kişi başı 55 TL. Küçük misafirler için 30 TL.
  • Gecelik konaklama + kahvaltı kişi başı 70 TL dir , 0-6 yaş ücretsiz 7-12 yaş 35 TL.
  • Az sayıda 3. yatak konabilecek oda vardır, 3 yetişkin geleceklerin bunu belirtmesi iyi olacak
  • Otelde cuma akşamı, cumartesi öğlen vs. de yemek set menü olarak kişi başı 25TL
  • Atv gezisi 40 dak. sürecek olup, rehber ve gözcü ücreti dahil 1 Kişi 30 TL., (tek araca 2 kişi binerse 50 TL)
  • Paintball, 100 mermi ile 20 TL 
  • Atv ve paintball a katılacaklar için otelden Launchbox'lar gelecek atıştırmalık, 15TL.
  • Atv 8 adet, paintball 16 kişilik, dönüşümlü olarak parkur yapacağız.
  • 40 dakikaya çıkarılmıştır. ATV araçları 10 arlı gruplar halinde, 10 ar dakika ara ile parkura çıkacaktır.

Katılım Formu :

http://www.ozyurek.org/fordclubtr/

Formdaki yanlış yazma, düzenleme türü isteklerinizi Çağlar Bayur'a bildiriniz.

Ödeme :

Ödemelerin tümü otelde yapılacaktır.
İş Bankası kredi kartına 2 taksit yapabilmektedirler. Katılım formunu dolduran üyelerimizin seyahat ve zaman planı çerçevesinde mutlaka gelecek olmaları yer dolayısı ile önemlidir.
Otel odaları kapatıldığı için yönetim tarafında kapora yatırılmıştır.

ynbn.jpg

6ao4.jpg

Program:

13 Haziran Cuma akşamı otel girişleri
14 Haziran Cumartesi sabah kahvaltı akabinde, atv motorları ve paintball etkinliği için, otelden çıkış, 2.5 dakika mesafedeki etkinlik alanına gidiş.

Otelde kalacaklar için (özellikle çocuklar), büyük toplantı salonunda dev ekranda çizgi film gösterimi, öğlen usta aşçılar tarafından hazırlanmış leziz Set menü ( günün çorbası, mevsim salata, ana yemek, meyve veya tatlı, bir adet meşrubat )

9luy.jpg

Atv ve paintball etkinliği sırasında mini şelale yanında köfte ekmeğe talim ve otele dönüş

9jf1.jpg

14 Haziran Cumartesi 18:00 açık havada, canlı müzik eşliğinde, önceki günden marine edilmiş et ve tavuk ların, ocakbaşında katliamı :D

89cc.jpg

sn95.jpg

15 Haziran Pazar sabah kahvaltı, öğle saatleri otelden çıkış.
Otelin imkanlarını inceleyip günleri de müsait olanlar için 8 odalık daha ileriki tarihe kalış opsiyonu.....

Otelde 30 oda mevcut, hepsi de an itibarı ile rezerve durumda, odalar maks. 3 kişiliktir (yetişkin)

Keşif gezisi çok zor geçti, kendimizi feda ettik...

ripz.jpg
qqj0.jpg
0af3.jpg

• Beğen 29
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ellerinize sağlık,kendinizi feda ettiniz FCTR için, hakkınızı nasıl ödeyeceğiz sizin ? :bravo:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Ellerinize sağlık,kendinizi feda ettiniz FCTR için, hakkınızı nasıl ödeyeceğiz sizin ? :bravo:

paintte 10 mermi mesela?

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Size 100 mermi feda olsun dert değil de, paintte sakatlık çıkarmasak? Ben açık hedef olarak ortada olacağım, ekstra koruma malzemesi istiyorum,yok yere postu deldirmeyeyim..

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İçimizde polisler var. İnşallah kendi silahları ile katılmazlar

• Beğen 11
Yorum bağlantısı
Emin Önal

:nazar: hayırlısı olsun cümleten..

Size 100 mermi feda olsun dert değil de, paintte sakatlık çıkarmasak? Ben açık hedef olarak ortada olacağım, ekstra koruma malzemesi istiyorum,yok yere postu deldirmeyeyim..

Abi sana gelene kadar kimler var :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

İçimizde polisler var. İnşallah kendi silahları ile katılmazlar

alışmışlar king olmaya, eşit şartlarda sahadayız ama :seytan:

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Yeğen hafta sonu oynamış, maskeyi çıkarttığında yanağına isabet etmiş mermi, fındık büyüklüğünde şişmiş yanak.. Her bir cm2 mi güvenceye almadan mümkünü yok girmem sahaya :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Güvenlik kıyafetleri var zaten. Baska türlü mosmor ediyor değdiği yeri :)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Cem abi benim motokurye elbiselerini getireyim sana ;)

Yok Erkan,o meret  deler o elbiseyi, ben cesetçi abimden robocop elbisesi isteyeceğim 2 xl beden, anca o korur beni :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere
(düzenlendi)

Bu paintball olayının görüntüleri (vidoo mu diyosunuz siz fıransızlar?) mutlaka alınmalı, hem de birden fazla kaydedici ile. Dıkkatlı olun da paintball, painball'a dönmesin.

Fırsatını bulanlar Çağlar'la Memed'e benim için de sıksınlar bi kaç tane. :crazy:

tarihinde Murat Dere tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Paintball cidden çok sakat geçen hafta işyerinden arkadaşlarla gittik, Mert abinin dediği gibi bir arkadaş molada eldiveni çıkarmış takmamış eli parçalandı,kamuflajı direk giyenler de bayağı morardı, ben kalın kot pantolon üstüne koruma kıyafeetlerini giymeme rağmen değdiği yeri bayağı kızartıyor,hırs yapıp yaralamalara yol açmamak gerek :)

Yorum bağlantısı
Cem Işık

Bu paintball olayının görüntüleri (vidoo mu diyosunuz siz fıransızlar?) mutlaka alınmalı, hem de birden fazla kaydedici ile. Dıkkatlı olun da paintball, painball'a dönmesin.

Fırsatını bulanlar Çağlar'la Memed'e benim için de sıksınlar bi kaç tane. :crazy:

Murat abi yine yeni yeniden gelmiyorum deme.. Gelip, bizzat sıkma keyfini kaçırmayacağını düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Çağlar Bayur, 16 Nis 2014 - 00:28

paintte 10 mermi mesela?

Ben kendi mermimi getirebilir miyim? :spiteful:
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Murat abi yine yeni yeniden gelmiyorum deme.. Gelip, bizzat sıkma keyfini kaçırmayacağını düşünüyorum..

100er mermi ile donanıp customla basalım muğla yı

eşit şartlarda sahadayız efendy :i-ih:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Şenlik yemeği hangi gün ve aralıkta olacak onu anlamadım ben? ve tam olarak içeriği vs ne olacaktır?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

100er mermi ile donanıp customla basalım muğla yı

eşit şartlarda sahadayız efendy :i-ih:

O zaman ben de Ersel'in mermileri kullanırım. :seytan:

No comment dear.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şenlik yemeği hangi gün ve aralıkta olacak onu anlamadım ben? ve tam olarak içeriği vs ne olacaktır?

14 haziran cumartesi 18:00

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

14Haziran Cumartesi 18:00 açık havada, canlı müzik eşliğinde, önceki günden marine edilmiş et ve tavuk ların, ocakbaşında katliamı

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Sanalpazar bitişi 7 ay görünüyor orada yanlışlık var galiba.

Neyse ben şimdiden alayım da yer kalmaz filan.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Sanalpazar bitişi 7 ay görünüyor orada yanlışlık var galiba.

Neyse ben şimdiden alayım da yer kalmaz filan.

ne içtiysen bana da yolla

bana da alsana, ısmarlamış olursun

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bir sorum daha var, Cumartesi sabahı gelsek mesela? o gün giriş yapma şansımız var mı?

O tarihlerde benim okulum hala açık olacak ve 2.öğretim olduğum için hafta içi geç saatlerde dersim bitiyor,cuma akşamı sırf uyumak için otele gelmek de manasız olacak

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...