İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Servet Aydın

Ne zaman istersen o vakit giriş yapabilirsin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Bir sorum daha var, Cumartesi sabahı gelsek mesela? o gün giriş yapma şansımız var mı?

O tarihlerde benim okulum hala açık olacak ve 2.öğretim olduğum için hafta içi geç saatlerde dersim bitiyor,cuma akşamı sırf uyumak için otele gelmek de manasız olacak

konaklanacak gece sayısı 1 olarak giriş yapılır, standart otel prosedürü, 14:00 giriş, 12:00 çıkış tır ertsi gün

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

ne içtiysen bana da yolla

bana da alsana, ısmarlamış olursun

Kalan süre 89 diyor ben anlamam böyle şeylerden.

Ben parayı peşin yollayayım o zaman ısmarlama dediğin öyle olur.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kimlerin hangi odada kalacağı planlanırken horlayan horlamayan ayrımı yapılacak mı :)

o plan kalana ait, yoksa Sn dere benle kalsın derdim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Şenlik yemeğinde herkesi görebiliriz :D  Nasip kısmeT..  

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Üye olduğum günden beri hiçbir Yaz Şenliğini kaçırmadım. Allah kısmet ederse bu yıl'da katılacağım.. Her Şenlikte olduğu gibi en çok İstanbul Ekibinin katıldığı yaz şenliğinin bu sene İstanbul'a yakın olması çok iyi bir karar oldu..

Bu senede Sanal Pazar'a yarayacak bu şenlik :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Eldiven çok önemli. Karşında bedevi bir adam varsa ve sende bedevi isen varilin arkasından ateş ederken elinize mermi gelip benim gibi eliniz parçalanabilir :) Güzel kan akıyor vallahi. Birde maskenin ağız kısmına mermi gelip kardeşim gibi boyanın tadına bakmakta oldukça olası :)

Maskenin camının da buğu yapması cabası

Arabaların bagajlarından buğu önleyiciler çıkacak mecbur :)

İlk yaz şenliğine katılmanın verdiği heyecanla konuya ortadan mı daldım nedir :)

Yorum bağlantısı

Maskenin camının da buğu yapması cabası

Arabaların bagajlarından buğu önleyiciler çıkacak mecbur :)

İlk yaz şenliğine katılmanın verdiği heyecanla konuya ortadan mı daldım nedir :)

Aynen o da çok önemli bir ayrıntı :D son varile kadar gelmişken buğu yüzünden molaya ayrılıp başa dönmek zorunda kalmıştım :)

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Oda kalmamış. Karaborsa dan mi alacaz

Çadırda mi yatacaz, nerde yatacak bu insanlar....

:crazy:

tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

:(  :elveda: Geçen sene bekarlığın tadını çıkarıp gelmiştim, bu sene çok zor, hali hazırda bi dünya taksit var, daha belimi düzeltip Antalya'ya el öpmeye gidemedim. Kaçıracağım için üzgünüm  :elveda: Size şimdiden iyi eğlenceler . . .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Alımlar en son nezaman kadar devam edecek acaba? O hafta yıllık izinde olcağım. Antalya dönüşü uğrayacağım. Oda kalmama durumu vs olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Murat Dere

o plan kalana ait, yoksa Sn dere benle kalsın derdim

Ben de seni seviyorum sayın Bayur. :p

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Alımlar en son nezaman kadar devam edecek acaba? O hafta yıllık izinde olcağım. Antalya dönüşü uğrayacağım. Oda kalmama durumu vs olabilir mi?

talebe baglı, olabilir, olmayabilir, ama geçen sene Safranboluda oda kalmamıştı, oteller bol olduğu için yan binaya geçilmişti, burada tek otel, başka yok

Yorum bağlantısı

talebe baglı, olabilir, olmayabilir, ama geçen sene Safranboluda oda kalmamıştı, oteller bol olduğu için yan binaya geçilmişti, burada tek otel, başka yok

Erken aldık aldık, alamadık geri dönüş yani  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Kargolar yola çıktı, üyeler dükkanı yağmalıyor :crazy:

Erken aldık aldık, alamadık geri dönüş yani  :biggrin:

Lobide karaborsa yassah :mangal:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

satın aldıktan bir süre sponra kargo bilgisi giriyorum, siteye geri dönerek onaylamayı unutmayınız.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Servet Aydın: 13 Haziran Giriş, 16 Haziran çıkış. 4 yetişkin

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...