Murat Ersel Çevik 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 tüvturk e girebilecek her türlü taşıt serbest , noldu rengin soldu Tuvtürk'e de gireriz. Üstünden geçeriz. Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Bakıyorum da Hucum Emrini bekler gibi bi haliniz var Sağduyulu olalım lütfen... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Tuvtürk'e de gireriz. Üstünden geçeriz. yasal giriş lazım hoyyytttt 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hiç unutmam vietnam'dayım ... düşmana taaruza geçtik . Ben helikoterden karşı birliğin üstüne atlıyorım , hey gidi günler heyy 6 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Bu arada konular mangala bağlanır dı bu sefer bir tuhaflık oldu. Karnım acıktı. Bunlardan istiyorum. https://www.google.com.tr/search?q=et+yemekleri&es_sm=93&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=GOZQU_v7Duqf7gbfsYGoBA&ved=0CAgQ_AUoAQ Boşver abim onları. Google hikaye, çoğu fake haber. Gerçeği burada. Sen buna bak http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/243729-en-güzel-et-yemekleri/?p=2323535 Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hiç unutmam vietnam'dayım ... düşmana taaruza geçtik . Ben helikoterden karşı birliğin üstüne atlıyorım , hey gidi günler heyy Hatırlıyorum o arada ben helikopterden helikoptere atlarken havada şarjör değiştiriyordum. Harbiden ne günlerdi devrem. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Bakıyorum da Hucum Emrini bekler gibi bi haliniz var Sağduyulu olalım lütfen... Oooo Şafak. Seni unuttum. Uzun eşşek ekibinde bizdensin Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Hatırlıyorum o arada ben helikopterden helikoptere atlarken havada şarjör değiştiriyordum. Harbiden ne günlerdi devrem. İnsan bi pilota teşekkür eder. Kaç kişi sıfır yanaşır diğer helikoptere Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 İnsan bi pilota teşekkür eder. Kaç kişi sıfır yanaşır diğer helikoptere Helikopterler otomatik pilottaydı. Yorum bağlantısı
Safak Acar 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Oooo Şafak. Seni unuttum. Uzun eşşek ekibinde bizdensin Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Total de 6 kişi 1 ton yapıyoruz. Yukarıda uçan tank bile rakibimiz olmaz. Değil uzun eşşek, uzun fil bile bize dayanamaz Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Ne boyalı tabanca Ne de uzun eşşek hevesim kaldi. Ben mangal basinda etlerle vakit geciren bari 1 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Ne boyalı tabanca Ne de uzun eşşek hevesim kaldi. Ben mangal basinda etlerle vakit geciren bari Abi semaveri de ben yakarım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2014 Yazar Paylaş 18 Nisan 2014 Ne boyalı tabanca Ne de uzun eşşek hevesim kaldi. Ben mangal basinda etlerle vakit geciren bari tarih mirasına odun yakandan ne beklenir 1 Yorum bağlantısı
Misafir 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Abi semaveri de ben yakarım.. Sen evin balkonundan seyredersin abim Yakınmış sana galiba. Dün geçtik önünden. Eğitim geç bittiğinden yine yalan oldu görüşmemiz.. Aramadım o sebeple hiç.. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 (düzenlendi) Abi semaveri de ben yakarım.. Ben icecegim çayın güzelliğine bakarım. Memnuniyetle. Zaten safranbolu dan sonra üzerimde semaver ile ilgili ciddi baskı var, bakınız alttaki mesaj... tarih mirasına odun yakandan ne beklenirDünya mirasinda şimdiye kadar ne yakmışlar. Odun dumanı candir efendim. Haaaa bu okumuş adamlar bizim üniversite de bu tip şeylere musademiz olmaz derse, cikacak pislikten sorumlu değilim. Organizatörler olarak konuşun halledin.Ben anlamam. Semaveri lobi de yakarız..O kadar..... 18 Nisan 2014 tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Ertan abi o imzadan sonra işin zor gibi Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Ertan abi o imzadan sonra işin zor gibi Zafer : "Abi bura unesco nun dünya mirası, burda semaver mi yakılır" Ben : "Zafer bu semaver taa sivastan geldi, burda yanacak, git kimden izin alıyorsan al" Organizatörler: "Otelde çaylar sebil, açık havada ateş yakmak kanunen yasak" Ben: Yarım porsiyon yöneticiden korkacak hal mi var bende direnodun direnmezevkiniçıkarodun 4 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Arkadaşlar tanklar, toplar koymuşlar, bizde sadece bu var.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts