Süleyman Çetin 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Şenlik ayağıma gelmiş. Bi aksilik olmazsa ordayı(m)z. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 Ben icecegim çayın güzelliğine bakarım. Memnuniyetle. Zaten safranbolu dan sonra üzerimde semaver ile ilgili ciddi baskı var, bakınız alttaki mesaj... Dünya mirasinda şimdiye kadar ne yakmışlar. Odun dumanı candir efendim. Haaaa bu okumuş adamlar bizim üniversite de bu tip şeylere musademiz olmaz derse, cikacak pislikten sorumlu değilim. Organizatörler olarak konuşun halledin. Ben anlamam. Semaveri lobi de yakarız.. O kadar..... O kadar.... Ertan Çabuk'un askerleriyiz!! 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 evden gidip gelmeliler bi yere adını yazdıracak mı çözdüm 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Takımlar belli oldu mu? İsimler bulundu mu takımlara? Hakemleri vuruyo muyuz? Vurana n'oluyo? Ahmet Kiriş'in Çağlar'ın üstünde resmini istiyorum! Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2014 Yazar Paylaş 19 Nisan 2014 Takımlar belli oldu mu? İsimler bulundu mu takımlara? Hakemleri vuruyo muyuz? Vurana n'oluyo? Ahmet Kiriş'in Çağlar'ın üstünde resmini istiyorum! Kirişle beraber canlı canlı gelelim yanına, bol bol seyret caniko Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Kirişle beraber canlı canlı gelelim yanına, bol bol seyret caniko Offer accepted, dear. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Takımlar belli oldu mu? İsimler bulundu mu takımlara? Hakemleri vuruyo muyuz? Vurana n'oluyo? Ahmet Kiriş'in Çağlar'ın üstünde resmini istiyorum! Aman gelme.. resim iste... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Aman gelme.. resim iste... incileri dökülür gelirse Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Aman gelme.. resim iste... incileri dökülür gelirse Öyle demeyin ya. Zaten kendime kızgın ve üzgünüm. Sebebim olursunuz bak. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 İnşAllah katılacağım ilk yaz şenliği olacak.Bir aksilik olmazsa bizde oradayız. Takımlar belli oldu mu? İsimler bulundu mu takımlara? Hakemleri vuruyo muyuz? Vurana n'oluyo? Ahmet Kiriş'in Çağlar'ın üstünde resmini istiyorum! Murat hocam fantazine bayıldım.Senle aynı takımda olmayı isterim... 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 İnşAllah katılacağım ilk yaz şenliği olacak.Bir aksilik olmazsa bizde oradayız. Murat hocam fantazine bayıldım.Senle aynı takımda olmayı isterim... Wanna hear a secret?... I cannot come... Again. (Damn!) Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Aman gelme.. resim iste... Vuuuuuuuuuuuu çok sert Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Öyle demeyin ya. Zaten kendime kızgın ve üzgünüm. Sebebim olursunuz bak. Sana biseycik olmaz, anca kenardan sataş dur. Muğla sınırını geçmek yasak zaten 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Sana biseycik olmaz, anca kenardan sataş dur. Muğla sınırını geçmek yasak zaten O zaman siz buraya gelin. Hayret bi şey ya! Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Yok, en son gelen hala kendini bulamadı 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Yok, en son gelen hala kendini bulamadı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Murat Dere, Son on yıl içinde 1 kez bir sebeple istanbula gitmişti.. Başka il dışına çıkmışlığı vuku bulmamıştır... Ben Muğlada görmediği ilçeler olduğu kanısındayım.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Murat Dere, Son on yıl içinde 1 kez bir sebeple istanbula gitmişti.. Başka il dışına çıkmışlığı vuku bulmamıştır... Ben Muğlada görmediği ilçeler olduğu kanısındayım.. İzmir de var abi 1 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Murat Dere, Son on yıl içinde 1 kez bir sebeple istanbula gitmişti.. Başka il dışına çıkmışlığı vuku bulmamıştır... Ben Muğlada görmediği ilçeler olduğu kanısındayım.. Başlıcalarını gördüm janim; Fethiye, Marmaris, Bodrum, Köyceğiz, Ula, Ortaca, Dalaman, Datça, Milas vs... Ben de seni seviyorum bebeem. İzmir de var abi Aydın da var, Denizli de, Antalya da var. Başka da vardır da hatırlamıyorum hindi... 1 Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 (düzenlendi) AydınLI denizliLİ antalyaLI görmüşsündür sen abi Karıştırma 19 Nisan 2014 tarihinde Hakan Tarım tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Dere 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 AydınLI denizliLİ antalyaLI görmüşsündür sen abi Karıştırma Sen büyüklerin lafına karışma küçük. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Nisan 2014 Yazar Paylaş 19 Nisan 2014 Wanna hear a secret?... I cannot come... Again. (Damn!) şenliğe gelmeyecek, konuda bıdıbıdı ileti rekoru kırıyor, gelse mahvolduk yani desene Konaklamalı gelecekler: An itibari ile tek isim yazdırmış olanlar, kim kiminle oda arkadaşı olacaksa bana ÖM atsın, otel girişinde rahatlık olsun Henüz ismi yazmamış ve niyeti olanlar: oda sayısı dolayısı ile listeye öncelik vereceğiz, doluluk yaklaşık %60 ta, %40 gibi kalmış bulunmaktadır Şenlik yemeğinde sayı ve yer sorunumuz yok, otel bu tip organizayonlarda oldukça maharetli. 3 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 forumun gençleri nerede ? Listeye bakıyorum eksikler çok hadi ekleyin bakalım kendinize paintball da rakip çıksın Bu şenlik bir başka dostum Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 19 Nisan 2014 Paylaş 19 Nisan 2014 Mert Gülkokan ve ben katılıyoruz yok mu artıran? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts