İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Hüseyin Sönmez

Yalnız 1 numara bu kadar mı fark ettirir koordinatta  :D

Hep bu navigayon lobisinin işleri. :)

Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. :)

:biggrin: Dimi Hüseyin Abim.. Daha nasıl tarif verilir bilmiyorum. :biggrin:  Şenliğe yalnız gelirsem topluca gidebiliriz cumartesi sabah  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Hüseyin abi sen bizden kaç dakika önce vardın mekana, bizde saraydan saptık, yolda hoca ve Fatih abi namaz kıldılar 20 dk kadar orada oyalandık. Sonra bi 3km ileri gittik geri döndük, biz o ileri gittiğimizden dolayı senden fark yedik sanırım :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sani bu gidişle tanışamayacağız Heralde seninle  :)

9 aydır Bu aile içindeyim genelde istanbul içi bütün buluşmalara katıldım Seninle tanışmak  daha nasip olmadı   :)

Ben geleceğim dedim ama, ertesi gün abim nikahlanıyor. Gün yeni alındı. İptal olacak muhtemelen şenlik benim için :(

Sen 9 aydır tanışamadın biz yıllardır tanışamadık. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hüseyin abi sen bizden kaç dakika önce vardın mekana, bizde saraydan saptık, yolda hoca ve Fatih abi namaz kıldılar 20 dk kadar orada oyalandık. Sonra bi 3km ileri gittik geri döndük, biz o ileri gittiğimizden dolayı senden fark yedik sanırım :D

Janım ben 110 ile gittim siz 200 ile birde 2 defa çiş molası verdik, 30 dakka erken oradaydım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Janım ben 110 ile gittim siz 200 ile birde 2 defa çiş molası verdik, 30 dakka erken oradaydım. :)

Bu işte bir terslik var  :unsure2:  Biz yolu kaybetmedik dolaşmadan doğru yol üzerinden döndük.. Sen farklı yoldanmı gittin abi çamurlu felan :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Zelloda yalanmış onuda gördük... :D

Yorum bağlantısı

Zello yüzünden kahavaltı edemedik  :D Sucuklar kaldı, kuru pastayı akşam şans eseri gördük  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Aha Navigasyonlu birini buldum :p Abi konvoy yapıp gidelim senile :D

Konvoy ? Kardeşim ben korkuyorum artık konvoy denilince.

90'dan bir gram yukarı çıkmam.

abi o hızla da yol bitmiyor,benim oğlan çok yakıyor 120 altı gidince :(

:biggrin: Dimi Hüseyin Abim.. Daha nasıl tarif verilir bilmiyorum.  Şenliğe yalnız gelirsem topluca gidebiliriz cumartesi sabah 

topluca,eminmisin? He gerçi sen bizim konvoyun durumunu görmedin tabi :D

Ben sabah 7 de beylikdüzü çıkış yaparım.kafama göre sakin sakin,kimseye takılmadan gelirim.Misafirim olacak yanımda zaten o gazlamama izin vermiyor :(

tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Doğru, emin değilim. Bir daha düşüneyim :fiuw: Yok yok vazgeçtim. Ben en fazla 120-130 arası giderim.. :D

o hızlarımıza rağmen ortalama 12 den 10.5 e düştü :) ben de temden cc ile sabitleyip gitmeyi düşünüyorum :D
Yorum bağlantısı

Ben sabah 7 de beylikdüzü çıkış yaparım.kafama göre sakin sakin,kimseye takılmadan gelirim.Misafirim olacak yanımda zaten o gazlamama izin vermiyor :(

Doğru, emin değilim. Bir daha düşüneyim  :fiuw: Yok yok vazgeçtim. Ben en fazla 120-130 arası giderim..  :D

Gerçi bu haber bizi nekadar etkiler? Buradan geçilecekm i giderken bilmiyorum.. Akşam haberleri seyrettim. Millet küfrediyordu. 5 dakikalık yol, 1,5 saattir gidemedim diye..

TEM Gebze-Körfez arası 81 gün kapalı

Yorum bağlantısı

Abi misafir yenge mi? Benim kiz arkadaşım da gelecek de sıkılırım gelmesem mi diye kararsiz :D

Yorum bağlantısı

Abi misafir yenge mi? Benim kiz arkadaşım da gelecek de sıkılırım gelmesem mi diye kararsiz :D

Gelsinler, gelsinler. Kuzuda hanımların çoğu tanışmıyordu sanırım. Ama bizimki çok memnun kalmış. Çok iyi anlaşmışlar, hemen kaynaşmışlar. Sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum  ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ben yazacaktım sen yazmışsın. :D

telsiz dedik kimse almamış, kendi kendimize konuşarak gittik, geldik. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yoo bence navigasyon yalan :D zello yüklü olan herkes ilk partide ulaştı

Hüseyin hoca suha abinin arabasinda zello vardi

Safak abi

Huseyin abi

Bahadir abi

Biz

gayet güzel şekilde bulustuk :D

Erdemin arabaya da uğur abiyi gecirdik zello ile ama o kadar bagirdik cagirdik yanlis gidiyosunuz dedik dönmediler :D

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yoo bence navigasyon yalan :D zello yüklü olan herkes ilk partide ulaştı Hüseyin hoca suha abinin arabasinda zello vardi Safak abi Huseyin abi Bahadir abi Biz gayet güzel şekilde bulustuk :D Erdemin arabaya da uğur abiyi gecirdik zello ile ama o kadar bagirdik cagirdik yanlis gidiyosunuz dedik dönmediler :D

Zellodan konuştum ama cevap alamadım ki hiç

Yorum bağlantısı

Zellodan konuştum ama cevap alamadım ki hiç

Bi kısmı duyulmuyordu abi ama sonuc olarak yine de navigasyonlu olanlardan önce vardık :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yoo bence navigasyon yalan :D zello yüklü olan herkes ilk partide ulaştı Hüseyin hoca suha abinin arabasinda zello vardi Safak abi Huseyin abi Bahadir abi Biz gayet güzel şekilde bulustuk :D Erdemin arabaya da uğur abiyi gecirdik zello ile ama o kadar bagirdik cagirdik yanlis gidiyosunuz dedik dönmediler :D

Adamlar navigasyona bakmadılar zelloya m baksınlar. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bi kısmı duyulmuyordu abi ama sonuc olarak yine de navigasyonlu olanlardan önce vardık :)

sen öyle san :D navigasyonla gelenler olarak, ilk Hüseyin, Bahadır, Tüfekçi ve ben vardık. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

sen öyle san :D navigasyonla gelenler olarak, ilk Hüseyin, Bahadır, Tüfekçi ve ben vardık. :D

O zaman Hakan abinin navi tırt :D

Yorum bağlantısı

Benim navigasyon Lokman abiydi. Kaybolduktan sonra peşini bırakmadım valla :) nokta atışı bulduk mekanı da

Yorum bağlantısı

Zello yüzünden kahavaltı edemedik  :D Sucuklar kaldı, kuru pastayı akşam şans eseri gördük  :D  :D  :D

Bir ara kuru pastaları alıp geri götürmeyi düşünmüştüm  :D ama benim hanım olaya el attı  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...