İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

(düzenlendi)

Aha Navigasyonlu birini buldum :p Abi konvoy yapıp gidelim senile :D

Konvoy ? Kardeşim ben korkuyorum artık konvoy denilince.

90'dan bir gram yukarı çıkmam.

abi o hızla da yol bitmiyor,benim oğlan çok yakıyor 120 altı gidince :(

:biggrin: Dimi Hüseyin Abim.. Daha nasıl tarif verilir bilmiyorum.  Şenliğe yalnız gelirsem topluca gidebiliriz cumartesi sabah 

topluca,eminmisin? He gerçi sen bizim konvoyun durumunu görmedin tabi :D

Ben sabah 7 de beylikdüzü çıkış yaparım.kafama göre sakin sakin,kimseye takılmadan gelirim.Misafirim olacak yanımda zaten o gazlamama izin vermiyor :(

tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Doğru, emin değilim. Bir daha düşüneyim :fiuw: Yok yok vazgeçtim. Ben en fazla 120-130 arası giderim.. :D

o hızlarımıza rağmen ortalama 12 den 10.5 e düştü :) ben de temden cc ile sabitleyip gitmeyi düşünüyorum :D
Yorum bağlantısı

Ben sabah 7 de beylikdüzü çıkış yaparım.kafama göre sakin sakin,kimseye takılmadan gelirim.Misafirim olacak yanımda zaten o gazlamama izin vermiyor :(

Doğru, emin değilim. Bir daha düşüneyim  :fiuw: Yok yok vazgeçtim. Ben en fazla 120-130 arası giderim..  :D

Gerçi bu haber bizi nekadar etkiler? Buradan geçilecekm i giderken bilmiyorum.. Akşam haberleri seyrettim. Millet küfrediyordu. 5 dakikalık yol, 1,5 saattir gidemedim diye..

TEM Gebze-Körfez arası 81 gün kapalı

Yorum bağlantısı

Abi misafir yenge mi? Benim kiz arkadaşım da gelecek de sıkılırım gelmesem mi diye kararsiz :D

Yorum bağlantısı

Abi misafir yenge mi? Benim kiz arkadaşım da gelecek de sıkılırım gelmesem mi diye kararsiz :D

Gelsinler, gelsinler. Kuzuda hanımların çoğu tanışmıyordu sanırım. Ama bizimki çok memnun kalmış. Çok iyi anlaşmışlar, hemen kaynaşmışlar. Sıkıntı yaşayacaklarını sanmıyorum  ;)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Zelloda yalanmış onuda gördük... :D

ben yazacaktım sen yazmışsın. :D

telsiz dedik kimse almamış, kendi kendimize konuşarak gittik, geldik. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Zelloda yalanmış onuda gördük... :D

Yoo bence navigasyon yalan :D zello yüklü olan herkes ilk partide ulaştı

Hüseyin hoca suha abinin arabasinda zello vardi

Safak abi

Huseyin abi

Bahadir abi

Biz

gayet güzel şekilde bulustuk :D

Erdemin arabaya da uğur abiyi gecirdik zello ile ama o kadar bagirdik cagirdik yanlis gidiyosunuz dedik dönmediler :D

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yoo bence navigasyon yalan :D zello yüklü olan herkes ilk partide ulaştı Hüseyin hoca suha abinin arabasinda zello vardi Safak abi Huseyin abi Bahadir abi Biz gayet güzel şekilde bulustuk :D Erdemin arabaya da uğur abiyi gecirdik zello ile ama o kadar bagirdik cagirdik yanlis gidiyosunuz dedik dönmediler :D

Zellodan konuştum ama cevap alamadım ki hiç

Yorum bağlantısı

Zellodan konuştum ama cevap alamadım ki hiç

Bi kısmı duyulmuyordu abi ama sonuc olarak yine de navigasyonlu olanlardan önce vardık :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yoo bence navigasyon yalan :D zello yüklü olan herkes ilk partide ulaştı Hüseyin hoca suha abinin arabasinda zello vardi Safak abi Huseyin abi Bahadir abi Biz gayet güzel şekilde bulustuk :D Erdemin arabaya da uğur abiyi gecirdik zello ile ama o kadar bagirdik cagirdik yanlis gidiyosunuz dedik dönmediler :D

Adamlar navigasyona bakmadılar zelloya m baksınlar. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Bi kısmı duyulmuyordu abi ama sonuc olarak yine de navigasyonlu olanlardan önce vardık :)

sen öyle san :D navigasyonla gelenler olarak, ilk Hüseyin, Bahadır, Tüfekçi ve ben vardık. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

sen öyle san :D navigasyonla gelenler olarak, ilk Hüseyin, Bahadır, Tüfekçi ve ben vardık. :D

O zaman Hakan abinin navi tırt :D

Yorum bağlantısı

Benim navigasyon Lokman abiydi. Kaybolduktan sonra peşini bırakmadım valla :) nokta atışı bulduk mekanı da

Yorum bağlantısı

Zello yüzünden kahavaltı edemedik  :D Sucuklar kaldı, kuru pastayı akşam şans eseri gördük  :D  :D  :D

Bir ara kuru pastaları alıp geri götürmeyi düşünmüştüm  :D ama benim hanım olaya el attı  :D

Yorum bağlantısı

O zaman Hakan abinin navi tırt :D

Koordinat hatasının kurbanı oldu navim... :D

aynen öyle :D

Abi ben taa antalyalara gittim onla... :)

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Kılavuzu karga olanın burnu ottan kurtulmazmış :) Pazar günü bizde kılavuz yoktu herkes bir gazladı ve darmadağan oldu ortalık. Sonrada saat 11 ila 14 arasında bir araya anca gelindi. Demekki kargadanda olsa bir kılavuz lazımmış:D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Bir ara kuru pastaları alıp geri götürmeyi düşünmüştüm  :D ama benim hanım olaya el attı  :D

Ne kuru pastası.  :soytari:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Benim evden çıkmadan önceki düşüncem direk kimse gelmese bile saraydan çıkmak olduğu için hiç kınalıya sapmayı düşünmedim, ama  bi ara frenledim Lokman abinin peşine dalıcaktım, baktım çift kırmızılı devam ediyor :D bende devam ettim.. Okadar Eco ile gel dedi tek bırakmak olmazdı.. Fatih abi zaten görmedi heralde saptıklarını.. 3 araç çok güzel biribirimize uyumlu geldik..  Saraya kadar yolu net bildiğimden direk o yolu tercih etmiştim zaten Sühada ordan gitmeyi düşünüyordu, Ne işimiz var radarlı ışıklı yollarda ? :D

Saraydan sonra sakin sakin geze geze mekana Ulaştık.. herkes bizden önce vardığını sanıyor ancak :p yanılıyorsunuz :D Biz camiye sapmasak sizleri bekliyor olacaktık.. :D

(Tabi Navigasyona uyduk oda 3km ilerden cevirdi)

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Bir aksilik olmazsa ve içişlerinden izin çıkarsa bende gelmeyi düşünüyorum günü birlik muhtemelen.

O tarihlerde Çatalcada olacağım ve oradan gelmeye çalışacağım :)

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

felaket tellalı olmayayım ama izmit otobanı ankara gidiş yönü kapalı. hoş istanbullular trafiğe alışık. fazladan 1 saat yol bir şey yapmaz :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...