Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 O zaman Hakan abinin navi tırt Koordinat hatasının kurbanı oldu navim... aynen öyle Abi ben taa antalyalara gittim onla... Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Kılavuzu karga olanın burnu ottan kurtulmazmış Pazar günü bizde kılavuz yoktu herkes bir gazladı ve darmadağan oldu ortalık. Sonrada saat 11 ila 14 arasında bir araya anca gelindi. Demekki kargadanda olsa bir kılavuz lazımmış Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Bir ara kuru pastaları alıp geri götürmeyi düşünmüştüm ama benim hanım olaya el attı Ne kuru pastası. Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Benim evden çıkmadan önceki düşüncem direk kimse gelmese bile saraydan çıkmak olduğu için hiç kınalıya sapmayı düşünmedim, ama bi ara frenledim Lokman abinin peşine dalıcaktım, baktım çift kırmızılı devam ediyor bende devam ettim.. Okadar Eco ile gel dedi tek bırakmak olmazdı.. Fatih abi zaten görmedi heralde saptıklarını.. 3 araç çok güzel biribirimize uyumlu geldik.. Saraya kadar yolu net bildiğimden direk o yolu tercih etmiştim zaten Sühada ordan gitmeyi düşünüyordu, Ne işimiz var radarlı ışıklı yollarda ? Saraydan sonra sakin sakin geze geze mekana Ulaştık.. herkes bizden önce vardığını sanıyor ancak yanılıyorsunuz Biz camiye sapmasak sizleri bekliyor olacaktık.. (Tabi Navigasyona uyduk oda 3km ilerden cevirdi) Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Bir aksilik olmazsa ve içişlerinden izin çıkarsa bende gelmeyi düşünüyorum günü birlik muhtemelen. O tarihlerde Çatalcada olacağım ve oradan gelmeye çalışacağım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 felaket tellalı olmayayım ama izmit otobanı ankara gidiş yönü kapalı. hoş istanbullular trafiğe alışık. fazladan 1 saat yol bir şey yapmaz Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Ne kuru pastası. Evlerine direk gidince boş gitmek istemedik... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Evlerine direk gidince boş gitmek istemedik... Dedim bize mi getirdin de biz mi yiyemedik. Kalkıp geliyordum. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Dedim bize mi getirdin de biz mi yiyemedik. Kalkıp geliyordum. Senin tatlıları unuttuk sanma...ne güzel getirirdin hep,ama yalan oldu artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Senin tatlıları unuttuk sanma...ne güzel getirirdin hep,ama yalan oldu artık hoca tatlı mı getirdi? biz görmedik, Lokman sağolsun sayesinde tatlını dibine vurduk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 hoca tatlı mı getirdi? biz görmedik, Lokman sağolsun sayesinde tatlını dibine vurduk Yok abi eskiden getirirdiya yalova sütlüsü....unutturdu gitti helal olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Senin tatlıları unuttuk sanma...ne güzel getirirdin hep,ama yalan oldu artık Bursa'da var özel tatlı ama unuttuk. hoca tatlı mı getirdi? biz görmedik, Lokman sağolsun sayesinde tatlını dibine vurduk Tatlının kralını getirince hatırda kalıyor tabi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Bursa'da var özel tatlı ama unuttuk. Tatlının kralını getirince hatırda kalıyor tabi. Yine getir hocam Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Bursa'da var özel tatlı ama unuttuk. Tatlının kralını getirince hatırda kalıyor tabi. Kestane Şekeru isteruk sayın hocam.Mümkünse okunmuş olsun.Nasipse İnşAllah tanışmış olacağız.Bende bursa da okuduğum için hep eve gelirken arkadaşlar benden kestane şekeri isterlerdi... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Kestane Şekeru isteruk sayın hocam.Mümkünse okunmuş olsun.Nasipse İnşAllah tanışmış olacağız.Bende bursa da okuduğum için hep eve gelirken arkadaşlar benden kestane şekeri isterlerdi... Kesatane şekeri artık heryerde var. Daha özel bir tatlı getiririm inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Kesatane şekeri artık heryerde var. Daha özel bir tatlı getiririm inşallah. Allah Razı Olsun hocam.Senin muhabbetin yeter... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Kestane şekeri artık heryerde var. Daha özel bir tatlı getiririm inşallah. Neymiş hocam bu.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Neymiş hocam bu.. Hoca her yerde var deyip işin içinden çıkıyor abi...Bizde görmedik... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Hoca her yerde var deyip işin içinden çıkıyor abi...Bizde görmedik... Yok yok eskiden getirirdi bize,hakkını yemiyelim Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Yok yok eskiden getirirdi bize,hakkını yemiyelim O zaman devamını bekliyoruz diyelim... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Gelirken unutmazsam Eskişehirin meşhur met helvasından getireyim Ben börek istiyom Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 soğuyunca mındar oluyor be adaş çok yağlı zaten O zaman gelir yeriz Yorum bağlantısı
Recommended Posts