Hüseyin Matur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Evlerine direk gidince boş gitmek istemedik... Dedim bize mi getirdin de biz mi yiyemedik. Kalkıp geliyordum. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Dedim bize mi getirdin de biz mi yiyemedik. Kalkıp geliyordum. Senin tatlıları unuttuk sanma...ne güzel getirirdin hep,ama yalan oldu artık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 6 Mayıs 2014 Senin tatlıları unuttuk sanma...ne güzel getirirdin hep,ama yalan oldu artık hoca tatlı mı getirdi? biz görmedik, Lokman sağolsun sayesinde tatlını dibine vurduk 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 hoca tatlı mı getirdi? biz görmedik, Lokman sağolsun sayesinde tatlını dibine vurduk Yok abi eskiden getirirdiya yalova sütlüsü....unutturdu gitti helal olsun Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Senin tatlıları unuttuk sanma...ne güzel getirirdin hep,ama yalan oldu artık Bursa'da var özel tatlı ama unuttuk. hoca tatlı mı getirdi? biz görmedik, Lokman sağolsun sayesinde tatlını dibine vurduk Tatlının kralını getirince hatırda kalıyor tabi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Bursa'da var özel tatlı ama unuttuk. Tatlının kralını getirince hatırda kalıyor tabi. Yine getir hocam Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 7 Mayıs 2014 Paylaş 7 Mayıs 2014 Bursa'da var özel tatlı ama unuttuk. Tatlının kralını getirince hatırda kalıyor tabi. Kestane Şekeru isteruk sayın hocam.Mümkünse okunmuş olsun.Nasipse İnşAllah tanışmış olacağız.Bende bursa da okuduğum için hep eve gelirken arkadaşlar benden kestane şekeri isterlerdi... Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Kestane Şekeru isteruk sayın hocam.Mümkünse okunmuş olsun.Nasipse İnşAllah tanışmış olacağız.Bende bursa da okuduğum için hep eve gelirken arkadaşlar benden kestane şekeri isterlerdi... Kesatane şekeri artık heryerde var. Daha özel bir tatlı getiririm inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 8 Mayıs 2014 Paylaş 8 Mayıs 2014 Kesatane şekeri artık heryerde var. Daha özel bir tatlı getiririm inşallah. Allah Razı Olsun hocam.Senin muhabbetin yeter... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Kestane şekeri artık heryerde var. Daha özel bir tatlı getiririm inşallah. Neymiş hocam bu.. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Neymiş hocam bu.. Hoca her yerde var deyip işin içinden çıkıyor abi...Bizde görmedik... Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Hoca her yerde var deyip işin içinden çıkıyor abi...Bizde görmedik... Yok yok eskiden getirirdi bize,hakkını yemiyelim Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Yok yok eskiden getirirdi bize,hakkını yemiyelim O zaman devamını bekliyoruz diyelim... Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Gelirken unutmazsam Eskişehirin meşhur met helvasından getireyim Ben börek istiyom Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 soğuyunca mındar oluyor be adaş çok yağlı zaten O zaman gelir yeriz Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Keşke çocuk olmadan geleydiniz şimdi en az 1 yıl adım atamazsın bir yere Onun deplasman yasağı başladı... 1 Yorum bağlantısı
SELİM ŞAHİN 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 :-) arkadaşlar öncelikle böyle bir etkinliği düzenleyenlerin emeklerine sağlık ancak, çok isterdim fakat samsunda kardeşimin nişan düğün hazırlıkları yapıcaz anlayacağınız gibi tatlı bir telaşımız var.Bundan dolayı sizlerin affınıza sığınarak beni anlıyacağınızı düşünerek sizlere açıklama ihtiyacı duydum. İnşallah birdaha ki etkinlikte sizlerle olmaya çalışacağım. Şimdiden tüm FORD CLUB ailesine iyi eğlenceler diliyorum,,, Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2014 Tek olarak konaklamalı gelen arkadaşlardan, oda arkadaşını belirlememiş olanlar, bana kiminle kalacaklarını ÖM atsın lütfen Yorum bağlantısı
Halis Parlak 16 Mayıs 2014 Paylaş 16 Mayıs 2014 Tek olarak konaklamalı gelen arkadaşlardan, oda arkadaşını belirlememiş olanlar, bana kiminle kalacaklarını ÖM atsın lütfen Son durum nedir Çağlar Abi? Ailece gelmeyi düşünüyoruz umarım geç kalmamışızdır.Cumartesi giriş yapacağız ancak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Son durum nedir Çağlar Abi? Ailece gelmeyi düşünüyoruz umarım geç kalmamışızdır.Cumartesi giriş yapacağız ancak. listede misin? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 20 Mayıs 2014 Benim kalacağım kimse yok tek geliyorum ne olacak rastgele mi yerleştirme olacak. hem organizasyon rahatlığı, hem de konalkklama rahatlığı için, odalar isme hazır olursa daha kısa sürede yerleşim olacak 2 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 hem organizasyon rahatlığı, hem de konalkklama rahatlığı için, odalar isme hazır olursa daha kısa sürede yerleşim olacak Abi Mertcan , ben birde jack aynı odada kalıcaz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mayıs 2014 Paylaş 20 Mayıs 2014 Atv'ye katılım çok fazla görünmekte. Araç ve kişi sayısını hesap ettik. 1 saatlik tur çok uzun sürecek ve akşama kadar dahi olsa yetişmeyecek. Atv süresini 20 dk olarak tekrar güncelleyeceğiz.. Rakamda değişiklik olacak. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts