İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Kahvaltı açık büfe. Yoldan geçene 25 TL. Fctr üyelerine 20 TL.

Hep birlikte kahvaltı, paha biçilemez :)

bu güzel oldu .teşekkürler abi
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Eskişehirin en kral mekanında 2 kişilik serpme kahvaltı 12 tl. En iyisi kahvaltı edipde gelelim :)

istanbula yaklaştıkça taşra fiyatlarından kurtulursun kardeş :D

Yorum bağlantısı

Yıl 2004. Polat Renaissance Otel in hemen orda sahil kenarında lüks bir restauranta oturuyoruz. Adıda new york lu bir şey. Bir tabak makarna 15 tl bir tane pizza ise 25 tl idi. Buna göre kıyas edersek kahvaltı 25 tl normal aslında :)Edit= mekan adını düzelttim. Polat towers şişlideymiş adını yanlış hatırlamışım. Gittiğim yer yeşilköydeydi. Google maps polat renaissance otel olduğunu söyledi :)

O 2004 :D şimdi gel bakalım abi :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Ben kahvaltıyı Tarihi Kosova Köftecisinde yaparım :D

Bende Alibeyköy'de Balkan Tulumbacısında :D tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Oda arkadaşı olmayanlar ne yapsın  :)

Benim Yavru Kartalı vereyim sana hemşom.Hiç canın sıkılmaz... :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Gelmeyi çok istiyorum. Günübirlik de olsa bir ehtiyarı yanıma alıp gelirim inşallah.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır

Gelmeyi çok istiyorum. Günübirlik de olsa bir ehtiyarı yanıma alıp gelirim inşallah.

gel tabi abi ;) laylay yaparık 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Gel dostum sensiz tadı çıkmaz... :flowers:

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben geleceğim dedim ama, ertesi gün abim nikahlanıyor. Gün yeni alındı. İptal olacak muhtemelen şenlik benim için :(

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ben geleceğim dedim ama, ertesi gün abim nikahlanıyor. Gün yeni alındı. İptal olacak muhtemelen şenlik benim için :(

Sani bu gidişle tanışamayacağız Heralde seninle  :)

9 aydır Bu aile içindeyim genelde istanbul içi bütün buluşmalara katıldım Seninle tanışmak  daha nasip olmadı  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

9 aydır Bu aile içindeyim genelde istanbul içi bütün buluşmalara katıldım Seninle tanışmak  daha nasip olmadı   :)

Hakan Erken'le 2 senedir daha buluşamadık bi türlü :D

Du bakalım, inşallah hallederiz ama söz vermek istemiyorum.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

9 aydır Bu aile içindeyim genelde istanbul içi bütün buluşmalara katıldım Seninle tanışmak  daha nasip olmadı   :)

Hooop sen orada dur... :biggrin:

Hakan Erken'le 2 senedir daha buluşamadık bi türlü :D

Du bakalım, inşallah hallederiz ama söz vermek istemiyorum.

Kaç 2 sene  :biggrin: Bu sefer olacak inşallah.

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bu arada Cumartesi öğlen veya akşama doğru günü birlik şenlik yemeğine katılmayı düşünen varmı.. ?

Ben cumartesi günübirlik katılacağım gelicek olan varsa beraber gidebiliriz.. 

Yorum bağlantısı

Bu arada Cumartesi öğlen veya akşama doğru günü birlik şenlik yemeğine katılmayı düşünen varmı.. ?

Ben cumartesi günübirlik katılacağım gelicek olan varsa beraber gidebiliriz..

ben de cumartesi sabahtan çıkacağım yola kardeşim akşama döneceğim
Yorum bağlantısı
Safak Acar

ben de cumartesi sabahtan çıkacağım yola kardeşim akşama döneceğim

Bende atv ve paintbal a katılmayacağım için öğleden sonra yola cıkmayı düşünüyorum,  

Kendi atvmi yanımda getirebilirim :D Atv(bipper) :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben atv ve paintball deli gibi istiyordum ama ertesi gün nikah olacağı için riskli. Gelebilirsem inşallah yemeğe geleceğim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben atv ve paintball deli gibi istiyordum ama ertesi gün nikah olacağı için riskli. Gelebilirsem inşallah yemeğe geleceğim.

Risk?

Paintball da gerçek mermi kullanılmıyor korkma içi boya dolu toplar var, koruma olunca bir de birisi gelip tüfek ile kafana vurmazsa sıkıntık yok. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Beraber gidelim teksen ? :D yolumuz uzun iyice tanışırız :p:D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Risk?

Paintball da gerçek mermi kullanılmıyor korkma içi boya dolu toplar var, koruma olunca bir de birisi gelip tüfek ile kafana vurmazsa sıkıntık yok. :p

Paintball çok defa oynadım abi. Ancak bilmiyorum daha evvel mermi yedin mi, koruma falan hakgetire :D Mor bir kol veya bacakla gitmeyeyim nikaha :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Beraber gidelim teksen ? :D yolumuz uzun iyice tanışırız :p:D

Ecoboost'unla yetişebilecen mi :p Yalnız takılıyorum ben, saatim falan belli olmuyor ;)

Merak etme en fazla topuklarına sıkarız :)

Sıkılan olma :p

Tişört ve şortla mı gideceksin düğüne ?

Yok la, acısı dinmiyor :D

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ecoboost'unla yetişebilecen mi :p Yalnız takılıyorum ben, saatim falan belli olmuyor ;)

Sıkılan olma :p

Yok la, acısı dinmiyor :D

:D 

Kuzucular bu soruya net cevap verebilir :D   

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Paintball çok defa oynadım abi. Ancak bilmiyorum daha evvel mermi yedin mi, koruma falan hakgetire :D Mor bir kol veya bacakla gitmeyeyim nikaha :D

Askerde havan yemiştik şarapnel denk gelmişti, daha kötü olacağını sanmam. :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Biraderin düğünü. Davetliler içinde onlarca Sani'nin olası adayları...Mor kolla düğüne gidince ne anlayacaklar :ninja:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...