Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Askerde havan yemiştik şarapnel denk gelmişti, daha kötü olacağını sanmam. Ertesi gün nikah yoksa, daha kötüsü olamaz Bir aksilik çıkmasın da, yemeğe katılabileyim. Yoksa çok üzülürüm burnumun dibine gidememeyi Biraderin düğünü. Davetliler içinde onlarca Sani'nin olası adayları...Mor kolla düğüne gidince ne anlayacaklar Kısmetim kapanacak, kimse anlamıyor işte 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Bizim o tarihlerde çocuğun sünneti olacak muhtemelen yemeğe gelebileceğim. Ertesi gün nikah yoksa, daha kötüsü olamaz Kısmetim kapanacak, kimse anlamıyor işte Abin evleniyor daha kötü ne olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Bizim o tarihlerde çocuğun sünneti olacak muhtemelen yemeğe gelebileceğim. Aha Navigasyonlu birini buldum Abi konvoy yapıp gidelim senile Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Aha Navigasyonlu birini buldum Abi konvoy yapıp gidelim senile 90'dan bir gram yukarı çıkmam. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Abin evleniyor daha kötü ne olabilir. Bence muhteşem. Odasına kurulacağım 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 90'dan bir gram yukarı çıkmam. Tamam abi Bende bipper ile gelmeyi düşünüyorum.. onla hız yapmam zaten.. Tek eksiğim hız sabitleyici.. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Tamam abi Bende bipper ile gelmeyi düşünüyorum.. onla hız yapmam zaten.. Tek eksiğim hız sabitleyici.. Ben senin hızını sabitlerim merak etme. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Çıkacağınız saati bildirin de, kısmet olursa beraber gideriz. Hız sınırları 132 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Ne tarafta oturuyorsun Sani ? Çıkacağınız saati bildirin de, kısmet olursa beraber gideriz. Hız sınırları 132 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Çıkacağınız saati bildirin de, kısmet olursa beraber gideriz. Hız sınırları 132 E-5 dem gideriz ama:) Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Ne tarafta oturuyorsun Sani ? Şişli E-5 dem gideriz ama:) Navi en kısa ve en hızlı yolu söyler 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Navi en kısa ve en hızlı yolu söyler Hızlıları gördük. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 E-5 dem gideriz ama:) Ben ancak Fsm den geçebilirim bipper ile.. sonrasında inebiliriz e-5 yada e-5 de buluşuruz.. Optiumoutlet önünde.. oraya yakın yerde bağlanıyor fsmden e-5 e. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Ben ancak Fsm den geçebilirim bipper ile.. sonrasında inebiliriz e-5 yada e-5 de buluşuruz.. Optiumoutlet önünde.. oraya yakın yerde bağlanıyor fsmden e-5 e.Temden insani sınırlar içinde gideriz. 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Temden insani sınırlar içinde gideriz. Tamam abi korkma ya söz en fazla 110km/h oda sollamalarda Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Hızlıları gördük. Yalnız 1 numara bu kadar mı fark ettirir koordinatta Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Yalnız 1 numara bu kadar mı fark ettirir koordinatta Hep bu navigayon lobisinin işleri. Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Hep bu navigayon lobisinin işleri. Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. Dimi Hüseyin Abim.. Daha nasıl tarif verilir bilmiyorum. Şenliğe yalnız gelirsem topluca gidebiliriz cumartesi sabah Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Hüseyin abi sen bizden kaç dakika önce vardın mekana, bizde saraydan saptık, yolda hoca ve Fatih abi namaz kıldılar 20 dk kadar orada oyalandık. Sonra bi 3km ileri gittik geri döndük, biz o ileri gittiğimizden dolayı senden fark yedik sanırım Hep bu navigayon lobisinin işleri. Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Sani bu gidişle tanışamayacağız Heralde seninle 9 aydır Bu aile içindeyim genelde istanbul içi bütün buluşmalara katıldım Seninle tanışmak daha nasip olmadı Ben geleceğim dedim ama, ertesi gün abim nikahlanıyor. Gün yeni alındı. İptal olacak muhtemelen şenlik benim için Sen 9 aydır tanışamadın biz yıllardır tanışamadık. 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Hüseyin abi sen bizden kaç dakika önce vardın mekana, bizde saraydan saptık, yolda hoca ve Fatih abi namaz kıldılar 20 dk kadar orada oyalandık. Sonra bi 3km ileri gittik geri döndük, biz o ileri gittiğimizden dolayı senden fark yedik sanırım Janım ben 110 ile gittim siz 200 ile birde 2 defa çiş molası verdik, 30 dakka erken oradaydım. 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Janım ben 110 ile gittim siz 200 ile birde 2 defa çiş molası verdik, 30 dakka erken oradaydım. Bu işte bir terslik var Biz yolu kaybetmedik dolaşmadan doğru yol üzerinden döndük.. Sen farklı yoldanmı gittin abi çamurlu felan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Hep bu navigayon lobisinin işleri. Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. Zelloda yalanmış onuda gördük... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Zelloda yalanmış onuda gördük... Zello yüzünden kahavaltı edemedik Sucuklar kaldı, kuru pastayı akşam şans eseri gördük Yorum bağlantısı
Recommended Posts