İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Sani Gerşon

Askerde havan yemiştik şarapnel denk gelmişti, daha kötü olacağını sanmam. :)

Ertesi gün nikah yoksa, daha kötüsü olamaz :)

Bir aksilik çıkmasın da, yemeğe katılabileyim. Yoksa çok üzülürüm burnumun dibine gidememeyi :(

Biraderin düğünü. Davetliler içinde onlarca Sani'nin olası adayları...Mor kolla düğüne gidince ne anlayacaklar :ninja:

Kısmetim kapanacak, kimse anlamıyor işte :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Bizim o tarihlerde çocuğun sünneti olacak  muhtemelen yemeğe gelebileceğim.

Ertesi gün nikah yoksa, daha kötüsü olamaz :)

Kısmetim kapanacak, kimse anlamıyor işte :D

Abin evleniyor daha kötü ne olabilir. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bizim o tarihlerde çocuğun sünneti olacak  muhtemelen yemeğe gelebileceğim.

Aha Navigasyonlu birini buldum :p Abi konvoy yapıp gidelim senile :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aha Navigasyonlu birini buldum :p Abi konvoy yapıp gidelim senile :D

90'dan bir gram yukarı çıkmam. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abin evleniyor daha kötü ne olabilir. :D

Bence muhteşem. Odasına kurulacağım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

90'dan bir gram yukarı çıkmam. :)

:D Tamam abi Bende bipper ile gelmeyi düşünüyorum.. onla hız yapmam zaten.. Tek eksiğim hız sabitleyici.. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

:D Tamam abi Bende bipper ile gelmeyi düşünüyorum.. onla hız yapmam zaten.. Tek eksiğim hız sabitleyici.. 

Ben senin hızını sabitlerim merak etme. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çıkacağınız saati bildirin de, kısmet olursa beraber gideriz. Hız sınırları 132 :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ne tarafta oturuyorsun Sani ? 

Çıkacağınız saati bildirin de, kısmet olursa beraber gideriz. Hız sınırları 132 :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

E-5 dem gideriz ama:)
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ne tarafta oturuyorsun Sani ? 

Şişli

Navi en kısa ve en hızlı yolu söyler ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Navi en kısa ve en hızlı yolu söyler ;)

Hızlıları gördük. ;)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ben ancak Fsm den geçebilirim bipper ile.. :( sonrasında inebiliriz e-5 yada e-5 de buluşuruz.. Optiumoutlet önünde.. oraya yakın yerde bağlanıyor fsmden e-5 e. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Ben ancak Fsm den geçebilirim bipper ile.. :( sonrasında inebiliriz e-5 yada e-5 de buluşuruz.. Optiumoutlet önünde.. oraya yakın yerde bağlanıyor fsmden e-5 e.

Temden insani sınırlar içinde gideriz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Temden insani sınırlar içinde gideriz.

Tamam abi korkma ya söz :D  en fazla 110km/h oda sollamalarda :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Yalnız 1 numara bu kadar mı fark ettirir koordinatta  :D

Hep bu navigayon lobisinin işleri. :)

Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Adam yazmış saray sapağından giriş yapın diye millet sapağın yanından 200 ile gidince soluğu bulgaristan da aldı. :)

:biggrin: Dimi Hüseyin Abim.. Daha nasıl tarif verilir bilmiyorum. :biggrin:  Şenliğe yalnız gelirsem topluca gidebiliriz cumartesi sabah  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Hüseyin abi sen bizden kaç dakika önce vardın mekana, bizde saraydan saptık, yolda hoca ve Fatih abi namaz kıldılar 20 dk kadar orada oyalandık. Sonra bi 3km ileri gittik geri döndük, biz o ileri gittiğimizden dolayı senden fark yedik sanırım :D

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sani bu gidişle tanışamayacağız Heralde seninle  :)

9 aydır Bu aile içindeyim genelde istanbul içi bütün buluşmalara katıldım Seninle tanışmak  daha nasip olmadı   :)

Ben geleceğim dedim ama, ertesi gün abim nikahlanıyor. Gün yeni alındı. İptal olacak muhtemelen şenlik benim için :(

Sen 9 aydır tanışamadın biz yıllardır tanışamadık. :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hüseyin abi sen bizden kaç dakika önce vardın mekana, bizde saraydan saptık, yolda hoca ve Fatih abi namaz kıldılar 20 dk kadar orada oyalandık. Sonra bi 3km ileri gittik geri döndük, biz o ileri gittiğimizden dolayı senden fark yedik sanırım :D

Janım ben 110 ile gittim siz 200 ile birde 2 defa çiş molası verdik, 30 dakka erken oradaydım. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Janım ben 110 ile gittim siz 200 ile birde 2 defa çiş molası verdik, 30 dakka erken oradaydım. :)

Bu işte bir terslik var  :unsure2:  Biz yolu kaybetmedik dolaşmadan doğru yol üzerinden döndük.. Sen farklı yoldanmı gittin abi çamurlu felan :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Zelloda yalanmış onuda gördük... :D

Yorum bağlantısı

Zelloda yalanmış onuda gördük... :D

Zello yüzünden kahavaltı edemedik  :D Sucuklar kaldı, kuru pastayı akşam şans eseri gördük  :D  :D  :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...