İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Fatih Keskin

yahu arkadaş o kadar yazının içinde yerin koordinatları yok.

Organizatör arkadaşlar lütfen işimizi düZgün yapalım. Nereye gelecek bu millet

Ertan bey siz İstanbul a gelin n ben sizi seve seve şenlik yerine götürürum İst beylikduzunde buluşup beraber gideriz.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ertan bey siz İstanbul a gelin n ben sizi seve seve şenlik yerine götürürum İst beylikduzunde buluşup beraber gideriz.

Sen serviscimisin arkadaşım sana ne. Yoksa organizatorlerin katibi mi.

Bir işi yaparken düzgün yapacaksınız. Koordinat verin gelelim. Bayirduzunde ne isim var.

Hic iste burda suçu yönetime bulurum. Çağlar bey i tenzih ederim ama diğer arkadaşın organizatörlüğünde olursa bu iş ancak bu kadar olur. Benim büyük oğlan bile daha güzel organize eder bu işi.

Tam bir fiyasko

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Şenlik yemekleri daha çok öğlen yada öğleden sonra olmuyor muydu ? saat 18 geç değil mi? 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Ertan bey iyilik yapmaya calisiyoruz.Siz bilirsiniz isterseniz Edirne den dönüp gelin.Geçmiş toplantı ve şenliklere katılan biri olarak hepsi çok güzeldi buda öyle olacak.Bence sizin gelmeye niyetiniz yok.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Şenlik yemekleri daha çok öğlen yada öğleden sonra olmuyor muydu ? saat 18 geç değil mi? 

18:00 de başlayıp sabaha kadar devam edecek  :party2:  :gamer4:  :boks:  :keyifli:  :sihirbaz:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

18:00 de başlayıp sabaha kadar devam edecek  :party2:  :gamer4:  :boks:  :keyifli:  :sihirbaz:

Günübirlik gelecekler için kötü olmuş.

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

Ertan bey iyilik yapmaya calisiyoruz.Siz bilirsiniz isterseniz Edirne den dönüp gelin.Geçmiş toplantı ve şenliklere katılan biri olarak hepsi çok güzeldi buda öyle olacak.Bence sizin gelmeye niyetiniz yok.

Niyet benim gelirim veya gelmem. Geçmiş şenliklere de katıldım. Hepsinde koordinat verildi bulduk. Burda koordinat vermiyorsunuz sonra da edirne diyorsunuz. Koordinat belirtiniz lütfen avukat bey...... tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Koordinatlar: 40° 49' 18,89" Kuzey ---- 29° 55' 27,66" Doğu

Ben birtane buldum ne kadar doğrudur bilemem ama :flowers:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Ertan Bey,

Sizin için hazırlamış olduğum koordinat aşağıdaki gibidir. Kişiye özel olup, kaydetmemeniz rica olunur.

37°,0',24.4044'' Kuzey, 35°,16',51.2364'' Sen gel bu koordinata şenlik olacak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Emin olmadan vermeyeydin iyiydi. Sonra benim kuzu olayına dönmesin iş. Millet Yunan sınırından dönmüştü. Pasaport olsa devam  :D  :D

Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy

Emin olmadan vermeyeydin iyiydi. Sonra benim kuzu olayına dönmesin iş. Millet Yunan sınırından dönmüştü. Pasaport olsa devam  :D  :D

Emin değilim dedim ya işte :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Emin değilim dedim ya işte :p

Neyse artık. Son sapağı kaçırıp buraya doğru gelenleri de ben çeviririm  ;)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Sen serviscimisin arkadaşım sana ne. Yoksa organizatorlerin katibi mi.

Bir işi yaparken düzgün yapacaksınız. Koordinat verin gelelim. Bayirduzunde ne isim var.

Hic iste burda suçu yönetime bulurum. Çağlar bey i tenzih ederim ama diğer arkadaşın organizatörlüğünde olursa bu iş ancak bu kadar olur. Benim büyük oğlan bile daha güzel organize eder bu işi.

Tam bir fiyasko

sivastan gelecekler muğla ya intikal edecek. Bizde böylelikle huzurlu şenlik geçireceğiz
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ertan Bey,

Sizin için hazırlamış olduğum koordinat aşağıdaki gibidir. Kişiye özel olup, kaydetmemeniz rica olunur.

37°,0',24.4044'' Kuzey, 35°,16',51.2364'' Sen gel bu koordinata şenlik olacak.

İlgi ve alakasız icinTeşekkür ederim ahmet bey. Ancak koordinatları yazınca sirinoglu hamami diye bir yer çıkıyor. Senlik hamamda olacaksa amenna ama olmayacaksa sıkıntı var.

Teşekkür ederim Ali. Ama bu görev organizatörlerin isi. Onlar yazmalı. Gördüğüm en kötü org.

Alıntı yapamadım ama yukarıda bana gönderme yapan arkadaşa bir çift lafım olacak.

Kulübün genel şenliğine ne zamandır adam seçiliyor. Atmin değilsin yönetici degilsin. Kendi Kendine ne gelin güvey oluyon. Ustune düşeni yap koordinatları gir.gerisi senin işin degil sanırım

sivastan gelecekler muğla ya intikal edecek. Bizde böylelikle huzurlu şenlik geçireceğiz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ne borusu. Su borusu mu yawrum?

:kiss:

fortum fortum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk
(düzenlendi)

y8y9u2a3.jpg

fortum fortum

Bende bol miktarda var gülüm. Getireyim ottur :kiss: tarihinde Ertan Çabuk tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Ne güzel atışıyorsunuz ya,beğeniyle izliyoruz :bravo:

Aşık atışması.

Aramızdaki muhabbetten.

Kendisini cok seviyorum :kiss:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Vatsapa dahil olamadık ki,geyik seviyem yeterli değilmiş, yeterli geyik kapasitesine sahip olmadığınız anlaşıldığından üyelik talebiniz geri çevrilmiştir dedi bana vatsap grubu..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...