Ayhan Asil 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Ertan bey iyilik yapmaya calisiyoruz.Siz bilirsiniz isterseniz Edirne den dönüp gelin.Geçmiş toplantı ve şenliklere katılan biri olarak hepsi çok güzeldi buda öyle olacak.Bence sizin gelmeye niyetiniz yok. Kardeş adam Sivas'dan gelecek.... İstanbul'a geçmeyecek ki; 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Vatsapa dahil olamadık ki,geyik seviyem yeterli değilmiş, yeterli geyik kapasitesine sahip olmadığınız anlaşıldığından üyelik talebiniz geri çevrilmiştir dedi bana vatsap grubu.. Bunlarda grup cok. Hangisine almadılar seni bu vicdansızlar. Gruplarını başlarına yikalım. Sen yeter ki he de 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Vatsapa dahil olamadık ki,geyik seviyem yeterli değilmiş, yeterli geyik kapasitesine sahip olmadığınız anlaşıldığından üyelik talebiniz geri çevrilmiştir dedi bana vatsap grubu.. Ozaman onlara da biz "Haltsup" (haltetmişsiniz siz) deriz.... 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Sünger bob huzurevi" grubunu merak ediyorum Ertan abi,bi el atıver, "hamili kart yakinimdir" diye kart versen sokarlar mı bi bakıp çıkmaya? 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Sünger bob huzurevi" grubunu merak ediyorum Ertan abi,bi el atıver, "hamili kart yakinimdir" diye kart versen sokarlar mı bi bakıp çıkmaya? Aman abi dur, çoluk çocuğun var senin, tekme tokat döverler, möverler mazallah... 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Aman abi dur, çoluk çocuğun var senin, tekme tokat döverler, möverler mazallah... Bizim forum ahalisinin vurduğu yerde gül biter, kapı aralığından bi bakıp çıkmaya da saldırmazlar heralde yazıktır yahu.. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Kardeş adam Sivas'dan gelecek.... İstanbul'a geçmeyecek ki;Bizim istediğimizde biraz erken gelsin İst da misafirimiz olsun.Ama arkadaş biraz agresif herşeyi ters anliyor. 3 Yorum bağlantısı
Sabri Güngör 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Bizim istediğimizde biraz erken gelsin İst da misafirimiz olsun.Ama arkadaş biraz agresif herşeyi ters anliyor. Kardeşim Sivaslı Arkadaşın agresif yapısı biz üyeleri bağlamaz onun işi Yönetimi kamçılamak 4 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Sünger bob huzurevi" grubunu merak ediyorum Ertan abi,bi el atıver, "hamili kart yakinimdir" diye kart versen sokarlar mı bi bakıp çıkmaya? Ehtiyar mekanı orası Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Kardeşim Sivaslı Arkadaşın agresif yapısı biz üyeleri bağlamaz onun işi Yönetimi kamçılamak Kamcilayim değil mi sayın amirim "Sünger bob huzurevi" grubunu merak ediyorum Ertan abi,bi el atıver, "hamili kart yakinimdir" diye kart versen sokarlar mı bi bakıp çıkmaya? Atmini kamcilamam lazim. Ben bir bakayım bakalım. Atmin biraz gıcık ama 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Sünger Bob Huzurevi" adı altında başka türlü faaliyetler döndüğünü düşünüyorum 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Sünger Bob Huzurevi" adı altında başka türlü faaliyetler döndüğünü düşünüyorum Örnek verebilir misin? 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Sünger Bob Huzurevi" adı altında başka türlü faaliyetler döndüğünü düşünüyorum Sani bize grup kur 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Örnek verebilir misin? Valla göremedik ama sünger bob çok masum. Kesin bi tezatlık var Sani bize grup kur Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Valla göremedik ama sünger bob çok masum. Kesin bi tezatlık var Sen Ankara'ya gel beraber geçersiz abi O oteli başlarına yikacam 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Sayın Ayvacı sizin avatarınıza noolmuş ? 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Sayın Ayvacı sizin avatarınıza noolmuş ? "Yüksek mevkıylerde tanıdıklarım var, atmin tanıyorum ben, sen benim kim olduğumu biliyo musun?" temalı avatarım 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 "Yüksek mevkıylerde tanıdıklarım var, atmin tanıyorum ben, sen benim kim olduğumu biliyo musun?" temalı avatarım Karabük çok sıcak bugün değilmi Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Karabük çok sıcak bugün değilmi Kafamın içinde bir şeyler akıyor Beynim akıyor diyecem de olmayan şey akar mı onu bilemedim Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Kafamın içinde bir şeyler akıyor Beynim akıyor diyecem de olmayan şey akar mı onu bilemedim Nur yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf koysanda, şenlikte seni daha rahat tanısam olmazmı 1 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Nur yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf koysanda, şenlikte seni daha rahat tanısam olmazmı Sen beni kimle karıştırdın ki atminim? Nur yüz falan Uyarı anlaşılmıştır, akşama yağuşuhlu bir avatar bulayım ben. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 Sen beni kimle karıştırdın ki atminim? Nur yüz falan Uyarı anlaşılmıştır, akşama yağuşuhlu bir avatar bulayım ben. Nur yüzlü birinin arkasına saklanmış olanda nur yüzlüdür diye düşündüm Uyarı anlaşılmıştır, akşama yağuşuhlu bir avatar bulayım ben. Uyarı yok rica var.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts