İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Ayhan Asil

Ertan bey iyilik yapmaya calisiyoruz.Siz bilirsiniz isterseniz Edirne den dönüp gelin.Geçmiş toplantı ve şenliklere katılan biri olarak hepsi çok güzeldi buda öyle olacak.Bence sizin gelmeye niyetiniz yok.

Kardeş adam Sivas'dan gelecek.... İstanbul'a geçmeyecek ki;

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Vatsapa dahil olamadık ki,geyik seviyem yeterli değilmiş, yeterli geyik kapasitesine sahip olmadığınız anlaşıldığından üyelik talebiniz geri çevrilmiştir dedi bana vatsap grubu..

Bunlarda grup cok. Hangisine almadılar seni bu vicdansızlar.

Gruplarını başlarına yikalım.

Sen yeter ki he de

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Vatsapa dahil olamadık ki,geyik seviyem yeterli değilmiş, yeterli geyik kapasitesine sahip olmadığınız anlaşıldığından üyelik talebiniz geri çevrilmiştir dedi bana vatsap grubu..

Ozaman onlara da biz "Haltsup" (haltetmişsiniz siz) deriz....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

"Sünger bob huzurevi" grubunu merak ediyorum Ertan abi,bi el atıver, "hamili kart yakinimdir" diye kart versen sokarlar mı bi bakıp çıkmaya? :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

"Sünger bob huzurevi" grubunu merak ediyorum Ertan abi,bi el atıver, "hamili kart yakinimdir" diye kart versen sokarlar mı bi bakıp çıkmaya? :fiuw:

Aman abi dur, çoluk çocuğun var senin, tekme tokat döverler, möverler mazallah...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Aman abi dur, çoluk çocuğun var senin, tekme tokat döverler, möverler mazallah...

Bizim forum ahalisinin vurduğu yerde gül biter, kapı aralığından bi bakıp çıkmaya da saldırmazlar heralde yazıktır yahu..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Kardeş adam Sivas'dan gelecek.... İstanbul'a geçmeyecek ki;

Bizim istediğimizde biraz erken gelsin İst da misafirimiz olsun.Ama arkadaş biraz agresif herşeyi ters anliyor.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Bizim istediğimizde biraz erken gelsin İst da misafirimiz olsun.Ama arkadaş biraz agresif herşeyi ters anliyor.

Kardeşim Sivaslı Arkadaşın agresif yapısı biz üyeleri bağlamaz onun işi Yönetimi kamçılamak :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ehtiyar mekanı orası :) 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Kardeşim Sivaslı Arkadaşın agresif yapısı biz üyeleri bağlamaz onun işi Yönetimi kamçılamak :p

Kamcilayim değil mi sayın amirim :)

Atmini kamcilamam lazim. Ben bir bakayım bakalım.

Atmin biraz gıcık ama :)

:fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

"Sünger Bob Huzurevi" adı altında başka türlü faaliyetler döndüğünü düşünüyorum :fiuw::spiteful:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

"Sünger Bob Huzurevi" adı altında başka türlü faaliyetler döndüğünü düşünüyorum :fiuw::spiteful:

Örnek verebilir misin? :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sani bize grup kur  :party2:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Örnek verebilir misin? :)

Valla göremedik ama sünger bob çok masum. Kesin bi tezatlık var :D

Sani bize grup kur  :party2:

:hahahoho:

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Valla göremedik ama sünger bob çok masum. Kesin bi tezatlık var :D

:hahahoho:

:crazy:

Sen Ankara'ya gel beraber geçersiz abi :D

O oteli başlarına yikacam :crazy:
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Sayın Ayvacı sizin avatarınıza noolmuş ? :crazy:

"Yüksek mevkıylerde tanıdıklarım var, atmin tanıyorum ben, sen benim kim olduğumu biliyo musun?" temalı avatarım :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

"Yüksek mevkıylerde tanıdıklarım var, atmin tanıyorum ben, sen benim kim olduğumu biliyo musun?" temalı avatarım :crazy:

Karabük çok sıcak bugün değilmi :sunny:  :elveda:

Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

Karabük çok sıcak bugün değilmi :sunny:  :elveda:

Kafamın içinde bir şeyler akıyor :crazy: Beynim akıyor diyecem de olmayan şey akar mı onu bilemedim :tongue2:

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Kafamın içinde bir şeyler akıyor :crazy: Beynim akıyor diyecem de olmayan şey akar mı onu bilemedim :tongue2:

:nea:

Nur yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf koysanda, şenlikte seni daha rahat tanısam olmazmı  :nargile:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı

:nea:

Nur yüzünün gözüktüğü bir fotoğraf koysanda, şenlikte seni daha rahat tanısam olmazmı  :nargile:

Sen beni kimle karıştırdın ki atminim? :p Nur yüz falan :D

Uyarı anlaşılmıştır, akşama yağuşuhlu bir avatar bulayım ben.

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sen beni kimle karıştırdın ki atminim? :p Nur yüz falan :D

Nur yüzlü birinin arkasına saklanmış olanda nur yüzlüdür diye düşündüm :p

Uyarı yok rica var.. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...