Murat Dere 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 O zaman ben formu dolduriim? * Böyle basit şeyleri ben niye düşünemiyorum ki?... * konuşarak uzaklaşır... (Hızlı adımlarla arkasından yaklaşarak düşürdüğü para dolu cüzdanı verir.) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) Tarih koymuşun konaklama işaretlememişin ? : Pnasıl bi çelişki : D ne zaman nasıl gideceksin abicim : P Cumartesi öğlen gibi gitmeyi düşünüyorum bende , Yemeye gidiyorum biraz değişik olmuş Önce hanıma sormadan 2 kişi 1 gece konaklama + yemek rezerve yaptım. Sonra hanımdan fırça yiyince Sadece yemek olarak değiştirdim Zaten 11-12 haziran gibi tatilden dönüyoruz. O sebeple konaklamayı iptal ettim. Ayaz huysuzluk yaparsa tatilde ve yolda tek gidicem, eğer yolculuğu iyi geçirirse hanım+ Ayaz birlikte geleceğiz ama yine sadece yemek için. Ben cumartesi sabah çıkmayı planlıyorum. Biraz kaynaşabilmek adına erken gitmek niyetindeyim. Haberleşiriz.. Ha bide baktım Ertan Çabuk abim oteli yıkacakmış. O sebeple iptal ettim konaklamayı 30 Mayıs 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 (düzenlendi) Önce hanıma sormadan 2 kişi 1 gece konaklama + yemek rezerve yaptım. Sonra hanımdan fırça yiyince Sadece yemek olarak değiştirdim Zaten 11-12 haziran gibi tatilden dönüyoruz. O sebeple konaklamayı iptal ettim. Ayaz huysuzluk yaparsa tatilde ve yolda tek gidicem, eğer yolculuğu iyi geçirirse hanım+ Ayaz birlikte geleceğiz ama yine sadece yemek için. Ben cumartesi sabah çıkmayı planlıyorum. Biraz kaynaşabilmek adına erken gitmek niyetindeyim. Haberleşiriz.. Ha bide baktım Ertan Çabuk abim oteli yıkacakmış. O sebeple iptal ettim konaklamayı Kerem Tem Tekstilkent'en sana katılırım birlikte 2 araç gideriz. 30 Mayıs 2014 tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Kerem Tem Tekstilkent'en sana katılırım birlikte 2 araç gideriz. Tamam Abim. Haberleşiriz.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Kerem Tem Tekstilkent'en sana katılırım birlikte 2 araç gideriz. Tamam Abim. Haberleşiriz.. Konvoy Ben sanırım navigasyona koordinat girip öyle tek başıma devam edicem Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Konvoy Ben sanırım navigasyona koordinat girip öyle tek başıma devam edicem Kuzu olayından sonra tırstın dimi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 o zamanki arabam 2.0 dı, şimdi 1.6 ile geleceğim,ayrıca yanımdaki arkadaştan kafama bir şeyler yerim diye de korkuyorum Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 o zamanki arabam 2.0 dı, şimdi 1.6 ile geleceğim,ayrıca yanımdaki arkadaştan kafama bir şeyler yerim diye de korkuyorum Hanım gelmezse alırım seni? Gelirsede alırım Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Sen kaç gibi yola çıkacaksin abi ?Sabah 8-9 gibi Çorludan çıkmayı planlıyorum. Ama organize olup 90-100 km/h ile konvoy yaparsak saati ortaklaşa belirleriz.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Sabah 8-9 gibi Çorludan çıkmayı planlıyorum. Ama organize olup 90-100 km/h ile konvoy yaparsak saati ortaklaşa belirleriz..geç kalırsınnn Yorum bağlantısı
Misafir 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Oteldeki kahvaltıya katılacak misiniz? Saati belli mi? Ben ona gore çıkmayı düşünüyorum. 9 gibi orda olmak uygunsa 7.30 gibi TEM de olurum, ortalama hızla 1.5 saatte gidilir.Daha erken. Önümüzdeki haftayı atlatalım tekrar planlarız. Çoğunluğa uyarım.. geç kalırsınnnDaha erken Bahadır. Konuşuruz haftaya, kesinleştiririz tatil dönüşü Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 hala araba arıyor deme, 1 şnlik geldi geçti üstünden? Yatırımı başka yerlere yaptım hem sen bulsan alacaktım ben [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Avatar resimlerini guncellemek gerek. Güncel olmayan arkadaşlar vardır illaki.... 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Haziran 2014 Yazar Paylaş 2 Haziran 2014 YÜz tasarımıında değişkilğe uğramış olan da olabilir, sakal bıyık gözlük vb. değişimlerinde üyeyi nasıl tanıyacaız? 7 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 (düzenlendi) Avatarıma uysun diye o gün trajjj olacam.. Gözlük de tepemde olacak, o tişörtüm de hala duruyor.. Çantam da var.. 4 Haziran 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Mesela sayın Murat hocam gelse(gelmez de) huni olmazsa tanıyamam valla Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Gözlüklü üyelerin gözlüklerini takmalari şart bence de. 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Halat Kaşıkla Yumurta taşıma Çuval Yoğurt yeme Uzun eşek Voleybol 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Haziran 2014 Paylaş 3 Haziran 2014 Mendil kapmaca Basketbol Futbol Badminton Bilek güreşi Karate Tekvando Judo Kılıç Mızrak Rus Ruleti ..... ... .... Son ek: Duvara tırmanmaca..! Hedefinde kim var açık söyle 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Gözlüklü üyelerin gözlüklerini takmalari şart bence de. Gözlükle daha karizmassın abicim... 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Sayın üyeler : Salı sabahı kim hangi etkinlikte olacak, kim kalacak, kim yiyecek net sayı vereceğim. O günden sonra otelde konaklama yazıp sonradan kalamayan, veya kalmayan üyeden oda parası tahsil edilecektir. Şenlik yemeği yazıp, yine yemeğe katılamayan, katılmayan üyeden yemek bedeli tahsil edilecektir. Gerçekten gelmeyi engelleyecek durumlar, hastalık, kaza vb. Bunlar inşallah olmaz ama olursa bu yazdıklarım ilgili üyeyi bağlamayacaktır. 3 Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Sayın üyeler : Salı sabahı kim hangi etkinlikte olacak, kim kalacak, kim yiyecek net sayı vereceğim. O günden sonra otelde konaklama yazıp sonradan kalamayan, veya kalmayan üyeden oda parası tahsil edilecektir. Şenlik yemeği yazıp, yine yemeğe katılamayan, katılmayan üyeden yemek bedeli tahsil edilecektir. Gerçekten gelmeyi engelleyecek durumlar, hastalık, kaza vb. Bunlar inşallah olmaz ama olursa bu yazdıklarım ilgili üyeyi bağlamayacaktır. Servet abi, ben kısmetse gelicem şuanda o günlük, anlık bir durum yok, ancak olurda iş yüzünden vs gelemez isem, yemek ücretinin tahsil edilecek olması bana garip geldi. Tabi ki organizasyon için çoğunluğu buna uyarlamak gerekli . Eğer isim yazdırmadan Şenlik yemeğine katılabiliyorsak listeden adımı silelim, ya nasip ya kısmet diyelim abi Ben ne zaman kesin birşey söylesem birşeyler çıkıyor, o yüzden ne yönetim(bizler için böyle güzel organizasyon yapan abilerimiz) ne de benim durumumda olabilecekler zor durumda kalmasın.. Gerekli hatırlatma için teşekkürler abi.. Zaten gelecem de işte hayat ne zaman ne olacağı belli değil ondan gerekli ayarlamayı sana birakiyorum abi.. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Garipsenecek bir durum yok. Katılım fazla. Adını yazdırıp 20 kişi gelmezse kim ödeyecek bize özel sipariş yemeğini ? 2 Yorum bağlantısı
Zafer Ayvacı 4 Haziran 2014 Paylaş 4 Haziran 2014 Suvaslı ödesin... Fortum parasıynan. 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts