Aydın Perçem 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Emmi sopayı eline almış geliyor saklanın.. Kovalayacak Didem cileri.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Hepinizi not aldım tespit ettim. Konuşanları yazdım yani, Emmi gelir şimdi veririm listeyi... Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Dansözün can güvenliği açısından bekarları uzak tutacağız abi bağlasan da durulmaz ki cem yılmazın dediğı gibi 'yıkarlar ' Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Dansözün can güvenliği açısından bekarları uzak tutacağız Abi evlilerin can sağlığı açısından eşleri uzak tutabilecekmisin bizden 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Sen kapadokya daki türk gecesini görecektin Ne varmış o gecede, ne güzel oturduk sohbetimizi ettik lokumlarımızı yedik çıktık geldik... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Sahneye inmeden önce öyleydi evet Ben öyle bir gece görmemiştim daha Ben ilk yarısını hatırladığım için sıradan bir geceydi... 2 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Ne varmış o gecede, ne güzel oturduk sohbetimizi ettik lokumlarımızı yedik çıktık geldik... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Listenin son halini Otele teslim ediyoruz,ÖZellikle; konaklama günlerinde ve şenlik yemek katılımında, değişiklik yapacakların ivedilikle bildirimi gerekmektedir. Paintball, atv gibi etkinlikler orad da belirlenebilir. Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Listenin son halini Otele teslim ediyoruz,ÖZellikle; konaklama günlerinde ve şenlik yemek katılımında, değişiklik yapacakların ivedilikle bildirimi gerekmektedir. Paintball, atv gibi etkinlikler orad da belirlenebilir. çağlar abi,ben geliyorum ancak yanımdaki misafirimin departman değişikliği sebebiyle izin alamama durumu olabilir.yarın ya da pazartesi belli olacak.senlik yemeğinde ve atv paintball organizasyonlarında varız sadece.nasıl yapalım? Yorum bağlantısı
Misafir 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 Bunun üstüne çok sohbet döner ama bırak konuyu, forum kapanır Bekar olanlara ayrı bir lansman gecesi yaparız çaktırma Sambacı var mı sambacı?? Olmaz mı Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 pazartesi bana ÖM at Telefon ile arasak olmadı sms atsak olur mu Sn. Bayur ??? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 Telefon ile arasak olmadı sms atsak olur mu Sn. Bayur ??? ben resepsiyon muyum, otelim olsa 100 tane fordcuyu almazdım 2 Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 ben resepsiyon muyum, otelim olsa 100 tane fordcuyu almazdım Çaylar Abi avatara bakınca japon turist gibi duruyorsun şapkanla, ben mersocuyum zaten almayın fordçuları pek tabi katılıyorum bu fikre... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2014 Yazar Paylaş 6 Haziran 2014 mersocu isen zaten avatardaki arka planı mars falan sanabilirsin yazık sana. not: 30 mt eninde çakıl taşlı yollara tamiyalar falan giriyor Yorum bağlantısı
Ali Elöver 6 Haziran 2014 Paylaş 6 Haziran 2014 mersocu isen zaten avatardaki arka planı mars falan sanabilirsin yazık sana. not: 30 mt eninde çakıl taşlı yollara tamiyalar falan giriyor Neptün de çektirmedin miydi o resmi Çağlar Abi ? Benimki meçboks o dediğinin atasından zaten. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 +4; Kocaeli ekibi 1 Ehtiyar ,1 Kulüp üyesi ,2 üye ile Şenlik yemeğine katılacağız İnşallah. 4 Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Çok güzel olacak inşallah... Cumartesi eşimle yukarıdayız inşallah... Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 The original Kerem tatil iyi geçiyor galiba? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Kerem tatil iyi geçiyor galiba?İyi geçti, bitti abim. Bu sabah 5 te geldik, evdeyim.. :good: Yorum bağlantısı
Safak Acar 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Evet İstanbul dan katılacak abiler , neye karar verdik, saat kaçta hangi yoldan hangi mevkide buluşup yola çıkacağız ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Haziran 2014 Yazar Paylaş 9 Haziran 2014 Cuma 11:00 teker döner bende 2 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 İyi geçti, bitti abim. Bu sabah 5 te geldik, evdeyim.. :good: Tatil dönüşü, dönüş yolu üzerinden Derbente kırmayacak mıydın direksiyonu? Erken mi bitti tatil? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Haziran 2014 Paylaş 9 Haziran 2014 Tatil dönüşü, dönüş yolu üzerinden Derbente kırmayacak mıydın direksiyonu? Erken mi bitti tatil? Kısmet şenliğe abim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts