İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Çağlar Bayur

Liste otele verilmiştir, gerek öğle ve akşam yemek/sandviçleri, gerekse şenlik yemeği buna göre hazırlanacaktır, fazla/eksik olacak katılım için orada bir orta yolu bulunması gerekirse, otel elindeki listeye göre hazırlığını yapmış olacaktır.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hüseyin abi sen ne düşünüyorsun abi ? Kaç gibi çıkacaksın abi ? 

Çok uğraşmama rağmen sünnet işini erteleyemedim. :(

Olmecek galba.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Açık ve net yazacağım.

Şenlik, ismi üzerinde komplike bir etkinliktir. Etkinlik içerisindeki aktiviteler şenliğe kalacaklar için organize edilmiştir. Buradaki şenlik anlamı, birbirini görebilmek için onca yolu tepenlerin, işlerini güçlerini bir tarafa bırakanların, bir masa etrafında yemesi, içmesi ve tabiki aslolan muhabbetidir.

Yapılacak olan etkilniğin, sadece keyfine gelen kısmı alıp, geri kalanı istememek bize yakışmayan bir durumdur.

Benzer durumu daha önce yaşadık. Nevşehir'deki etkinlikler Özyürek'in ciddi uğraşısı sonucu çok ekonomik hal almış, bunu fırsat bilen bazı üyeler sadece ucuz tatil düşüncesi ile katılım sağlamıştır.

Bu konuya azami özen gösterelim.

• Beğen 18
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş
(düzenlendi)

Paintball için ayrıcalık istiyorum. Rahatsızlığı olarak etkinliğe katılacak olan ben bir adet sniper tarzı tüfenk ve sağlam vurulmayacak yükseklikte mevkii istiyorum. :yuuh:

Yoksa bildiğin çirkef yaparım. :crazy:

tarihinde Ahmet Kiriş tarafından düzenlendi
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Kardeş tüfengi geçerken benden alırsın......olmamı.... :biggrin:

Tüfengi alırken benide alıp geçiver :D

arabada yer varmı kine.... :unsure2:

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Teçhizatı karıştırmak yok :D
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

Cumartesi gece İstanbula geçecek yol arkadaşı arıyorum,68 kilo ben,bir de ufak el çantamla aracınızı fazla yormam,sigara içmem,mola yerinde camlarınızı temizleyebilirim  :fiuw:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Cumartesi gece İstanbula geçecek yol arkadaşı arıyorum,68 kilo ben,bir de ufak el çantamla aracınızı fazla yormam,sigara içmem,mola yerinde camlarınızı temizleyebilirim  :fiuw:

Gelirsin benimle kardeşim..  İstanbul un neresine gececeksin? 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

Cuma akşamı saat ortalama 23:15 civarı Angara-Eskişehir civarından geçeceğim. Lakin az biraz üstünden gidecekmiş boing 747. Mereti biraz alçak uçurun iniş takımları da açık gidin arkadaş giderken atlayacak dediydim amma pilot sukoyuverdi. :pilot:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Liste otele verilmiştir, gerek öğle ve akşam yemek/sandviçleri, gerekse şenklik yemeği buna göre hazırlanacaktır, fazla/eksik olacak katılım için orada bir orta yolu bulunması gerekirse, otel elindeki listeye göre hazırlığını yapmış olacaktır.

Abi be; bana kalmazsa ekmekle senin tabağa bansam...... ucundan küçük küçük

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ayazağa abi :)

Bırakırım kardeşim, fazla o tarfı bilmesem de tarif edersin :D Olmadı navi açarız , 

Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

3 km mesafe var bizim ev ile ama ben pazar döneceğim :)

Farketmez abi,bir gece arabada yatarız n'olcak :D

Bırakırım kardeşim, fazla o tarfı bilmesem de tarif edersin :D Olmadı navi açarız ,

Sen yolunun üzerinde bırak,ben bir şekilde giderim abi :flowers:
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Liste otele verilmiştir, gerek öğle ve akşam yemek/sandviçleri, gerekse şenklik yemeği buna göre hazırlanacaktır, fazla/eksik olacak katılım için orada bir orta yolu bulunması gerekirse, otel elindeki listeye göre hazırlığını yapmış olacaktır.

Çağlar abi herşey için çok geç mi yoksa cumartesi için isim alabiliyomusunuz ona göre izin almaya çalışcam işten
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Çağlar abi herşey için çok geç mi yoksa cumartesi için isim alabiliyomusunuz ona göre izin almaya çalışcam işten

Şenlik yeğemeği ve etkinliklere katılabiliyorsun, otel odası için rezervasyon gerekli oluyor..(biz kalmayacağımız için sıkıntı yok) al iznini sen :D  Etkinlik için kıyak geçilebilir sanki  :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

....

Fatih abi sen gelmeyecekmisin ? 

Hüseyin abi senin son durum nedir ? 

Çok uğraşmama rağmen sünnet işini erteleyemedim. :(

Olmecek galba.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Hüseyin abi senin son durum nedir ? 

Cocuğun pipisinin keyfine kaldık, bu hali ile o kadar yolu götüremem, yoksa sünnetlikleri giydirip sıradan el öptürecektim. :) arabayı değiştirirdik.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Cocuğun pipisinin keyfine kaldık, bu hali ile o kadar yolu götüremem, yoksa sünnetlikleri giydirip sıradan el öptürecektim. :) arabayı değiştirirdik.

Geçmiş olsun abi hayırlısı bakalım :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler, aranızda olmayı çok istiyordum ancak, Servetin bilgisi var, bazı sağlık sorunları nedeniyle aranızda olamıyorum.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Olmadı şimdi Lokman abi.. :( görüşemedik bir türlü..

Geçmiş olsun..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Safak Acar

arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler, aranızda olmayı çok istiyordum ancak, Servetin bilgisi var, bazı sağlık sorunları nedeniyle aranızda olamıyorum.

Geçmiş olsun abim :( Önemli birşey değildir inşallah.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

abim geçmiş olsun inşallah önemli bir durum yoktur
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...