İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Korhan Şenörer

arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler, aranızda olmayı çok istiyordum ancak, Servetin bilgisi var, bazı sağlık sorunları nedeniyle aranızda olamıyorum.

Geçmiş olsun Lokman abi. Allah şifa versin. 

Katılacak arkadaşlara iyi eğlenceler, bol hoş sohbetler.  :) Kısmet bir dahaki sefere inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler, aranızda olmayı çok istiyordum ancak, Servetin bilgisi var, bazı sağlık sorunları nedeniyle aranızda olamıyorum.

Geçmiş olsun Lokman Abi, Allah sağlık sıhhat versin bir daha ki sefere inş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Yarın sabah saat 07:00 da beylikdüzü migrostan Fatih KESKİN abim ile yola çıkıyoruz,tekstilkentte saat en geç 07:15 de olacağız.oradan Erdem senin arabaya transfer olurum,Fatih abi yolu biliyormuş.peşine takılıp gideriz.

Kerem sen kaçta çıkacaksın,buluşma saatinde burda olabiliyormusun?

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Yarın sabah saat 07:00 da beylikdüzü migrostan Fatih KESKİN abim ile yola çıkıyoruz,tekstilkentte saat en geç 07:15 de olacağız.oradan Erdem senin arabaya transfer olurum,Fatih abi yolu biliyormuş.peşine takılıp gideriz.

Saat 7:05 te Tekstilkent sapağında sağda sizi bekliyor olacağım.

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Yarın Sabah 08:30'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kavacık çıkışındaki duraklarda ben, ibrahim can, ozan altundal, ali elöver, hakan erken, gökhan erken, buluşup yola revan olacağız ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bi aksilik çıkmazsa C.tesi yola çıkacam. Tekim Kocaeli ve ilçelerinden misafir kabul ederim.

Yorum bağlantısı

Yarın Sabah 08:30'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kavacık çıkışındaki duraklarda ben, ibrahim can, ozan altundal, ali elöver, hakan erken, gökhan erken, buluşup yola revan olacağız ;)

Geç değilmi saat ? biz 7:30 gibi köprüyü geçeriz

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Geç değilmi saat ? biz 7:30 gibi köprüyü geçeriz

Ben sabaha kadar çalışıp, direkt işten çıkıp geleceğim. Anca izinimi bu şekilde ayarlayabildim. 1-2 saat durup geri dönme durumum bile söz konusu Bahadır. İnan dostları görmek için 1-2 saat durup geri dönerim ben. Gelebilmem bile mucize oldu
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

Katılacak arkadaşlara şimdiden iyi eğlenceler dilerim...(aman yollarda dikkatli olun) gidemeyenlerin yerine de eğlenin   :)

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Yarın Sabah 08:30'da Fatih Sultan Mehmet Köprüsü kavacık çıkışındaki duraklarda ben, ibrahim can, ozan altundal, ali elöver, hakan erken, gökhan erken, buluşup yola revan olacağız ;)< ;)>

Hangi gruba eşlik etsem  :crazy:

Bahadır,  Hep beraber gitsek daha güzel olmaz mı ?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Uyuyakalmassam 6 da ateşlerim mazotu :p

Senin tırt benzinliydi, ne ara mazota başladı :p

Yorum bağlantısı

Hangi gruba eşlik etsem :crazy:

Bahadır, Hep beraber gitsek daha güzel olmaz mı ?

kardeşim bana uyar.Kerem direk temden devam edecek.ben Fatih abi ile çıkacağım,tekstilkent sapağında rıfat bey ve erdem ile buluşacağız.şöför ben değilim valla.ben uyarım da sormak lazım ;)
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Senin tırt benzinliydi, ne ara mazota başladı :p

Hanımıın naylon var :p 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

kardeşim bana uyar.Kerem direk temden devam edecek.ben Fatih abi ile çıkacağım,tekstilkent sapağında rıfat bey ve erdem ile buluşacağız.şöför ben değilim valla.ben uyarım da sormak lazım ;)

1 saat çok uzun bir zaman dilimi değil aslında tolerans tanınıp tek gurup halinde devam edebiliriz.. 

Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

İkisini toplasan araba etmiyor ha :D

De get :p Ali fordöver değilim ben gaza gelmem :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...