Mert Yeldan 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 De get Ali fordöver değilim ben gaza gelmem Görecez yarın Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Görecez yarın Dikkat et naylonun ortalama tüketimini görünce kriz geçirme Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 kardeşim bana uyar.Kerem direk temden devam edecek.ben Fatih abi ile çıkacağım,tekstilkent sapağında rıfat bey ve erdem ile buluşacağız.şöför ben değilim valla.ben uyarım da sormak lazım Ulaşa bilirsen sor bakalım ne diyecekler senden haber bekliyorum.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Ford şenliğine PUG ile gelinir mi hiç.. Kamp ateşini yakarız, sorun olmaz... 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Başkan bana da uyar, FSM çıkışta mı buluşalım yani ? Fatih abi kahvaltıyı orada yapmak isterse erken gitmek zorunda, Bahadır abi ve benim için fark etmiyor.. Fatih abiyi kandıralım 8.30 fsm cıkışı sağda toplanmak uygun görünüyor bneim içinde, Rifat abide bize uyar Kerem zaten anca yetişir.. Tek fatih abiyi kandırmak kaldı 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 (düzenlendi) Fatih abiyi kandıralım 8.30 fsm cıkışı sağda toplanmak uygun görünüyor bneim içinde, Rifat abide bize uyar Kerem zaten anca yetişir.. Tek fatih abiyi kandırmak kaldı Yolu tam bilen adam da Fatih abi ama unutmayın 8:30 çok geç bence ama baştan söyleyeyim. 13 Haziran 2014 tarihinde Bahadır Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Yolu tam bilen adam da Fatih abi ama unutmayın 8:30 çok geç bence ama baştan söyleyeyim. Navigasyonuna güvenen var mı grupda ? Yolu bende bilmiyorum.. Yol özürlüyümdür biraz 8.15 gibi köprü çıkışında buluşulsa 8.30 da yola koyulur, 130/km/hız ile seyir halinde olsak 1.5 saat de varırız.. 10 gibi varmış oluruz. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Dikkat et naylonun ortalama tüketimini görünce kriz geçirme El arabası ile gelsem ben de az yakarım Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 10 geç olur arkadaşlar.Erken giden arkadaşlar kahvaltiya bekliyorlar. Ben 7 de Beylikdüzün den cikiyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 El arabası ile gelsem ben de az yakarım Araba alıp aygaz bağlamıyoruz en azından az yaksın diye 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Katılacak herkese hayırlı yolculuklar.İnşallah kazasız,belasız ,eğlenceli bir şenliğe daha imza atarız. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Araba alıp aygaz bağlamıyoruz en azından az yaksın diye Demirören Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 (düzenlendi) 13 Haziran 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Günü birlikte olsa canım çekti ama bu aralar pek keyfim yok araç kullanasım bile gelmedi. Varmı bir gönüllü benide arabasına alabilecek yarın için. Bir kaç saatte olsa millet ile haşır neşir olalım... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Bahadır abi ilk parti ile gidip kahvaltıyı orada mı yapalım ? Yoksa ikinci parti ile 8'de köprüden hareket ile 9.30'da orada mı olalım ?kahvaltı günün en önemli öğünüdür kardeşim bence.ama kaptan sensin birşey diyemem Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Şimdiden bol eğlenceler. Olmayı çok istediğim bir organizasyondu. Ama yakın bir arkadaşımın düğünü için şu an Tarsus'a doğru gidiyorum. Başka sefere artık diyelim Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 (düzenlendi) Günü birlikte olsa canım çekti ama bu aralar pek keyfim yok araç kullanasım bile gelmedi. Varmı bir gönüllü benide arabasına alabilecek yarın için. Bir kaç saatte olsa millet ile haşır neşir olalım... Abi, başımın üstünde yerin var her daim.. Yanlız günübirlik kalmayabilirim pazar dönüş uyarsa, arka sağ koltuk, focus konforu ile emrinde. Ön sağ koltuğuda en ileri çekeriz. Günlük gazetelerin önündeki cepte 13 Haziran 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Günü birlikte olsa canım çekti ama bu aralar pek keyfim yok araç kullanasım bile gelmedi. Varmı bir gönüllü benide arabasına alabilecek yarın için. Bir kaç saatte olsa millet ile haşır neşir olalım... Ben tek gidiyorum abi alabilirim seni ? kahvaltı günün en önemli öğünüdür kardeşim bence.ama kaptan sensin birşey diyemem Abi C.tesi sabah giden. akşam dönen çok.. Takıl birine sormana bile gerek yok 7 gibi llk parti yola çıkıyor, 8 gibi ikinci parti.. Akşamda dönüş keyfimize göre.. Şimdi Sonuç ne beyler ? ilk parti mi ikinci parti mi ?? Yorum bağlantısı
Misafir 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Valla ben her halukarda sabah 7 de beylikduzu migrosta fatih abiyle buluşacağım.eğer siz geç çıkarız derseniz brn onlarla devam edeyim kabul ederlerse.çünkü bu sefer sizi çok beklerim.tem kenarı fln olmaz valla Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Abi, başımın üstünde yerin var her daim.. Yanlız günübirlik kalmayabilirim pazar dönüş uyarsa, arka sağ koltuk, focus konforu ile emrinde. Ön sağ koltuğuda en ileri çekeriz. Günlük gazetelerin önündeki cepte Sabah nerede nasıl buluşuruz ? Bir yerlere çıkayım ordan alabilirsin beni. Ben tek gidiyorum abi alabilirim seni ? Akşamda seninle dönerim olmazmı. Konvoy olarak normal seyredeceksiniz değilmi? Bakın benim kalbim var yaşlı başlı adamım ben. Anlaşın hep birlikte kaybolmadan orta şeritten normal hız limitlerinde cici insanlar gibi hep birlikte gidelim... 2 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Abi, sabah 08:30'da kavacıkta otobüs duraklarında olabilirmisin ?Beşiktaştan tek vasıta ozan'da öyle yapacak. Yada dersen ki uymaz sen söyle, fizandan alırım seni 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Şuanda otobüsteyim. Benim tekerlekler döndü bile. Yarın görüşürüz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 (düzenlendi) Abi, sabah 08:30'da kavacıkta otobüs duraklarında olabilirmisin ?Beşiktaştan tek vasıta ozan'da öyle yapacak. Yada dersen ki uymaz sen söyle, fizandan alırım seni Kavacığa gitmek için köprü yoluna nerden gieceksin oraya yakın bir yerlere çıkarım. E5'ten gelip Leventten girecek isen İşbankası plazaların önündeki durağa yada Temden geleceksen 4,leventteki durağa 8 civarında çıkarım. Beşiktaştan tek vasıta varmıki ? Ben pek otobüslere binmediğim için yeni hatları bilemiyorum 13 Haziran 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Safak Acar 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Kavacığa gitmek için köprü yoluna nerden gieceksin oraya yakın bir yerlere çıkarım. E5'ten gelip Leventten girecek isen İşbankası plazaların önündeki durağa yada Temden geleceksen 4,leventteki durağa 8 civarında çıkarım. Beşiktaştan tek vasıta varmıki ? Ben pek otobüslere binmediğim için yeni hatları bilemiyorum Adres ver alim abi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 13 Haziran 2014 Paylaş 13 Haziran 2014 Adres ver alim abi Beşiktaşa geldinmi adımı( M yok sadece Fatih Yüce ) söyle herkes evimi gösterir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts