İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Sami Demirpaz

Yarin bende gidiyorum sabah erken saatte cikmayi planliyorum, kimler kacta gidiyor gruplar nasil :) 

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Beşiktaşa geldinmi adımı( M yok sadece Fatih Yüce ) söyle herkes evimi gösterir :D

Simdi gokselmi alacak abi ?

Napiyoruz neye karar verdik :D

Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Simdi gokselmi alacak abi ?

Napiyoruz neye karar verdik :D

Öm attım sana. Seni yanlız bırakmak istemedim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar

Valla ben her halukarda sabah 7 de beylikduzu migrosta fatih abiyle buluşacağım.eğer siz geç çıkarız derseniz brn onlarla devam edeyim kabul ederlerse.çünkü bu sefer sizi çok beklerim.tem kenarı fln olmaz valla :)

Şimdi Saat 7:00'de mi 8:00'de mi Tekstilkent Tem'i Fordclubtr hariç  trafiğe kapatayım karar verdiniz mi ? :D  :D  :D

Yorum bağlantısı

Çok Zorladim.

İmkan yaratmaya çalıştım.

Ancak kampanyanın son günü ve c.tesi.

Serkan abi (toker)bu aksam benim oradaydı, c.tesi (yarin) günkü listeyi gördü.

Iyi eğlenceler.

Yorum bağlantısı
Rıfat Hasar
(düzenlendi)

Ankara'dan sabah 06:00 hareket edeceğiz... :f1: Bolu'da kahvaltıdan sonra Allah nasip ederse sizlerle beraberiz...

Tüm hazırlıklarımız tamam... :good1: Bugün Süha ile konuştum mekan ile ilgili canlı bilgiler aldım...Umarım kazasız belasız gidip gelmek nasip olur...

Ankara'dan herkese sevgiler selamlar... :flowers:

Arkadaşlar unutmadan ;İbrahim Dedeoğlu'nun eşi, yirmilik diş nedeni ile ameliyat oldu... :( Enfeksiyon nedeni ile yüzü şişmiş, bu yüzden Yaz şenliğine son anda katılamama durumu oldu... :( Herkese selamı var...

Allah acil şifalar versin. Hayırlı yolculuklar sizlere de.

tarihinde Rıfat Hasar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Çok Zorladim.

İmkan yaratmaya çalıştım.

Ancak kampanyanın son günü ve c.tesi.

Serkan abi (toker)bu aksam benim oradaydı, c.tesi (yarin) günkü listeyi gördü.

Iyi eğlenceler.

Yemek borcumu ısmarlamak için illa Angara'ya mı gelmek lazım :)

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yemek borcumu ısmarlamak için illa Angara'ya mı gelmek lazım :)

Tahsilatı ben yapabilirim :D

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Naylonla geliyor di mi? Inceleyem bi :p

Sayılı araba olacak, kolay seçersin. 4 tekerlilerden hemen ayrılıyor :p

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Yarın sabah marşa basıyoruz bakalım.Güner kardeşimle tıngır tıngır geliriz artık.Yav ben navigasyonda oteli bulamadım ya...

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Yarın sabah marşa basıyoruz bakalım.Güner kardeşimle tıngır tıngır geliriz artık.Yav ben navigasyonda oteli bulamadım ya...

Ooo dostum görüşürüz yarın.. Sevindim geldiğine :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul

haga4yby.jpg

Daha erkene araba bulamadım son dakikaya kalınca :( Otogara kadar tamamda sonrası muamma bende :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan

Ooo dostum görüşürüz yarın.. Sevindim geldiğine :p

Bende çok sevindim dostum senin geldiğine.Formamı bile getiriyorum gelirken maç yaparız belki... :D

kocaeli üniversitesi derbent yerleşkesine bakın.

Şimdi dediğiniz gibi yaptım...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

haga4yby.jpg

Daha erkene araba bulamadım son dakikaya kalınca :( Otogara kadar tamamda sonrası muamma bende :D

Ergin sorun yaşarsan ara beni..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Bahadır abi ilk parti ile gidip kahvaltıyı orada mı yapalım ? Yoksa ikinci parti ile 8'de köprüden hareket ile 9.30'da orada mı olalım ?

kahvaltı günün en önemli öğünüdür kardeşim bence.ama kaptan sensin birşey diyemem ;)

Abi, başımın üstünde yerin var her daim..

Yanlız günübirlik kalmayabilirim pazar dönüş uyarsa, arka sağ koltuk, focus konforu ile emrinde. Ön sağ koltuğuda en ileri çekeriz. Günlük gazetelerin önündeki cepte ;)

Abi C.tesi sabah giden. akşam dönen çok.. Takıl birine sormana bile gerek yok :) :) gibi llk parti yola çıkıyor, 8 gibi ikinci parti.. Akşamda dönüş keyfimize göre..

Valla ben her halukarda sabah 7 de beylikduzu migrosta fatih abiyle buluşacağım.eğer siz geç çıkarız derseniz brn onlarla devam edeyim kabul ederlerse.çünkü bu sefer sizi çok beklerim.tem kenarı fln olmaz valla :)

Sabah nerede nasıl buluşuruz ? Bir yerlere çıkayım ordan alabilirsin beni.

Akşamda seninle dönerim olmazmı. Konvoy olarak normal seyredeceksiniz değilmi? Bakın benim kalbim var yaşlı başlı adamım ben. :D Anlaşın hep birlikte kaybolmadan orta şeritten normal hız limitlerinde cici insanlar gibi hep birlikte gidelim...

Öm attım sana. Seni yanlız bırakmak istemedim :)

Önemliyse gidelim direk abicim, kavacıktan sami'de bize katılacak.. Saat 7 gibi Tekstilkentteyim..

7'de ilk parti Tekstilkent, 8'de ikinci parti FSM çıkışında..

08.00 gibi Fath abiyi alıp oradan fsm çıkışta Göksel ler ile buluşup yola koyulacağız kısmetse görüşmek üzere..  

Kerem bey siz neye karar verdiniz ?? 

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

7 de tekstilde, 10 15 dakka oynayabilü :)Yatın artık..

Tekirdağ'ın neyi meşhursa sar getir :D

Yorum bağlantısı
Halis Parlak

Hafta sonu 3 oturum sınav görevim olduğu için katılamadım.Katılan tüm arkadaşlara iyi eğlenceler ve muhabbetler.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Tekirdağ'ın neyi meşhursa sar getir :D

7 de tekstilde, 10 15 dakka oynayabilü :)

Yatın artık..

70

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

İstanbuldan yola çıkıp İzmit civarında olanlar Hereke Tünel çıkışı viyadukte kaza var. Trafik yeni yeni açılıyor :) Dikkatli gelin ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...