İçeriğe Yönlendir

2014 Yaz Şenliği Kartepe Derbent - 14 Haziran - Ilk Ileti Günceldir

Çağlar Bayur

Recommended Posts

Servet Aydın

Konuş Servet abi, Arabayı kim kullanıyordu, Malı nereden teslim alıyordunuz.... konuşşşşş... :D

Arap Ertan malları yükledi, avanos aşk vadisinde emmi kod adlı biri ile buluşup muğlaya gidecekler :ninja:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Arap Ertan malları yükledi, avanos aşk vadisinde emmi kod adlı biri ile buluşup muğlaya gidecekler :ninja:

Adana ekipler amiri Ahmet Kiriş ve yardımcısı Muhammet Andı yı bulun bana hemen......

ama ne yeriz dimiiiii

abi 3 çocuk ve karnı burnunda bir hanım ile beni alırlarmı dersin......böyle bir hata yaparlarmı yani.... :seytan: Ayhan ve müridleri.... :D  :biggrin:  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Sabri Güngör

Sabri usta 32 anahtar ile beni kovalar, hala siniri geçmemiştir bana :bambam:

Sana canım feda :flowers: Usta artık ehtiyarladı duygusal takılıyor, sen idare et ;)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Arap Ertan ne yav. Bari sarı Deseydin :D

Ben hiç paintbol oynamadım. Kizdigimizda tüfeklerin dipcigi ile rakibe girmek serbest mi?

:crazy:

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Paintball da o kadar mermi istemem, insan utanır 5 kişi için 100 mermi taşımaya..

Ben de bu duruma hayret ettim, adamı önce vursan yere düşerken vursan, sonra yerde de vursan birde akşam yemeğinde vursan yine de bitmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Ben hiç paintbol oynamadım. Kizdigimizda tüfeklerin dipcigi ile rakibe girmek serbest mi?

:crazy:

Süngü hariç herşey serbest.. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ben de bu duruma hayret ettim, adamı önce vursan yere düşerken vursan, sonra yerde de vursan birde akşam yemeğinde vursan yine de bitmez.

100 üstüne bi 100 daha alırım ben muhtemelen. Koşanları nasıl vuracağız yoksa :)

Paintball'u ilk defa oynayacak tüm arkadaşlar, gözetmenleri çok iyi dinleyin, heyecana kapılmayın. Eski kız arkadaşımın gözü çıkıyordu. Aman diyeyim.

Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Cumartesi sabah giriş - Pazar günü çıkış olmak üzere her zamanki gibi tek kişi olarak katılacağım... :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Benim durumlar belli değil ya.. Hayırlısı bakalım 1-2 güne belli olur herhalde. 

Yorum bağlantısı

Cumartesi sabah giriş - Pazar günü çıkış olmak üzere her zamanki gibi tek kişi olarak katılacağım... :)

Yazin Benide ctesi sabah gelir pazar giderim 2+1

Ayni durum olacak büyük ihtimal. Giderken tekrar haberleselim. Bu şekilde gelecekler olursa araba sayısı azalabilir hem

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Cumartesi sabah giriş - Pazar günü çıkış olmak üzere her zamanki gibi tek kişi olarak katılacağım... :)

Seni en iyi ben anlarım :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mert Can Üzger

Seni en iyi ben anlarım :D

Değişmez kaderimiz bu sanırım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Evlenin , evlenin :biggrin:  :biggrin:

Söylemesi kolay, bi ön ayak olsana :) Bulsana eli yüzü düzgün bi kız. Mesela:

1.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ampülleri gören forum bekarları ışığa geliyor :biggrin:

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Söylemesi kolay, bi ön ayak olsana :) Bulsana eli yüzü düzgün bi kız. Mesela:

Bunun sadece eli yüzü mü düzgün :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bunun sadece eli yüzü mü düzgün :D

Gurban olurum ben onaaaa

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Arap Ertan malları yükledi, avanos aşk vadisinde emmi kod adlı biri ile buluşup muğlaya gidecekler

Olm helecanladırma len beni. Essah mı la? :blush:

Sana her şey selbes. ;)

Söylemesi kolay, bi ön ayak olsana  Bulsana eli yüzü düzgün bi kız. Mesela:

1.jpg

"Eli, yüzü" derken el ve yüzünün göründüğü resim bulamadın mı da bunu koydun iblis? :punish:

Bunun sadece eli yüzü mü düzgün

Lafı ağzımdan aldın karrşim. :)

Gurban olurum ben onaaaa

Tanıştırayım mı? :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...