Sedat Ünsal 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 ben ocakta lpg dönüşümü yaptırdım. memnunum. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Katılıyorum. Dönüşüm yaparken de tasarruf etmek lazım. Amorti süresi uzayacak neticesinde. zaten yılda bana kazandıracağı 400-500 tl Prins 2100 TL dediler. Arada 400TL fark var. Sanırım 400 tl farkı vermeye değmez. Neticede aynı araçda dönüşüm yapanlar memnun. Prins için mi, silverline için mi bu fiyatı aldınız? Prins'in enjektörleri khein markadır aslında ve eski pahalı prins kitlerinde bu enjektörler, sessizliği, sağlamlığı ve yüksek beygirli motorlara bile gerekli basıncı sağlayabildiği için tercih edilirdi. Prins daha sonrasında normal atmosferik motorlarda bu enjektörlerin kullanılmasının gereksiz yere maliyeti arttırdığını düşünerek ikinci bir marka çıkardı ve farklı enjektörlü kiti Prins güvencesiyle piyasaya sundu. Bu kitin markası da silverline. Ecu'su ve diğer parçaları Prins ile aynı. Bu kitin fiyatı euo pahalanmadan önce 1750, brc ise 1500tl civarındaydı. Bu yüzden fiyattan emin olamadım. Khein enjektörleri kullanan ikinci marka Landi renzo'dur. İş sadece enjektörde bitmiyor ama sistemin önemli parçalarından olduğu için Landi renzo'da italyan kitlere göre pahalı satılır. Hollanda malı Prins ve Teleflex diğer kitlerden ayrılırlar. Aradaki fiyat farkına değmesinin en büyük sebebi sorunsuzluktur. Ayar istemez, arıza ışığı yakmaz, performans düşüşü hissettirmez. İtalyanlar da kaliteli olabilir ancak teknolojileri Hollandalılar ile biraz daha farklı çalışır ya da italyanlar, hollandalıları takip ederler genelde yenilikler konusunda. Prins ve Teleflex'in en büyük referansları Avrupada kaliteli markalara fabrikasyon kit sunmalarından, araç markalarının da bu kitleri sorunsuzlukları ve kaliteli aksamlarımdan dolayı markalarına yakıştırmalarından kaynaklanır. Prins lpg sistemleri henüz Türkiye'de yeniyken Volvonun 195, 205 ve 225 hatta 275 bg'lik, t4, t5, t6 motorlarında sorunsuzca kullanılıyordu. Teleflex daha sonra ülkemize geldi. Montajı direk manifolda yapılır ve aracın lpg'li olduğu dışardan bakınca anlaşılmaz. Lpg ecu'su araç beynindeki berileri çok bızlı simule ettiği için ayar istemez, güçten düşmez. Sonrasında italyanlar obd kitlerle bu markanın çalışma sistemini kendilerine uyguladılar. Tabi bir de çok önemli olan bir konu montajdır. Montaj kötü olduktan sonra iyi markanın, montaj iyi olduktan sonra ucuz markanın kullanıcıya hissettirdikleri farklı olabilir. En güzeli referansı sağlam bir noktada, kaliteli bir markayı araca monte ettirmekdir. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Çok net birşekilde söyleyebilirimki BRC den çoook ama çoook memnunum.3 yıl oldu daha birkere sorun çıkarmadı birkere bile motor ışığı yanmadı.Şiddetle tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 15 Nisan 2014 Paylaş 15 Nisan 2014 Ankarada BRC 2.0 motor için olanına 1950 tl dediler 1.6 motor için olana ise 1750 gibi bir rakam söylediler. Samsun bu tür konularda biraz daha pahalıdır. Eğer özençlerde uygun fiyat verdilerse bence gidin orda taktırın. Sonrasında ayar gerktiğinde samsunda yaptırırsınız. Hem işçilik garantili olmuş olur. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Katılıyorum. Dönüşüm yaparken de tasarruf etmek lazım. Amorti süresi uzayacak neticesinde. zaten yılda bana kazandıracağı 400-500 tl Prins 2100 TL dediler. Arada 400TL fark var. Sanırım 400 tl farkı vermeye değmez. Neticede aynı araçda dönüşüm yapanlar memnun. BRC için 1.950 tl fiyat istediler demiştiniz. Prins ile arada 150 tl fark oluyor. Ben ona istinaden yazdım. BRC 1.700 tl fiyat verdiyse belki düşünülebilir. Siz bilirsiniz. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 16 Nisan 2014 Yazar Paylaş 16 Nisan 2014 Ben aynı motorda zavoli kullanıyorum.1 yıl oldu herhangi bir sorun yaşamadım. Ş.içi ve ş.dışı tüketim değerleriniz nedir acaba? Benim aracımda Tartarini var ve ben çok memnunum. Gerek performans gerekse yakıt. Bu arada dün lpg filtrelerini değiştirmek için brc servisine gittik. ( Arkadaşın arabası ) My 11 Lpg 1650 tL.. Özellikle sordum. 1800 tl den aşagı takan yok dedi usta. Şuan en ucuz biz takıyoruz dedi. Karabük çevresi düşünenler için. Teşekkürler. Maalesef Karabük'e gelme imkanım yok. 3 HAFTA ÖNCE 1750 ye pipolu brc taktırdım.memnunum tavsiye ederim.benzinden hiç farkı yok.hissetmiyorum bile.önceden 100 tl benzinle 280 km civarı yapıyordum.şimdi 90 tl gaz ile 400 km civarı gidiyor.çok hesaplı bence hiç düşünme.iyi bir usta ve brc derim. MY11 modelin mi taktırdınız? Enjektörleriniz nedir acaba? Bilginiz var mı Ankarada BRC 2.0 motor için olanına 1950 tl dediler 1.6 motor için olana ise 1750 gibi bir rakam söylediler. Samsun bu tür konularda biraz daha pahalıdır. Eğer özençlerde uygun fiyat verdilerse bence gidin orda taktırın. Sonrasında ayar gerktiğinde samsunda yaptırırsınız. Hem işçilik garantili olmuş olur. Çorum Özençler'e uğrayacağım. Fiyatı 50-100 pahalı olsun önemli değil yeter ki işçiliği iyi olsun. Bu konuda da bu servisi epey methettiler. Verdikleri fiyat da şu an cazip . Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 16 Nisan 2014 Paylaş 16 Nisan 2014 Ankarada BRC 2.0 motor için olanına 1950 tl dediler 1.6 motor için olana ise 1750 gibi bir rakam söylediler. Samsun bu tür konularda biraz daha pahalıdır. Eğer özençlerde uygun fiyat verdilerse bence gidin orda taktırın. Sonrasında ayar gerktiğinde samsunda yaptırırsınız. Hem işçilik garantili olmuş olur. başıma gelen bir olayı anlatayım. ben istanbul da ikamet etmekteyim. brc marka lpg yi fs otogaz/Kocaeli de taktırdım. montajı saat 5 de bittiği için geri döndüm. 2 hafta sonra sızdırmazlık için gebze/Kocaeline gittim. fakat sızdırmazlık raporu vermediler. Derince de montaj yaptırdığım için sadece Kocaeli merkezde bu raporu verebilirlermiş. kısacası nerde taktırırsanız orda sızdırmazlık raporu alabiliyorsunuz. aklınızda bulunsun. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 Zırdırmazlık kalktı dedi bana tüv de ki çalışanlar. Aracın muayenesini yaptırırken sordum.. Aklınızda bulunsun. Yorum bağlantısı
Ramazan Yalın 17 Nisan 2014 Paylaş 17 Nisan 2014 my11 evet.turuncu enjektör.sizinkine de aynısını takarlar zaten Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 18 Nisan 2014 Paylaş 18 Nisan 2014 (düzenlendi) En güzeli referansı sağlam bir noktada, kaliteli bir markayı araca monte ettirmekdir. (kısa ve öz cümle. Evren Abi noktayı koymuşsun. Teşekkürler...) 18 Nisan 2014 tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bir Prins kullanıcısı olarak ( 2yıldan fazla oldu takılalı) hangi marka taktırırsanız taktırın en kısa zaman da Bosch LPG bujilerine geçin. Farkını hissettiriyor. Özellikle alt devirlerde. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 22 Nisan 2014 Yazar Paylaş 22 Nisan 2014 Yarın 23 Nisan tatilini de fırsat bilerek Çorum Özençler Oto'dan randevu aldık. Haydı hayırlısı. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Yarın 23 Nisan tatilini de fırsat bilerek Çorum Özençler Oto'dan randevu aldık. Haydı hayırlısı. hade bakalım. hayırlısı Yorum bağlantısı
Hüseyin Dilsiz 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Değerli arkadaşlar merhaba; Aracım 2005 model Focus 2 Ghia. Ford Etis'den arattığım zaman motorunun şu olduğu yazıyor: 1.6L Duratec-16V Ti-VCT (115/120PS) Bu model/motor için en iyi dönüşüm kiti hangisidir. Ford Focus'a BRC uyumlu dediler. Bu model de kullanan tavsiye verebilecek olan var mıdır acaba? Yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden herkese teşekkürler. Aracım 2009 1.6 titanium focus.2 yıl önce atiker taktırdım.Yaklaşık 25000 km oldu.Sadece 1 kere lpg filtresini değiştirdim.Ne ayar ne arıza ne hata...Tamam atiker kalitesiz olabilir diğerlerine göre ama bu iş kiti takan ustanın ne kadar iyi taktığıyla alaklı yüzde 75 oranında.Yani prins kitinin montajını bile düzgün yaptırmazsan sıkntı çıkarabilir.Saygılarımla... 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 Evet arkadaşlar dün BRC marka MY11 model turuncu enjektörlü kit montajını yaptırdım ve Çorum - Samsun arası test etme imkanım oldu. Gözlemlerim; Performans konusunda en ufak bir fark hissetmedim Yolda bir ara 180 km/h hıza kadan çıktım ama hala da bassam gidecekti araba Aracın sesi azaldı. Hatta bi ara motor stop etti sandım Motor sıcakken çalıştırmadan 1-2 saniye sonra hemen lpg ye geçiyor Bu saba işe gelirken hava sıcaklığı 14 derece civarlarıydı ve ilk çalıştırmadan yaklaşık 600-700 metre sonra araç lpg ye geçti. Geçişi hiç hissetmedim bile. Sarsılma vs. olmadı. Çalıştığım Üniversite'nin (OMÜ) rampasını tırmanırken benzinde nasıl çıkabiliyorsam aynı şekilde çıktım. Hatta çok araç solladım. Çorum çıkışı 75 TL'lik gaz aldım hala gösterge 1 diş yanıyor. Bazen de 2 dişe çıkıyor. Bir tek bunu anlamadım. Niye bazen 1 bazen 2 LPG konusunda deneyimli arkadaşlardan kullanım tavisyeleri bekliyorum. Yorum bağlantısı
Selahattin Topçu 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 (düzenlendi) Evet arkadaşlar dün BRC marka MY11 model turuncu enjektörlü kit montajını yaptırdım ve Çorum - Samsun arası test etme imkanım oldu. Gözlemlerim; Performans konusunda en ufak bir fark hissetmedim Yolda bir ara 180 km/h hıza kadan çıktım ama hala da bassam gidecekti araba Aracın sesi azaldı. Hatta bi ara motor stop etti sandım Motor sıcakken çalıştırmadan 1-2 saniye sonra hemen lpg ye geçiyor Bu saba işe gelirken hava sıcaklığı 14 derece civarlarıydı ve ilk çalıştırmadan yaklaşık 600-700 metre sonra araç lpg ye geçti. Geçişi hiç hissetmedim bile. Sarsılma vs. olmadı. Çalıştığım Üniversite'nin (OMÜ) rampasını tırmanırken benzinde nasıl çıkabiliyorsam aynı şekilde çıktım. Hatta çok araç solladım. Çorum çıkışı 75 TL'lik gaz aldım hala gösterge 1 diş yanıyor. Bazen de 2 dişe çıkıyor. Bir tek bunu anlamadım. Niye bazen 1 bazen 2 LPG konusunda deneyimli arkadaşlardan kullanım tavisyeleri bekliyorum. depo Boşken LPG aldıgınızda hemen 4 ışık yanmıyor,1ışık yanmaya devam ediyor.başta bozuk sandım fakat sonra bindiğimde 4 ışıktı.Bende bir fark hissedemiyorum.35 lik depo ile 220km deyim şuan.Gaz bitmek üzere son anları.Hedefim 250 km idi ulaşamacayacağım sanırım Full şehir içi koşullarında bu tabiki. 24 Nisan 2014 tarihinde Selahattin Topçu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Göstergeler genelde doğru göstermiyor Hayırlı olsun. Pipolu denen kit mi bu maliyeti nedir? Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 Göstergeler genelde doğru göstermiyor Hayırlı olsun. Pipolu denen kit mi bu maliyeti nedir? Teşekkür ederim. Evet pipolu montaj. BRC MY11. 1700 TL'ye Çorum Özençler Oto'dan taktırdık. Axess karta peşin fiyatına 6 taksit yaptırdık. Bu arada Özençler Oto'ya ilgi ve alakasından ötürü teşekkür etmek lazım. ruhsata işletme işini'de daha sonra yapacağımı söyledim. Ruhsata hemen işletmedim. Muayene'nin gelmesini bekliyorum. Muayene bitmeye yakın istediğiniz ilden size fatura ve proje temin edeceğiz. Bizi aramanız yeterli dediler. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Evet arkadaşlar dün BRC marka MY11 model turuncu enjektörlü kit montajını yaptırdım ve Çorum - Samsun arası test etme imkanım oldu. Gözlemlerim; Performans konusunda en ufak bir fark hissetmedim Yolda bir ara 180 km/h hıza kadan çıktım ama hala da bassam gidecekti araba Aracın sesi azaldı. Hatta bi ara motor stop etti sandım Motor sıcakken çalıştırmadan 1-2 saniye sonra hemen lpg ye geçiyor Bu saba işe gelirken hava sıcaklığı 14 derece civarlarıydı ve ilk çalıştırmadan yaklaşık 600-700 metre sonra araç lpg ye geçti. Geçişi hiç hissetmedim bile. Sarsılma vs. olmadı. Çalıştığım Üniversite'nin (OMÜ) rampasını tırmanırken benzinde nasıl çıkabiliyorsam aynı şekilde çıktım. Hatta çok araç solladım. Çorum çıkışı 75 TL'lik gaz aldım hala gösterge 1 diş yanıyor. Bazen de 2 dişe çıkıyor. Bir tek bunu anlamadım. Niye bazen 1 bazen 2 LPG konusunda deneyimli arkadaşlardan kullanım tavisyeleri bekliyorum.öncelikle hayırlı olsun. Işık konusu ise simit tank ise yapar. Benim bazen 3 yanıyor rampa aşağı genelde rampa çıkarken kırmızı bile oluyor Duzdeki durumu baz alın Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Evet arkadaşlar dün BRC marka MY11 model turuncu enjektörlü kit montajını yaptırdım ve Çorum - Samsun arası test etme imkanım oldu. Gözlemlerim; Performans konusunda en ufak bir fark hissetmedim Yolda bir ara 180 km/h hıza kadan çıktım ama hala da bassam gidecekti araba Aracın sesi azaldı. Hatta bi ara motor stop etti sandım Motor sıcakken çalıştırmadan 1-2 saniye sonra hemen lpg ye geçiyor Bu saba işe gelirken hava sıcaklığı 14 derece civarlarıydı ve ilk çalıştırmadan yaklaşık 600-700 metre sonra araç lpg ye geçti. Geçişi hiç hissetmedim bile. Sarsılma vs. olmadı. Çalıştığım Üniversite'nin (OMÜ) rampasını tırmanırken benzinde nasıl çıkabiliyorsam aynı şekilde çıktım. Hatta çok araç solladım. Çorum çıkışı 75 TL'lik gaz aldım hala gösterge 1 diş yanıyor. Bazen de 2 dişe çıkıyor. Bir tek bunu anlamadım. Niye bazen 1 bazen 2 LPG konusunda deneyimli arkadaşlardan kullanım tavisyeleri bekliyorum. Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. Göstergeyi dert etmeyin. Gaza basmanıza, yolun eğimine göre değişkenlik gösterebilir. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 24 Nisan 2014 Yazar Paylaş 24 Nisan 2014 Deneyimli arkadaşlar yönlendirmeleriniz için çok teşekkürler. Eskiden LPG fiyatlarına pek bakmazım ama yol üstünde her istasyonda baktım. Bazı istasyonlarda LPG 2.96 bazılarında 2.70 bazı yerlerde ise 2.5 Bu neden böyle. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Ucuza kaçsak sorun olur mu :) Yorum bağlantısı
Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 (düzenlendi) Deneyimli arkadaşlar yönlendirmeleriniz için çok teşekkürler. Eskiden LPG fiyatlarına pek bakmazım ama yol üstünde her istasyonda baktım. Bazı istasyonlarda LPG 2.96 bazılarında 2.70 bazı yerlerde ise 2.5 Bu neden böyle. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Ucuza kaçsak sorun olur mu :) ucuz etin yahnisi yavan olur derler ama ben hep total dan alıyorum. Bir kere bp den fulledim akşam arıza lambasi yaktı. İlk kez başıma geldi. Obd ile baktık fakir karışım algılamış söndürdü bi daha da yapmadı. Bende daha bp ye ugramadim açıkçası Bu arada bp ile diğer istasyonlar 3krs falan oynuyor 24 Nisan 2014 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 ucuz etin yahnisi yavan olur derler ama ben hep total dan alıyorum. Bir kere bp den fulledim akşam arıza lambasi yaktı. İlk kez başıma geldi. Obd ile baktık fakir karışım algılamış söndürdü bi daha da yapmadı. Bende daha bp ye ugramadim açıkçası Bu arada bp ile diğer istasyonlar 3krs falan oynuyor Ucuz lpg'lere kaçmamak lazım. Benim tecrübem şöyleki: Ankara'daki Shell'lerde hiç bir problem yaşamama rağmen Mersin-Adana'da nerededen Shell alsam arıza lambası yaktı (OBD'li LPG)... O bölgelerdeki Shelleri kullanmıyorum. Sanırım fakir karışım denk gelebiliyor firma adı büyük de olsa... Şu an genelde Total'i kullanıyorum, indirimli alıyorum ve memnunum. Ama bu her yerdeki Total güvenilir anlamı taşımıyor... Ucuz gazlara itibar etmeyin motorun çekişinde sıkıntı yaşayabilir, az kilometre yapabilirsiniz. Saygılar... Yorum bağlantısı
Ramazan Yalın 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 hayırlı olsun güle güle kullanın.ben de shell ve opet(mogaz) dan alıyorum.mogaz ı 2 depodur kullanıyorum daha fazla km yapıyor sanki.fazla istasyon değiştirmemek lazım bence.karışım oranları değiştiğinden olumsuz etkileyebilir arabayı. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) LPG konusunda deneyimli arkadaşlardan kullanım tavisyeleri bekliyorum. Selam Emre hayırlı olsun. LPG kullanırken fazla aç gözlü olunmazsa sistem sorunsuzca daha uzun ömürlü şekilde çalışıyor. Sana tavsiyem yaklaşık olarak lpg den benzine geçme mesafesinde, yolculuğu tamamlarken tekrar benzine dönmen. Örneğin sabah 600-700 metre sonra gaza mı geçiyor, akşam da sen eve 600-700m kala benzinde kullan ve o şekilde motoru durdur. Uzun yolda da mesela bir mola yerine girmeden 1 km önce benzine geçebilirsin. Benzin deposunda aşağı yukarı çeyrek depo tut. Hem benzinsiz kalıp benzin pompanı bozmazsın, hem de acil durum benzinin olur. Direkt olarak lpg ile çalıştırma olayına ise hiç girme. Lpg tüketim ölçümü ise biraz zor. Bir defa yol bilgisayarını unut. 2–3 defa lpg yi fulleyip bitirince zaten kaç litre ile ne kadar yol gideceğini anlarsın. LPG seçiminde şirket değil istasyon önemli. Örneğin İstanbul Avcılar–Parseller de Aygaz'ın kendi istasyonu var. Fiyatı da bugün 2,53 tl. Ama ne zaman ordan alsam menzilim kısalıyor. Tutup PO dan 2,80 e de almıyorum. 2,61 tl den Total den alıyorum. LPG fiyatında istasyonların denetimsizliği ve vergi kaçırabilme kapasiteleri rol oynuyor bence. Lpgyi otogaz olarak satarlarsa ödeyecekleri vergi farklı, tüpgaz veya iş yerlerine dökmegaz olarak satarlarsa farklı vergi veriliyor. Şirketler de "ben bunu tüpgaz olarak evlere satacağım" deyip otogaz olarak satarsa vergi az verdiği için fiyatı da ucuzlatabiliyor. 26 Nisan 2014 tarihinde özgür özuysal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts