İçeriğe Yönlendir

C320 Vs Megane 2 Rs

Furkan Avcı

Recommended Posts

Furkan Avcı

Bu araba herhalde aylardır ilanda. Bu kadar mı zor satılır bi araba.

Herkesin alacağı araba değilki, birde fiyat biraz yukarıda, 110.000 değil 80-90 arası olmalı sanki.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bu araba abi ev işim olsaydı bunu alıyordum. Kısmet bakalım.

İnşallah, hayırlısı olsun :)

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Furkan Avcı

Neler olmuş burda :D

Furkan hocam hangi Rs ile bastın plaka aklında mı ? 

Bende Can hocam görmedi diyip konuyu gönderecektim :D

26 RS idi evde videosu var, bakıp gönderirim. Şöför sen olsan şansımız olmazdı :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

:D

Eskişehir de şu an 26 Rs iki tane var ikiside mavi :) Ama o tarihlerde ise biri değil kesin , Tekirdağ dan gelen seninle basan kesinleşti o vakit. :) Komple egzoz var o araçta gidişini çok bilmesemde epeyi bir kurcalanmış Rs tir. Esp si açıksa Rs hiç gitmez ya da esp kapalıydı lastikler kötüydü sarmaktan gidemedi :D

Benim ESP açıktı onu bilmiyorum :)

Benimle kalkanda maviydi.

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Tekirdağ dan Eskişehir e satılan Mavi Rs  :good1:

Can hocam bak videoyu buldum 26 RS 319. Kalkışta benim aracın ESP nin güç kesmesi net görülüyor. (Hanım: beni indir dönüşte alırsın diyor :bravo:  :bravo:, var mı böyle bayan :D

Beyaz doblonun yanına gelince ışık kırmızıya dönerse diye gazdan çektim (Yine hanım söz alıyor, gayette geçtin :) ), öyle geçti ama ikinci ara hızlanmada iyi uzamış. Hanımın "hayvan gibi" şeklindeki övgü sözleriyle beraber uzayıp gidiyor. ( Kadran'ın sonunu göreceğimiz bir pist olsa yakalardım sanırım)

Hanımda zaten video bitiminde "kalkışta geçmedin ama" diyerek benim duygularımı paylaşıyor :D

Not: Arkadaşı tanıyorsan, kendisi ile tanışmak istiyorum :)

[MEDIA]

[/MEDIA]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman
(düzenlendi)

Furkan Abi, Bu Megan,  Boeing ile Rolling yapsa geçer aman diyim ;)

tarihinde İ.G&#246ksel Yaman tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Hanım çok eğlenmiş ya :) Benim böyle arkadaşım dahi yok, evlenecek hatunu nası etsem arabayı sevdirsem :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Furkan Abi, Bu Megan,  Boeing ile Rolling yapsa geçer aman diyim ;)

Rollingi boş ver abi V6 sesi iyi dimi :p

Hanım çok eğlenmiş ya :) Benim böyle arkadaşım dahi yok, evlenecek hatunu nası etsem arabayı sevdirsem :)

Sani sen bul, sonra bizim hanım ile tanıştırırız :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Sani sen öyle hatun bulsan bile öyle araba kullanmasın ki :) araba kullanırken cep telefonu kullanmayan adamsın :)

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı
(düzenlendi)

:)) guzel video olmus fakat rs in gucu yeri tuttugunda bariz belli olmus uzamis gitmis. Kalkista ayni sekilde rs in esp aciksa oldugu yere civileniyor kapali isede sariyor kisacasi tutunmak lazim ama bu kadar kisa mesafeli bi kalkista 1000 beygir olsanda cok sey degismez.

Masallah senin canavarda iyi yuruyor Ankara ya geldiginde biraz test edelim :)

Bu arada yengeye selamlar cok guzel yorumluyor cok guzel eglenmissiniz , hep boyle mutlu olun insallah.

Amin, sağolasın Can hocam.

Tekrar belirtiyim, video'nun başında çıkmamış ama hanıma bu arabayı geçemeyiz, ağır abi modda gidelim diyorum, oda denesene diyor ve gaza geliyorum.

Yani asıl amacı spor olan ve ona göre tasarlanmış ve oynanmış bir arabayı geçebilmeyi beklemiyordum, kalkışta bir sonraki ışığa kadar geçince iyi eğlendim, sonrasında ise hayvan gibi uzadı gitti :)

C32 AMG alınca anca gelirim Ankara'ya, C320'yi size meze etmem :p

tarihinde Furkan Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Olu mu yahu her zaman beklerim uzun zaman oldu zaten görüşmeyeli Eskişehir e geldim denk gelemedik o yüzden şimdi sıra sende :)

C32 Amg alınca da biz meze oluruz ama :D

Hocam o işin şakası, gelirsem muhakkak uğrarım zaten, Allah kısmet ederse belki C32 ile gelmek nasip olur :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...