Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar.. Bebeklerin çoğu, 7-8 aylıktan sonra emeklemeye, tırmanmaya, tutunup çekmeye, etraftaki merak uyandıran herşeyi karıştırmaya, kapılarla oynamaya, çekmece, dolap, fırın, çamaşır/ bulaşık makinesi vb gibi yerleri kurcalamaya başlar.. Bebeklerimizi engellemeden gelişme süreçlerini sağlıklı ve özgürce yaşamalarına yardımcı olmak için, olası ev kazalarını en aza indirebilecek güvenlik ürünlerine ihtiyaç duyulmaktadır. Aşağıdaki set hem çeşit, hem fiyat olarak uygun geldi. Kullanan, bilen, "bu değil, şu" daha iyidir diyenlerin görüş ve tavsiyeleri rica olunur. http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/30-parca-ev-cocuk-bebek-guvenlik-seti-kilidi-110807872 Ayrıca bebeklere uygun arı kovucu sprey tarzı birşeyler de düşünüyorum. Malum yaz aylarında arı sokmaları yüzünden tatsız anlar yaşamayalım. Netten bu tarz ürün bulamadım. Sonik frekansları kullanıp arıları uzak tutan aşağıdaki ürün var ama ne kadar garanti ve sürekli aktif mi acaba? Düğmeye vs basmadan çalışıyor mu?. http://urun.gittigidiyor.com/ev-bahce/sivrisinek-esek-arisi-kovar-anahtarlik-2-adet-109597002 Şu var ama bunlarda cilt için uygun değil sanırım.. https://www.tarimalya.com/Civan-Ari-Kovucu-Sprey-80051A-CMWPJX8L.p1315.html Bildiğiniz var ise önerileriniz nelerdir? 21 Nisan 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bebeği zincire vurmak tek çözüm Şaka bi yana illa bi açık yakalar o kadar çok şey var ki... en önemlisi prizlere çözüm bulmak..Fiş sokulmadığı sürece delikleri kapalı kalan modeller var yani tek başına bir cisim sokulamıyor..Kırılacak eşya ve elektroniği ulaşamayacağı noktalara kaldırmak diğer çözüm 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Resimdeki mavi olan köşe koruyucuların 4 adetini 7 TL'ye almıştım yakın zamanda, ilandaki fiyat gayet makul. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Kerem aşağıya da bir göz at.. http://www.percemler.com/cocuk-guvenliginin-saglanmasi-2/ 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bu gereksinimler bende de var..Ancak ben güvenlik olayını anlamadım gitti ya. Mesela kenar köşelere takılan korumalar bana hiç güvenli gelmiyorlar. Çok yumuşak değiller ayrıca çocuk onu eliyle tutup çekmeyecek mi? Resimdeki mavi olan köşe koruyucuların 4 adetini 7 TL'ye almıştım yakın zamanda, ilandaki fiyat gayet makul. İşe yarıyorlar mı bari ? Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Kerem aşağıya da bir göz at.. http://www.percemler.com/cocuk-guvenliginin-saglanmasi-2/ Sağol abim. İnceliyorum. Korumaç için de yakın zamanda irtibata geçerim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 düşsün kalksın kafayı gözü yarsın büyüsün priz haricinde serbest bizimkiler. 5 Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hımmm.. O tv güvenliği içn.. Afedersini, cebinin güvenliği Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hımmm.. O tv güvenliği içn.. Tv şuan sehpada. İlk etapta duvara monte edicem. Sonra yürümeye başladığında korumaç En çok ilgisini çeken yer Tv ve reciver ve kablolar.. Sürünerek yanına gidiyor ve ya düğmelere basmaya çalışıyor yada kabloları çekiyor kerata Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bir ara çocuğa kask almayı bile düşündüm. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bir ara çocuğa kask almayı bile düşündüm. kafes yada zincir 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 düşsün kalksın kafayı gözü yarsın büyüsün priz haricinde serbest bizimkiler. Abim bende o kafadaydım. Ta ki Ayaz doğana kadar Görmemişin çocuğu olmuş, tutmuş pi... Diyebilirsiniz ama başlarına birşey gelmesinde.. Biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım, sonra Allah a emanet edelim.. 3-5 kuruş için gözümüz arkada kalmasın. Yorum bağlantısı
Aydın Perçem 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 (düzenlendi) kafes yada zincir Bir ara çocuğa kask almayı bile düşündüm. Bir ara düşünülüyor, sonra saldım çayıra.. Yaş ile düşünce ters orantılı, yaş büyüdükçe daha az "çarpar mı, düşer mi, yutar mı" diye düşünüyorsunuz.. 21 Nisan 2014 tarihinde Aydın Perçem tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 kafes yada zincir Birde tasma var.. Şuan hiç tasvip etmiyorum ama ileride ne olur bilmem Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Şakası bile hoş değil ama birisi yapıp fotoda çekmiş Bakışlara bakılırsa kafeste uzun süre dayanmayacak 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Şakası bile hoş değil ama birisi yapıp fotoda çekmiş Bakışlara bakılırsa kafeste uzun süre dayanmayacak Bunlar önce kafeste birbirlerini yerler sonra da kafesi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Şakası bile hoş değil ama birisi yapıp fotoda çekmiş Bakışlara bakılırsa kafeste uzun süre dayanmayacak Arkadaki sanki canafara dönüşecek, öndekide gözlerden lazer çıkaracakmış gibi duruyor.. X-Baby Bunlar önce kafeste birbirlerini yerler sonra da kafesi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 İşe yarıyorlar mı bari ? Ayhan abi, bizim tv ünitesinin köşeleri gerçekten çok sivri, kesin işe yarar. Yanlız yapışkanları gerçekten adi. Yapıştırdım ertesi gün parmağımla dokundum anında çıktı, bende vidaladım. Çocuklarıma bişey olmasında varsın eşya gitsin. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Ya ben zaten bebeler olmadan önce insanlar zırt pırt neden eşya değiştirip duruyorlar ki diyordum..10 yıldır bizim eşyalar gıcır gıcır duruyor diyordum Demek ki bebekli aileler bebeler büyüdükten sonra eşyaları yeniliyorlar bunu anladım acı biraz ama gerçek.. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Doğan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 O alacaginizvseti priz kapakları cok kötü. Ayni seti bende aldım. Icine gecen ve ozel anahtarla açılan tipte olanları var. Onlar daha güvenli. Ihtiyac kadar ayrı ayrı almak daha mantıklı. Cekmece kilitlerinin de mantığı saçma. Tamam çocuk cekmeceyi açamıyor ama 3-5 santi aralıyor ve elini sokup kapatıyor. Parmaklar sıkışıyor. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 .. Kaşımın hemen altındaki yarık izi ufak bir bebe iken 4 köşe sephanım etrafında dönerken ayağım kayıyor ve köşesine çarpıyorum. Allah korumuş ama izi hala duruyor Geçmiş olsun Mert. Ozamanalr bu koruyucu zımbırtılardan yoktu tabi.. Düşe kalka.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Kaşımın hemen altındaki yarık izi ufak bir bebe iken 4 köşe sephanım etrafında dönerken ayağım kayıyor ve köşesine çarpıyorum. Allah korumuş ama izi hala duruyor Buna benzer bir yara izi bende de var..Yalnız bende ki yarayı sağolsun bahçenin horozu yapmış Tabii dedem sonrasında hemen kesmiş Bu arada ben denemedim henüz ama bir yerde görmüştüm..BORU koruma süngerleri var..Onları alıp istediğin şekilde kenarlara korumaç yapabilirsin. Hem daha uygun fiyatlı olur hemde elde bol miktarda olur. Çift taraflı bantla yapışır sanırım.. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.. Orta sehpanın kenarını tamamen kaplarım Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Buna benzer bir yara izi bende de var..Yalnız bende ki yarayı sağolsun bahçenin horozu yapmış Tabii dedem sonrasında hemen kesmiş Bu arada ben denemedim henüz ama bir yerde görmüştüm..BORU koruma süngerleri var..Onları alıp istediğin şekilde kenarlara korumaç yapabilirsin. Hem daha uygun fiyatlı olur hemde elde bol miktarda olur. Çift taraflı bantla yapışır sanırım.. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.. Orta sehpanın kenarını tamamen kaplarım MAntıklı aslında ama sadece sehpa köşeleri için kullanılır. Klimacılarda var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts