Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 bugün itibari ile aracımı chiplettirdim 109 beygirden 140 beygire çıkardık torkunuda 300 yaptık araba yağ gibi gitmeye başladı nedense yada bana öyle geldi toplam maliyeti 500tl oldu aşağıda da resimler mevcut 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hayırlı olsun...Rapor resmi yokmu...tam olarak ölçümleri görseydik... Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 hayırlı olsun yer uçağı mı oldu şimdik 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 (düzenlendi) Hayirli olsun. Eminim cok zevkli hale gelmistir. Ancak sanki biraz fazla olmus gibi beygir gucu:) Bildigimden degil ama her motorun euro standartlarina gore biraz daha performansinin dusuruldugunu biliyoruz. Ancak 1.6tdci'nin bildigim kadari ile en guclusu 115bg, o da 8v ve biraz daha mimarisi degisik tasarlanan sizden bir sonraki motor. Motir parcalarin dayanimi bir yana, fren mesafenizde ciddi performans kaybi yasayabilirsiniz standart fren tertibati ile. Saygilarimla. 21 Nisan 2014 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hayırlı olsun dynoya çıktıysa o verinin de görüntüsüne bakalim nasil ayarlanmış. Aman bundan sonra daha dikkat firlar direk Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Evet verileri bende merak ediyorum. Hayırlı olsun kazasız belasiz günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hayırlı olsun, 140 hp. uçuş mod activated 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Evren İskent yazdı: Hayirli olsun. Eminim cok zevkli hale gelmistir. Ancak sanki biraz fazla olmus gibi beygir gucu:) Bildigimden degil ama her motorun euro standartlarina gore biraz daha performansinin dusuruldugunu biliyoruz. Ancak 1.6tdci'nin bildigim kadari ile en guclusu 115bg, o da 8v ve biraz daha mimarisi degisik tasarlanan sizden bir sonraki motor. Motir parcalarin dayanimi bir yana, fren mesafenizde ciddi performans kaybi yasayabilirsiniz standart fren tertibati ile. Saygilarimla. 1.6 dizelde en güçlü motor şu an kia da abi. 128 hp 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Hakan Erken yazdı: Hayırlı olsun...Rapor resmi yokmu...tam olarak ölçümleri görseydik... teşekkür ederim malesef rapor resmi yok:( Hakan Karataş06 yazdı: Hayırlı olsun. teşekkür ederim Serkan Ünsalan yazdı: hayırlı olsun yer uçağı mı oldu şimdik teşekkürler şöyle izah edeyim araba 5. viteste 180 i zorla görürken 4.viteste 180 yaptım:) Evren İskent yazdı: Hayirli olsun. Eminim cok zevkli hale gelmistir. Ancak sanki biraz fazla olmus gibi beygir gucu:) Bildigimden degil ama her motorun euro standartlarina gore biraz daha performansinin dusuruldugunu biliyoruz. Ancak 1.6tdci'nin bildigim kadari ile en guclusu 115bg, o da 8v ve biraz daha mimarisi degisik tasarlanan sizden bir sonraki motor. Motir parcalarin dayanimi bir yana, fren mesafenizde ciddi performans kaybi yasayabilirsiniz standart fren tertibati ile. Saygilarimla. teşekkür ederim.sanki bindiğim araba gitti yerine yenisi geldi.motorun normal gücü 109bg isteğe göre artırılabiliyor chiple ben standart değerini istedim %30 oda 140 bg yaptı hani isteğe bağlı bişey beygir işi benim km biraz fazla olduğu için standart değerlerle yetinmek zorunda kaldım yoksa 160 a kadar belki daha fazlasına kadar çıkarabilirlerdi. Mustafa Çayır yazdı: 1.6 dizelde en güçlü motor şu an kia da abi. 128 hp evet fiatın multijet motoruda çok iyi ama 300 tork 120 beygir:) Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bu konuyu şimdi fark ettim Murat Atagenç yazdı: Biraz önce denedim, 4. vitesle 170i rahat görüyor sonrasını zorlamadım, kalkışta çok fena. Kısacası performans anlamında fark edilir derecede değişiklik var uzun vadede de motor ömrüyle alakalı sıkıntı çıkarmaz umarım. Aaaametcimm iyi uçuşlar 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Mustafa Çayır yazdı: 1.6 dizelde en güçlü motor şu an kia da abi. 128 hp Opel de 136 ps ve Renö da 130 var. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Murat Atagenç yazdı: Bu konuyu şimdi fark ettim teşekkür ederim muratcım:) umarım ilerliyen zamanda motor aksamında dediğin gibi bir sıkıntı meydana gelmez.Gelmezse gerçekten tadından yenmez olur.Sen kendin de test ettin ilk haliyle arada uçurum var:) Ayhan Sırtıkara yazdı: Opel de 136 ps ve Renö da 130 var. 1.6 motordamı? Yorum bağlantısı
Naci Özkan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Hayirli olsun. 140 ps idealdir. Cok az daha acilma imkani vardir. Hafif dumanlida olmustur. Hos olmustur Yorum bağlantısı
Ayhan Sırtıkara 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Ahmet Kırılmaz yazdı: teşekkür ederim muratcım:) umarım ilerliyen zamanda motor aksamında dediğin gibi bir sıkıntı meydana gelmez.Gelmezse gerçekten tadından yenmez olur.Sen kendin de test ettin ilk haliyle arada uçurum var:) 1.6 motordamı? Evet 1.6 dizel Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Naci Özkan yazdı: Hayirli olsun. 140 ps idealdir. Cok az daha acilma imkani vardir. Hafif dumanlida olmustur. Hos olmustur Dyno verilerinizi paylasabilirmisiniz? Benimkiyle karsilastirmak istiyorum üstte de belirttiğim gibi dyno verileri şuan elimde yok:) Yorum bağlantısı
Naci Özkan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Bide yakit durumunuz nasil? Benim bastigimda baya bi artti Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Ayhan Sırtıkara yazdı: Evet 1.6 dizel evet bende şimdi girdim baktım opelin sitesinden teknoloji geliştikçe bu araçların her aksamına yansıyor zaten özellikle motoruna bizim araç 2008 opel 2014 okadar gelişim de olsun artık dimi 6 senede:) Naci Özkan yazdı: Bide yakit durumunuz nasil? Benim bastigimda baya bi artti yakıt durumunu şuan için depoyu fullemeden anlayamam ama düşük devirlerde eski haliyle sabit kalır büyük ihtimal bastığın zaman illaki artar:) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Ahmet Kırılmaz yazdı: teşekkür ederim malesef rapor resmi yok:(teşekkür ederim teşekkürler şöyle izah edeyim araba 5. viteste 180 i zorla görürken 4.viteste 180 yaptım:) Ben benzinli focus umla dediğin şeyi çok rahat yapıyorum Hayırlı olsun bu arada Yorum bağlantısı
Naci Özkan 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Ahmet Kırılmaz yazdı: evet bende şimdi girdim baktım opelin sitesinden teknoloji geliştikçe bu araçların her aksamına yansıyor zaten özellikle motoruna bizim araç 2008 opel 2014 okadar gelişim de olsun artık dimi 6 senede:) yakıt durumunu şuan için depoyu fullemeden anlayamam ama düşük devirlerde eski haliyle sabit kalır büyük ihtimal bastığın zaman illaki artar:) Ben petrolcu sevgili ariyorum. Bulursam evelenecem hemen 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 (düzenlendi) Naci Özkan yazdı: Ben petrolcu sevgili ariyorum. Bulursam evelenecem hemen bulursanız benzinli bir bmw ya da mercedes alın:) sizi daha çok tatmin edeceğine inanıyorum focustan Samet Daz yazdı: Ahmet Kırılmaz yazdı: teşekkür ederim malesef rapor resmi yok:(teşekkür ederim teşekkürler şöyle izah edeyim araba 5. viteste 180 i zorla görürken 4.viteste 180 yaptım:) Ben benzinli focus umla dediğin şeyi çok rahat yapıyorum Hayırlı olsun bu arada benzinlide devir daha fazla olduğu için yapabilirsiniz benim araç eskiden 109 bg idi ve zorla görüyordu dediğim hızı 5. viteste şimdi ise çok rahat görüyorum 21 Nisan 2014 tarihinde Ahmet Kırılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 ne kadar basarsanız o kadar yakar ancak sakin kullanımlarda yakıtın düştüğü doğrudur. bu arada 137 hp focusumla 4. viteste Süha abimle roll yaparken 180 i görmüştüm. gençlik işte 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Kırılmaz 21 Nisan 2014 Yazar Paylaş 21 Nisan 2014 Mustafa Çayır yazdı: ne kadar basarsanız o kadar yakar ancak sakin kullanımlarda yakıtın düştüğü doğrudur. bu arada 137 hp focusumla 4. viteste Süha abimle roll yaparken 180 i görmüştüm. gençlik işte biz de yaşıyoruz işte gençliğmizi:) Yorum bağlantısı
Misafir 21 Nisan 2014 Paylaş 21 Nisan 2014 Samet Daz yazdı: Ahmet Kırılmaz yazdı: teşekkür ederim malesef rapor resmi yok:(teşekkür ederim teşekkürler şöyle izah edeyim araba 5. viteste 180 i zorla görürken 4.viteste 180 yaptım:) Ben benzinli focus umla dediğin şeyi çok rahat yapıyorum Hayırlı olsun bu arada Mesele hangi viteste kac yaptığı değil aslında. Bunda tek etken şanzıman. Yazilimla 190 hp de olsa 4.viteste yapacagi max hız bellidir. Sadece yazilimdan önce güçsüz kaldigindan zor çıkıyordur. Önemli olan o hıza ne kadar sürede cikildigi Yorum bağlantısı
Recommended Posts