Tufan Günaydın 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 aracımın direksiyon mafsalı ve kayıcı şaftı boşluk yapmış buda aracın direksiyonunda boşluk olmasına sebebiyet verdi direksiyonu tuttugum yerde 1 cm sağa sola boşluk var. netten arastırdım komple kolon şeklinde satılıyor oda cok pahalı cıkması 500 tl parca aslında cok basıt 2 mafsal arada bi kayıcı mil direksiyon ileri geri ayarı için bunun içinde kolon tipi mafsallar var ama netten arastırdım bulamadım bulundugum yerde de yok örnek olarak bu şekilde kine benzer bi şaft olabilir önerilerinizi bekliyorum ne yapabilirim bu da değişecek olan bozuk mafsal Yorum bağlantısı
Emrullah Güler 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 aracımın direksiyon mafsalı ve kayıcı şaftı boşluk yapmış buda aracın direksiyonunda boşluk olmasına sebebiyet verdi direksiyonu tuttugum yerde 1 cm sağa sola boşluk var. netten arastırdım komple kolon şeklinde satılıyor oda cok pahalı cıkması 500 tl parca aslında cok basıt 2 mafsal arada bi kayıcı mil direksiyon ileri geri ayarı için bunun içinde kolon tipi mafsallar var ama netten arastırdım bulamadım bulundugum yerde de yok örnek olarak bu şekilde kine benzer bi şaft olabilir önerilerinizi bekliyorum ne yapabilirim bu da değişecek olan bozuk mafsal http://www.hakanoto.com.tr/cikma-ford-focus-cmax-d%C4%B0reks%C4%B0yon-kolonu-4m513c529ad-p-2692.html ford numarası 4M51 3C529 Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 aradım 500 tl istiyorlar gelen parçada da boşluk olma ihtimali var yerinde gormeden almak olmaz benim aradığım direksiyona bağlayacagım mil bu ama alibaba dan hic alış veriş yapmadım ne yazıyor pek te anlamadım http://turkish.alibaba.com/product-gs/auto-spline-shaft-matching-kaiyun-litai-isuzu-auto-parts-1763174348.html Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 aradım 500 tl istiyorlar gelen parçada da boşluk olma ihtimali var yerinde gormeden almak olmaz benim aradığım direksiyona bağlayacagım mil bu ama alibaba dan hic alış veriş yapmadım ne yazıyor pek te anlamadım http://turkish.alibaba.com/product-gs/auto-spline-shaft-matching-kaiyun-litai-isuzu-auto-parts-1763174348.html Tufan kardeş aracı aldın alalı yarısını değiştin parçalarının ,bu araç senden önce çok badire atlattı galiba.. Parçayı görmeden almamak lazım,oralarda çıkmacılar yok mu Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 25 Nisan 2014 Paylaş 25 Nisan 2014 eski aracımda böyle sorun vardı servise götürdüm bizde tamir olayı yok komple değişmesi lazım demişlerdi saolsu ordaki ustalardan biri izmirde bunun tamirini yapıyolar demişti basitbir contayla besleyip onarıyorlarmış.ben aracı satma niyetindeydim diye uğraşmadım satmıştım.belkide sizin sorunuda bu şekilde hallederler bi araştırın Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 25 Nisan 2014 Yazar Paylaş 25 Nisan 2014 Tufan kardeş aracı aldın alalı yarısını değiştin parçalarının ,bu araç senden önce çok badire atlattı galiba.. Parçayı görmeden almamak lazım,oralarda çıkmacılar yok mu hocam silopide at arabası tekeri bile bulunmuyor hocam silopide at arabası tekeri bile bulunmuyor ali baba daki mafsal tam istediğim mafsal ama türk sitelerini alt ust ettım yok onun gibi bi mafsal Yorum bağlantısı
Recommended Posts