İçeriğe Yönlendir

Fiesta S Sabreden Derviş Muradına Ermiş

Eray Alicikoğlu

Recommended Posts

Eray Alicikoğlu

uzun zamandır sabırla bekleyip araştırdığım aracı nihayet buldum sayılı kalan orjinal s'lerden biridir diye düşünüyorum 2. sahibinden aldım ve 46 binden beri onlardaydı hor kullanılmamış ve düzgün olduğunu görünce kaçırmak istemedim

araç şuan 113 binde 3.5 eibach yay ve cam filmi hariç tamamen orjinal yavaş yavaş eklemelerim olacak buradan paylaşırım

maşallahlarınızı esirgemeyin lütfen :D

y3yhSI5.jpg?1

ULApeoT.jpg?1

6kBOQkD.jpg?1

NYpq7Cj.jpg?1

LgMMzpR.jpg?1

ElywpA3.jpg?1

IVw22Rx.jpg?1

c1gfaqs.jpg?1

doIOlwQ.jpg?1

CmEO9tS.jpg?1

IRYQVUM.jpg?1

• Beğen 18
Yorum bağlantısı

Gerçekten çok güzel bir makine.. Maşallah  :nazar:  :nazar: Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah.. Tek S olarak Gökhan Erken kardeşimin Pepe sini görmüştüm.. Buda ikincisi  :good1:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

bu arada fikir alışverişinde bulunduğum Hakan Erken abime ve benimle sürekli irtibatta olan ve yardımcı olan Ümit Kobuz kardeşime teşekkür ederim

Gerçekten çok güzel bir makine.. Maşallah  :nazar:  :nazar: Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah.. Tek S olarak Gökhan Erken kardeşimin Pepe sini görmüştüm.. Buda ikincisi  :good1:

teşekkürler abi pepenin hep önünden geçiyodum ona baka baka ikizini almak kısmet oldu :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Eray güzel günlerde kullan kardeşim...biliyorum çok aradın ve araştırdın... :nazar:

sağolasın abi fikirlerinle yardımcı oldun bana 

Yorum bağlantısı

bu arada fikir alışverişinde bulunduğum Hakan Erken abime ve benimle sürekli irtibatta olan ve yardımcı olan Ümit Kobuz kardeşime teşekkür ederim

teşekkürler abi pepenin hep önünden geçiyodum ona baka baka ikizini almak kısmet oldu :D

Ne demek kardeşim,elimden geldiğince yardımcı olmaya gayret ettim..

Pepeye kardeş geldi  :)  :bravo:

sağolasın abi fikirlerinle yardımcı oldun bana 

Doya doya ve kazasız belasız bin kardeşim..

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı Olsun ....  :yes:

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin .....  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:  :nazar:

sağolun :)

Yorum bağlantısı

Maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasin.

3 tane S, bi de benim S Style 4 kardes oldular :p safkan S olmasa da başta motor, jantlar, spoiler aynı :D

Aile durumu olmasa kesin S alırdım tek kapı. Ic ayrintilari cidden kalitesini belli ediyor.

Arkadaki Fiesta yazım şekline bayıldım. S Logo bulursam bir de fiesta yazisi alip direk bu şekilde yaparım :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Hayırlı olsun,canavar canavar maşallah... :nazar:

eyvallah sağolasın

Maşallah :nazar:

teşekkürler

Maşallah :nazar: Allah nazarlardan saklasin.

3 tane S, bi de benim S Style 4 kardes oldular :p safkan S olmasa da başta motor, jantlar, spoiler aynı :D

Aile durumu olmasa kesin S alırdım tek kapı. Ic ayrintilari cidden kalitesini belli ediyor.

Arkadaki Fiesta yazım şekline bayıldım. S Logo bulursam bir de fiesta yazisi alip direk bu şekilde yaparım :D

eyvallah kardeşim sağol seninki de yarı s sayılır zaten :D

Maşallah x 41

teşekkürler

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız belasız kullan .. Maşallah.. :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Maşallah maşallah..

Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız belasız kullan .. Maşallah.. :nazar:  :nazar:

Hayırlı olsun.

teşekkürler sağolun :)

Hayırlı olsun

sağolun

Yorum bağlantısı
Alper Keskin

Vay vay vay vay !!! :D efsane olur bu başlık tutar... Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız   :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Forumda bir arkadaşın ön ızgarasını çalmışlardı aman dikkat edin.

Gerçekten çok hoş araçlar... Maşallah...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Vay vay vay vay !!! :D efsane olur bu başlık tutar... Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız   :nazar:  :nazar:  :nazar:

sağol kardeşim ama çok bekledim derviş olmuştum artık :D

Forumda bir arkadaşın ön ızgarasını çalmışlardı aman dikkat edin.

Gerçekten çok hoş araçlar... Maşallah...

aynen Mert gülkokan'ın çalınmıştı yıkarken baktım pek sağlam durmuyo güzelce sabitlemem lazım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Güle güle kullan kazasız belasız ..

sağolun

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...