Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 uzun zamandır sabırla bekleyip araştırdığım aracı nihayet buldum sayılı kalan orjinal s'lerden biridir diye düşünüyorum 2. sahibinden aldım ve 46 binden beri onlardaydı hor kullanılmamış ve düzgün olduğunu görünce kaçırmak istemedim araç şuan 113 binde 3.5 eibach yay ve cam filmi hariç tamamen orjinal yavaş yavaş eklemelerim olacak buradan paylaşırım maşallahlarınızı esirgemeyin lütfen 18 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Bayılıyorum şu Fiesta S'lere abi ben de Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Gerçekten çok güzel bir makine.. Maşallah Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah.. Tek S olarak Gökhan Erken kardeşimin Pepe sini görmüştüm.. Buda ikincisi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 bu arada fikir alışverişinde bulunduğum Hakan Erken abime ve benimle sürekli irtibatta olan ve yardımcı olan Ümit Kobuz kardeşime teşekkür ederim Gerçekten çok güzel bir makine.. Maşallah Güle güle, kazasız belasız kullan inşallah.. Tek S olarak Gökhan Erken kardeşimin Pepe sini görmüştüm.. Buda ikincisi teşekkürler abi pepenin hep önünden geçiyodum ona baka baka ikizini almak kısmet oldu Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Eray güzel günlerde kullan kardeşim...biliyorum çok aradın ve araştırdın... Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Eray güzel günlerde kullan kardeşim...biliyorum çok aradın ve araştırdın... sağolasın abi fikirlerinle yardımcı oldun bana Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 bu arada fikir alışverişinde bulunduğum Hakan Erken abime ve benimle sürekli irtibatta olan ve yardımcı olan Ümit Kobuz kardeşime teşekkür ederim teşekkürler abi pepenin hep önünden geçiyodum ona baka baka ikizini almak kısmet oldu Ne demek kardeşim,elimden geldiğince yardımcı olmaya gayret ettim.. Pepeye kardeş geldi sağolasın abi fikirlerinle yardımcı oldun bana Doya doya ve kazasız belasız bin kardeşim.. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Bu arada Mert Gülkokan kardeşimin canavarı ile birlikte gerçek S, 3 etti Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı Olsun .... Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin ..... sağolun Yorum bağlantısı
Murat Gök 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun,canavar canavar maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Maşallah Allah nazarlardan saklasin. 3 tane S, bi de benim S Style 4 kardes oldular safkan S olmasa da başta motor, jantlar, spoiler aynı Aile durumu olmasa kesin S alırdım tek kapı. Ic ayrintilari cidden kalitesini belli ediyor. Arkadaki Fiesta yazım şekline bayıldım. S Logo bulursam bir de fiesta yazisi alip direk bu şekilde yaparım Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı olsun,canavar canavar maşallah... eyvallah sağolasın Maşallah teşekkürler Maşallah Allah nazarlardan saklasin. 3 tane S, bi de benim S Style 4 kardes oldular safkan S olmasa da başta motor, jantlar, spoiler aynı Aile durumu olmasa kesin S alırdım tek kapı. Ic ayrintilari cidden kalitesini belli ediyor. Arkadaki Fiesta yazım şekline bayıldım. S Logo bulursam bir de fiesta yazisi alip direk bu şekilde yaparım eyvallah kardeşim sağol seninki de yarı s sayılır zaten Maşallah x 41 teşekkürler Yorum bağlantısı
Safak Acar 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız belasız kullan .. Maşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Maşallah maşallah.. Hayırlı uğurlu olsun.. Güle güle kazasız belasız kullan .. Maşallah.. Hayırlı olsun. teşekkürler sağolun Hayırlı olsun sağolun Yorum bağlantısı
Alper Keskin 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Vay vay vay vay !!! efsane olur bu başlık tutar... Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız 1 Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Forumda bir arkadaşın ön ızgarasını çalmışlardı aman dikkat edin. Gerçekten çok hoş araçlar... Maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Vay vay vay vay !!! efsane olur bu başlık tutar... Maşallah hayırlı olsun kazasız belasız sağol kardeşim ama çok bekledim derviş olmuştum artık Forumda bir arkadaşın ön ızgarasını çalmışlardı aman dikkat edin. Gerçekten çok hoş araçlar... Maşallah... aynen Mert gülkokan'ın çalınmıştı yıkarken baktım pek sağlam durmuyo güzelce sabitlemem lazım 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 26 Nisan 2014 Yazar Paylaş 26 Nisan 2014 Güle güle kullan kazasız belasız .. sağolun Yorum bağlantısı
Recommended Posts