Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Hayırlı olsun kardeşim araba açılmış resmen silik çerçeve plaka çok kötü duruyordu Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 eyvallah abi araba kendine geldi pasta cilayı da çektim mi tam olacak şu havalar bi düzelsin de İnşallah ...havalar bir ısınsında.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 (düzenlendi) Havalarmı, dün wax ladım, az önce bir kat daha attım, brandadan garaj yaptım arabaya, şuan yağmur yağıyor üstelik 9 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 9 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 9 Mayıs 2014 İnşallah ...havalar bir ısınsında.. Havalarmı, dün wax ladım, az önce bir kat daha attım, brandadan garaj yaptım arabaya, şuan yağmut yağıyor üstelik ben aracı aldığımdan beri havalar hep yağışlı hayır düz taban da değilim anlamadım gitti Hayırlı olsun kardeşim araba açılmış resmen silik çerçeve plaka çok kötü duruyordu sağol Ozan aynen resimlere bakıyorum araç sönük duruyodu hemen taktım sıra american parkta 2 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Havalarmı, dün wax ladım, az önce bir kat daha attım, brandadan garaj yaptım arabaya, şuan yağmut yağıyor üstelik Sen şimdi hava yağmurlu arabam ıslanır diye dışarıda çıkmazsın abi... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 (düzenlendi) Sen şimdi hava yağmurlu arabam ıslanır diye dışarıda çıkmazsın abi... Çıkmadım zaten, pencereden çektim, arabada brandanın altında, yerlere bak arabanın gerisi ıslak 9 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Çıkmadım zaten, pencereden çektim, arabada brandanın altında, yerlere bak arabanın gerisi ıslak Kadastrocu olmak böyle birşey işte... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 Kadastrocu olmak böyle birşey işte... Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 9 Mayıs 2014 Paylaş 9 Mayıs 2014 İyi günlerde kullan Eray çok diri duruyor maşallah... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 41 kere Maşallah .İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanın. Yorum bağlantısı
Metehan Özçelik 10 Mayıs 2014 Paylaş 10 Mayıs 2014 Maşallah allah nazarlardan saklasin renginde çok güzel.. 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 11 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2014 İyi günlerde kullan Eray çok diri duruyor maşallah... 41 kere Maşallah .İyi günlerde kazasız belasız cezasız kullanın. Maşallah allah nazarlardan saklasin renginde çok güzel.. çok teşekkürler iyi dilekleriniz için 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 geçenlerde baktım annem halı yıkama makinesini çıkarmış dedim ver bana giriştim tavan koltuk taban yıkadım bu da bonus baba oğul 1 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Maşallah Tavan ne durumda peki suan risklidir biraz sarkma vs Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Maşallah Tavan ne durumda peki suan risklidir biraz sarkma vs valla ozan hiç bi sıkıntı yok rengi açıldı resmen baya da bastırmama rağmen bişey olmadı pek olucak gibi de durmuyo Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 valla ozan hiç bi sıkıntı yok rengi açıldı resmen baya da bastırmama rağmen bişey olmadı pek olucak gibi de durmuyo Iyi olmuş o zaman eline sağlık Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Iyi olmuş o zaman eline sağlık sağolasın tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 sağolasın tavsiye ederim Aklimda benim de koltuklar da kötü durumda ama bizim evin sokağına araba girmiyor maalesef priz çekme gibi bir durum da mümkün değil haliyle Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Aklimda benim de koltuklar da kötü durumda ama bizim evin sokağına araba girmiyor maalesef priz çekme gibi bir durum da mümkün değil haliyle sorma zaten en büyük sıkıntı priz çekmek babaannemden çektim 1. kat olmasına rağmen 3 uzatma kullandım Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Eline sağlık Eray. Piril piril olmuş.. sağolasın Kerem abi en son gördüğünüzde leş gibiydi araç gerçi bulgaristan sınırına gidince Yorum bağlantısı
Özgür İncigülcan 14 Temmuz 2014 Paylaş 14 Temmuz 2014 Dostum araban gerçekten çok güzel duruyor güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 14 Temmuz 2014 Yazar Paylaş 14 Temmuz 2014 Dostum araban gerçekten çok güzel duruyor güle güle kullan sağol Özgür Yorum bağlantısı
Recommended Posts