Serkan Şengül 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Yaklaşık 1 aydır 2001 MK3 GHİA kullanıcısıyım. Motorun enjektörlerin aradan, zannedersem manifoltun oralardan bir yerden arabayı çalıştırdıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra bir duman geliyor ve yaklaşık 1 dakika sürüyor. Duman kokusu antifrezli suya benziyor ama emin değilim. Motor çalışmaya devam ediyorsa 5-10 dakika sonra duman kesiliyor, stop edip biraz bekleyip çalıştırınca tekrar oluyor. Su eksiltme farkedilecek düzeyde değil, yağ eksiltme yok, egzozda duman yok. Sizce sorun ne olabilir? Ankarada usta önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
İsmet Oruç 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Oto Yıldırım Engin ustaya gidebilirsiniz.Şaşmazda 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Benim lpg regülatörü motor ısınıncaya kadar su damlatıyordu egzozun üzerine. 2 3 dk fena duman geliyordu. Onunla alakalı olabilir mi? aracınız lpgli mi göremiyorum fikir olması açısından belirtmek istedim 2 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 28 Nisan 2014 Yazar Paylaş 28 Nisan 2014 Aracım lpgli, sıcak motoru stop edip 5 dakika sonra daha motor soğumadan çalıştırınca da duman yapıyor. Sizin söylediğiniz gibi, 1-2 dakika fena duman geliyor. Bir yerlerden su kaçağı olma ihtimali çok yüksek. Siz nasıl çözdünüz sorunu ? Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 28 Nisan 2014 Paylaş 28 Nisan 2014 Aracım lpgli, sıcak motoru stop edip 5 dakika sonra daha motor soğumadan çalıştırınca da duman yapıyor. Sizin söylediğiniz gibi, 1-2 dakika fena duman geliyor. Bir yerlerden su kaçağı olma ihtimali çok yüksek. Siz nasıl çözdünüz sorunu ?Regülatörün su giriş çıkış dirsekleri değiştirdim su eksilmesi de kesildi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 sorun teşhis edildi. termostat kapağı müşürü bozulmuş ve şase yapıyormuş. müşürün fişini söktük duman kesildi. usta parçayı değiştirmeye gerek olmadığını, bu parçanın ağır hararet durumunda fanı devreye soktuğunu söyledi. parça termostatla birlikte değişirse sağlıklı oluyormuş, fiyatı da 470 tl. ustanın tavsiyesine uydum ve değiştirmedim. sizce iyi mi yaptım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 yani fan devreye girmesin de motor yansın, 5000TL masraf içsın diye mi? ehh iyi olabilir tabi sektörel ciro bazında???? şaka değil mi? iptal eden usta? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Göktuğ bey hararet yaptırıp motoru yakıp 4-5 bin masrafa davetiye göndermişsiniz. Bence bir an önce çözün ve o ustaya birdaha uğramayın derim. Hatta aracı o ustaya hiç ama hiç götürmeyin. Aklıma Maraş'ta çok bilmiş bir ford ustası geldi. Emme manifoltunun klaper hortumunu çekmişti. Çok önemli değil bu demişti. 2-3 defa kavşakta ani geçmem gerekirken araç çok ağır kalkmıştı. Sağdan gelen üstüne çıkıyordu aracın. Geri taktım hortumu. Meğer o hortum klaperleri ayarlayıp aracın 3000 devire kadar performansını arttırıyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum. fan normal çalışıyor, araç ısınınca fan devreye giriyor ve soğuyunca tekrar kapanıyor. hararet göstergesi de normal çalışıyor. bu normal hararet müşürü mü sizce? Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Hatta aynı usta otomatik Mondeonun elfrenin iptal etmiş. Birşey olmaz demiş göndermiş. Araç şanzuman yemiş aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum. fan normal çalışıyor, araç ısınınca fan devreye giriyor ve soğuyunca tekrar kapanıyor. hararet göstergesi de normal çalışıyor. bu normal hararet müşürü mü sizce?Göktuğ bey bahsettiğiniz kablo termostadla ilgili bir kablo ise kesinlikle servise gidip orjinal ile değiştirin. Ben dışardan aldım 4. Termostad. Ve 3. Termostad otobanda açmadı fan çalışıyor ama araç su kaynattı. Erken farketmesem motor yanmıştı. Siz servise gösterin. Önümüz yaz ve sıcak araç 110 derece üstüne çıkıyor. Zaten 106 derece de fan açar. Göktuğ bey bana eposta gönderen sizmiydiniz? Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 ustanın söylediği bu müşürün ilave bir önlem olarak konulduğu; bu müşürü sökmekle fanın çalışmasında bir problem olmadı, yorumlarınızı bekliyorum zaten yaklaşık 1 aydır bu parça arızalıydı biz yeni tespit ettik, araç hararet yapsaydı bu sürede yapardı zira 3 bin km. aşkın yol yaptım. Hatta aynı usta otomatik Mondeonun elfrenin iptal etmiş. Birşey olmaz demiş göndermiş.Araç şanzuman yemiş Göktuğ bey bahsettiğiniz kablo termostadla ilgili bir kablo ise kesinlikle servise gidip orjinal ile değiştirin.Ben dışardan aldım 4. Termostad. Ve 3. Termostad otobanda açmadı fan çalışıyor ama araç su kaynattı. Erken farketmesem motor yanmıştı.Siz servise gösterin.Önümüz yaz ve sıcak araç 110 derece üstüne çıkıyor. Zaten 106 derece de fan açar.Göktuğ bey bana eposta gönderen sizmiydiniz? evet size mail atan bendim. termostada bağlı bir soket. kontağı açınca 1 dakika bekleyince araç çalıştırmadan duman geliyordu, yani kısa devre yapmış, usta bunu yerinden çıkardı. termostad kapağı deniliyor parçaya Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 parçayı sökmedik, sökülmesi için manifoltun falan sökülmesi gerekiyor. sadece soketi çıkarttık. hararet göstergesi normal çalışıyor ve fan da normal çalışıyor. anlamadım gerçekten. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 parçayı sökmedik, sökülmesi için manifoltun falan sökülmesi gerekiyor. sadece soketi çıkarttık. hararet göstergesi normal çalışıyor ve fan da normal çalışıyor. anlamadım gerçekten.Peki fan süreklimi çalışıyor. Yoksa belli sıcaklıkta mı açıyor. Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 fan sürekli çalışmıyor, açıyor-kapıyor. bi anormallik görmedim, ustada yılların ustası, bu şekilde hararet yaptıracak bi öneride bulunacağını sanmıyorum. hararet göstergesi sürekli ortada duruyor. ama bayağı bi kafam karıştı doğrusu. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 fan sürekli çalışmıyor, açıyor-kapıyor. bi anormallik görmedim, ustada yılların ustası, bu şekilde hararet yaptıracak bi öneride bulunacağını sanmıyorum. hararet göstergesi sürekli ortada duruyor. ama bayağı bi kafam karıştı doğrusu.Mühendisler onu oraya boşuna koymamışlardır. Ustan bile söylüyor yüksek hararette koruma için demiş. Peki bu arabayı yapan mühendisler yüksek hararet riski görüp o parçayı yapmışlarsa ustan bu riski niye gözardı ediyor. Şayet yüksek hararet yaptığında aracı 4-5 bin tl lik motor masrafını ve çekilen eziyeti usta telafi ederim diyorsa kalsın. Yaptırmayın. Cebimden çıkacak 400-500 tl için ben hararet riskine girmem. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 ustanın söylediği değişmesi çok çok acil bir parça olmadığı, bu şekilde de kullanılabileceği, bu parçanın araçta su eksilmesi gibi ekstrem durumlarda fanın açılmasını sağladığı şeklinde. anladığım normal hararet yada fan müşürü değil, ekstra bir önlem olarak konulmuş. ama daha detaylı araştıracağım. fan normal çalışıyor. bugün 150 km şehiriçinde kullandım, farkettiğim bi sıkıntı olmadı. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 ustanın söylediği değişmesi çok çok acil bir parça olmadığı, bu şekilde de kullanılabileceği, bu parçanın araçta su eksilmesi gibi ekstrem durumlarda fanın açılmasını sağladığı şeklinde. anladığım normal hararet yada fan müşürü değil, ekstra bir önlem olarak konulmuş. ama daha detaylı araştıracağım. fan normal çalışıyor. bugün 150 km şehiriçinde kullandım, farkettiğim bi sıkıntı olmadı.Sıkıntı yoksa Tamam o zaman Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 29 Nisan 2014 Yazar Paylaş 29 Nisan 2014 sıkıntı yok gibi ama şunu anladım ki memlekette usta yok, şahin-doğan yapa yapa ustaların kafası durmuş, tekniğe basmıyor beyinleri. bu arızayı tesadüfen bulduk ve 4 ayrı ustaya gittim. hatta ustanın biri yukarıdada yazdım kocaman tabela asmış for diye, motorun yağ yaktığını, dumanın ordan geldiğini söyledi utanmadan. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 motorun yağ yaktığını, dumanın ordan geldiğini söyledi utanmadan.Yuh ya. Motorda egsoz haricinde delikmi varmış ki dumanı ordan atıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Siz yine de isim vermeyin. Size forumdan özel mesaj attım bir bakarmısınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Termostat değişmek için manifolt sökmek gerekmiyor. Sağ farı ve ızgarayı sökmek yeterli. Termomtat da 470 lira değil zaten. Onlinefordyedekparca.com dan sormanızı tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Termostat değişmek için manifolt sökmek gerekmiyor. Sağ farı ve ızgarayı sökmek yeterli. Termomtat da 470 lira değil zaten. Onlinefordyedekparca.com dan sormanızı tavsiye ederim. Abi aslında tam olarak neresi olduğu belli değil. Kablo yanmış. Termostada giren jacka bağlı kablo ise tamir de görebilir. Asıl parçayı bilsek daha iyi olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Nisan 2014 Paylaş 29 Nisan 2014 Tabi ki. Belki de kablonun fişi yandı. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Şengül 30 Nisan 2014 Yazar Paylaş 30 Nisan 2014 hata termostatda değilki, termostat yatağında, termostad yatağının değişmesi için de manifoltun sökülmesi gerekiyor. dediğiniz gibi sadece fişi de yanmış olabilir ama çok daönemli bir parça değil, iptal ettik kullanıyoruz Yorum bağlantısı
Recommended Posts