Berat Aça 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Merhaba arkadaslar sıkıntım aracın altından gelen sıkırtı sesi. İlk çalışmada hiç bir sorun yok fakat 10-15 dk kullanımdan sonra durdugu yerde aracın altından rahatsız edici bir ses geliyor. Fakat debriyaja bastıgımda ses kesiliyo. Bunun derdi nedir acaba. Arac 1999 clx Yorum bağlantısı
Zafer Ofli 30 Nisan 2014 Paylaş 30 Nisan 2014 Baskı balata veya volant problemi gibi. Yorum bağlantısı
Berat Aça 1 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2014 Evet banada o gibi geliyo fakat baskı balata yeni Yorum bağlantısı
Misafir 1 Mayıs 2014 Paylaş 1 Mayıs 2014 Debriyaja basınca ses kesiliyorsa,Bilyadır. Bilya değişimi için,şanzıman inmesi gerekli. (baskı balata değişimi gibi) Bi dahaki set değişiminde halledersiniz. Sesten başka zararı olmaz. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Mayıs 2014 Paylaş 2 Mayıs 2014 Zamanında bilya değiştirilmemiş olabilir maalesef.. Yorum bağlantısı
Berat Aça 2 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2014 Yapmayın yaa Araca çok binen biri degilim baskı balata degisimini bekliceksem sesi uzun bi süre cekicem demekk ) Yorum bağlantısı
Burak Karakaş 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Buna benzer bi sesi Ben Şu Şekilde hallettim. Debriyaj pedalında bir delik var burası ile pedalın arkasındaki yere bir yay bağlayarak Debriyaj pedalının gergin olmasını sağlayarak sorunu çözebilirsiniz. Aşağıdaki Konuyuda incelemizi tavsiye ederim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245461-debriyaja-dokununca-kesilen-cikleme-sesi/ 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts