İçeriğe Yönlendir

Şöfor Tarafı Paspas Altı Islak Neden Olabilir?

Eren Boztepe

Recommended Posts

Eren Boztepe

Merhaba arkadaşlar size sormak isteğim arabamı temizlerken şöfor tarafının paspasını kaldırdım ve bir ıslaklık gördüm nerden geldiği hakkında bir bilgim yok belki sizinde başınıza gelmiştirtir diye danışmak istedim.

Yorum bağlantısı
Eren Boztepe

Aracımda sunroof yok zaten o konu büyük bir dert Opel astrada vardı sağ taraf klima sorunuydu:S

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Benim fiestanin sofor tarafi ve yolcu tarafi islak yagmurda sumu aliyor acaba

On camin altinda olan plastik su olugu civatasi tutmadigi icin aciklik var acaba oradan sugirebilir mi

Yorum bağlantısı
Eren Boztepe

İşte bakalım belki başına gelipte çözen olmuştur :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

Klimadandır.Klima.Bununla ilgili yetkili servise veya iyi bir ford ustasına başvurun.Klimanın tahliye hortumunu kontrol için sağ ön yolcunun ayağının yan kısmındaki trimi sökünüz.Orada klima tahliye hortumunu göreceksiniz.Hortumu yumuşak kıamından sökerek bir huniyle suyun akıp akmadığını test edin.Akmıyorsa akar hale getirin

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

2004 Darkline da debriyaj üst merkezinden dolayı yaşıyordum, değiştirdim düzeldi. =))

Yorum bağlantısı
Eren Boztepe

kaloriferdir+debriyaj üst merkezidir bilemeyizki ıslaklık elini değdiğin zaman yağımsı gibimi ? direksiyon altına doğru ışıkla bakabilBak

Baktım yağımsı gibi değil direk su şeklinde bir sıvı var :s

Benim aracın sağ ön tarafı yıkamadan sonra az da olsa bir miktar su alıyor ..  :yes:

Görmemezlikten geliyorum .... ;)

Öyle bi sıkıntııysa tabiki bende görmezden gelicem paspası aşmıyo zaten ıslaklık:D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sürücü tarafı altı ıslak deyince aklıma komik bi şey geldi ama söylemiyim şindi. Kikikikiiii... :crazy:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Bora Çelebi

Aynı Sorun  Eski Arabamda Vardı Kalorifer Peteğininden Kaynaklanıyordu Değiştirmek Zorunda Kaldık  

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Şase numarasının olduğu kısımdan elinizi sokup bakın döşemenin altında da ıslaklık var mı.

Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

Bendede benzer sorun vardır yağmur yağdıktan sonra arabada nem kokusu oluyordu. ön camdaki plastik direk kaplamalarını söktüm. o günde şans eseri yağmur yağdı. sol üstte su damladığını gördüm. bir camcıda camı söktürüp Avrupa kaliteli yapıştırıcı ile tekrar yapıştırdık. sorun düzeldi. 60 tl ile kurtardık. tabi birde cam kenarındaki plastik eskimişti sertleştiği için oda değişti +30 tl.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2

bende de sağ yolcu tarafı paspasının altındaki keçe biraz zeminde sola doğru topaklanmış gibi yani sağdaki şase yazan yer sola göre düşük kalıyor acaba altındaki pamukçuklar ıslanıyorda topaklanıyor mu ??

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kasap2

Camin altindaki yagmur suyu gideri tikanmis

sorumun cevabı mı yoksa arkadaşın sorusunun cevabı mı acaba saygılar

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Gürkan Eroğlu

Herkese merhaba.2009 model 1.4TDCI fiestamın sağ ön paspas altı keçe ıslak.Daha önce buna benzer bir sorunum olmuştu silecek motoru altındaki siyah plastik parça çıkmış takmıştık.Acaba yine aynı parçadan mı kaynaklanıyor? Yada polen filtresi tahliye kanalı tıkanıklığı mı teşekkürler?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...