Sedat Bilgen 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Hararet artınca kapak su atması normal mi? Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Hararet artınca kapak su atması normal mi? Normal değil.Kapak arızalı.kapağı en kısa zamanda değiştirin bence.10 tl gibi bir fiyatı var. http://www.fordyedekparcacisi.com/Urunler/Ford-Mondeo-2001-2007-Radyator-Yedek-Su-Depo-Kapagi-Ithal.html Yorum bağlantısı
Mustafa Gökmen 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Muhakkak orijinal olanını tercih edin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Kapağı değiştirdikten sonra atmaya devam ederse acil Termostada bakın kapalı kalıyor olabilir. Yazın başıma geldi. Kapaktan atıyor diye kapağı değiştirdik. Uzun yola çıktım Düzce'de araçta su bitti. Suyu koyduk ve tahliyeden atmaya devam. Meğer Termostad kapalı kalmış ve su kaynatmaya başlamış araç. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Daha Hararet artmadı O kadar. Termostat ı müşürü değiştirdim Su yine kaynadi kaçak oldu fan açmadan. Mondeo bildiğiniz gibi geç açıyor fanı. Bende Son olarak kapağı değiştir dim Yorum bağlantısı
İlhan Kol 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 Devirdaim pompası arızalı olabilir dikkat et Conta yakarsın Yorum bağlantısı
ferhat görükmez 6 Mayıs 2014 Paylaş 6 Mayıs 2014 merhaba kapak çevresinde orin conta var o deforme olmuş olabilir birde kapağın içinde fazla basınçda taliye sibobu var onun yayı çürümüş ise ondan atar en iyisi kapak değişimi Yorum bağlantısı
Mert Nazmi Serin 1 Haziran 2014 Paylaş 1 Haziran 2014 Cidden kapak deyip geçmeyin, sadece orjinal olması yetmez. Üzerindeki parça numarası ile de birebir aynı olmalı. Her kapağın kendine ait bir basınç tahliye özelliği var. Hatta üzerinde yada içinde de yazar bilmem kaç "Kpa" şeklinde. Bunla beraber her ihtimale karşın bir bluetooth obd cihazı öneririm. Zira kadrandaki gösterge aslında sıcaklığı değil, sistemdeki basıncı gösteriyor. Yani su miktarı ciddi seviyede siz farkında olmadan azalmış ise, kadranda bunu anlayamazsınız. Ama obd ile tam olarak su kaç C derecedir görebilirsiniz. Obd sayesinde kaç defa bu şekilde felaketten döndüm. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts