Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 2006 model 1,4TDCI fiestamıza kendimizce yakıştırdığımız ufak tefek modlarımızı paylaşmak istedim. Motordaki modlar Paşaoğlu yazılım,K&N kutuiçi filitre,downpipe,turbo timer. Komple ses izalasyonu,geri görüş kamerası,eibach 3,5 yay,focus rs jantlarımız,ses sistemimiz,bi xenon,focus 3 cam fıskıyesi vs. ve daha birçok modda bulunduğumuz fiestamız. Buyrun fotolar iyi seğirler; Forum içi ve dışı aracımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. 15 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Böyle güzel arabaları görünce hep sorarım sizede sorayım : kaç yapıyor? maşallah çok güzel olmuş aracınız hatasız kazasız günler kullanmak nasip olsun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. Bu arada Mert,yakında st spoiler ve klima düğmelerim de geliyor.Hazırlıklarını ona göre yap 3 Mayıs 2014 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Süper :)pedalları nereden aldınız ? A aaa sende yokmu Mert Aliexpress 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Maşallah canavar canavar Jantlar beyaz on numara durmuş. 1.4 den kac hp kac tork aldınız? Bi de on arka tampon ekleri nasıl bişey? Nerden aldınız ? Son edit: pedallarin aliexpress linki var mi 3 Mayıs 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Aaa benim araba Süper İkiz kardeş onlar nede olsa abi. Böyle güzel arabaları görünce hep sorarım sizede sorayım : kaç yapıyor? maşallah çok güzel olmuş aracınız hatasız kazasız günler kullanmak nasip olsun inşallah Amin yazılımdan sonra tam anlamıyla deneme fırsatımız pek olmadı ama sanırım pistondaki kanatlar gerçekten var artık. Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. Sağolasın abicim. Süper :)pedalları nereden aldınız ? Yurtdışından getirttim adaşım. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 hemen dalga geçin Bittin, şemsiyeyi sadece senmi kullanıyorsun zannediyordun yani Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Maşallah canavar canavar Jantlar beyaz on numara durmuş. 1.4 den kac hp kac tork aldınız? Bi de on arka tampon ekleri nasıl bişey? Nerden aldınız ? Son edit: pedallarin aliexpress linki var mi Sağolasın Ozancım valla daha dyno'ya çıkamadım en yakın zamanda çıkarıcam ama 100hp civarı gibi 90hp lik connectin hışırını çıkarıyor. Tampon eklerimiz ön leon cupra arka renult megane kendi el işçiliğimizle uydurduğumuz lipler. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Ben bu arabayı canlı da görmüştüm ses sistemi süperdi.maşallah Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. Bu arada Mert,yakında st spoiler ve klima düğmelerim de geliyor.Hazırlıklarını ona göre yap Yaz geldi uğur abi yapalım biran önce. Link var mı ki Alalı baya zaman oldu ama ebayda filan vardı yine. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Sağolasın Ozancım valla daha dyno'ya çıkamadım en yakın zamanda çıkarıcam ama 100hp civarı gibi 90hp lik connectin hışırını çıkarıyor. Tampon eklerimiz ön leon cupra arka renult megane kendi el işçiliğimizle uydurduğumuz lipler. Remap olayının detayını alalım, Paşaoğlu İzmir de yapıldı değilmi, İstanbul merkezini aratmaz herhalde, maliyet vs. yazabilirmisin Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Sağolasın Ozancım valla daha dyno'ya çıkamadım en yakın zamanda çıkarıcam ama 100hp civarı gibi 90hp lik connectin hışırını çıkarıyor. Tampon eklerimiz ön leon cupra arka renult megane kendi el işçiliğimizle uydurduğumuz lipler. Arka şart özellikle çok yukarida duruyor araba onu hafif oydurup egzoz çıkışı da yapilabilir aslında. Connecti yesin abi zaten ağırlık farkı da çok Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Link var mı ki Direk uymaz yalnız, siyah silikonla sabitledim ben, az küçük geliyor çünki http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Ford-Focus-RS-ST-2005-2011-2012-2013-Stainless-steel-Car-Pedal-Pads-Cover/1747692572.html Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Ben bu arabayı canlı da görmüştüm ses sistemi süperdi.maşallah Toplantıdan sonra çok büyük değişimler geçirdik Erenim. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Direk uymaz yalnız, siyah silikonla sabitledim ben, az küçük geliyor çünki http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Ford-Focus-RS-ST-2005-2011-2012-2013-Stainless-steel-Car-Pedal-Pads-Cover/1747692572.html E bedavaymis bunlar. Benim pabuclar erimiş ben de orjinal bir sey ariyordum. Zor mu abi sabitlemek? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. Bu arada Mert,yakında st spoiler ve klima düğmelerim de geliyor.Hazırlıklarını ona göre yap Oooo Uğur bey, bakıyorum virüs rahat durmamış, çok bulaşıcıdır kerata 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Oooo Uğur bey, bakıyorum virüs rahat durmamış, çok bulaşıcıdır kerata Valla Ali Bey çoktandır bulaşmıştı da,malum durumlar yavaş yavaş 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Adaşım maşallah çok güzel gözüküyor, rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) E bedavaymis bunlar. Benim pabuclar erimiş ben de orjinal bir sey ariyordum. Zor mu abi sabitlemek? Yanlarda metal tırnaklar var, onları büküyorsun, uymayan kısım bizim pedallar az büyük, ayrıca debriyaj pedalında lastik yok, focusun var, bu sebeble lastiği az kesip pedala uydurman gerekyiyor, fren pedalındaki lastik çıkar ama yeni lastik dar gelecektir, zorlayıp geçirdim ben, arayada siyah cam silikonu sıktım sonra metal pedalı takıp ayaklarını büktüm, canavar gibi oldu. Resimlerine bak, tırnakları göreceksin. 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Remap olayının detayını alalım, Paşaoğlu İzmir de yapıldı değilmi, İstanbul merkezini aratmaz herhalde, maliyet vs. yazabilirmisin İzmirde yapıldı abi yazılım istanbul merkezden yazılıp gönderiliyor araçtaki orjinal yazılım okutulup müşterinin istekleri alındıktan sonra merkeze aktarılıyor yaklaşık 45 dakika 1 saat gibi sonra ordan araç için yazılan yazılım geliyor ve arabaya aktarılıyor sağ olsun İzmir Paşaoğlundan İlke kardeşim her türlü bilgilendirmeyi,desteği ve yaptığı işlemin garantisini veriyor. Arka şart özellikle çok yukarida duruyor araba onu hafif oydurup egzoz çıkışı da yapilabilir aslında. Connecti yesin abi zaten ağırlık farkı da çok Bizim fiestada hafif sayılmaz jantlarla filan. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) İzmirde yapıldı abi yazılım istanbul merkezden yazılıp gönderiliyor araçtaki orjinal yazılım okutulup müşterinin istekleri alındıktan sonra merkeze aktarılıyor yaklaşık 45 dakika 1 saat gibi sonra ordan araç için yazılan yazılım geliyor ve arabaya aktarılıyor sağ olsun İzmir Paşaoğlundan İlke kardeşim her türlü bilgilendirmeyi,desteği ve yaptığı işlemin garantisini veriyor. Bizim fiestada hafif sayılmaz jantlarla filan. 1100 kiloyu geçik zaten ağırlık olarak, remap olayını gitsem 2-3 saatte halleder o zaman doğrumudur, randevu falan lazımmı, sakıncası yoksa fiyat alabilirmiyim, adres bu sanırım. 3.Sanayi Sitesi 406 sokak no:5 Bornova İzmir, Turkey https://tr-tr.facebook.com/PasaogluIzmir 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Yanlarda metal tırnaklar var, onları büküyorsun, uymayan kısım bizim pedallar az büyük, ayrıca debriyaj pedalında lastik yok, focusun var, bu sebeble lastiği az kesip pedala uydurman gerekyiyor, fren pedalındaki lastik çıkar ama yeni lastik dar gelecektir, zorlayıp geçirdim ben, arayada siyah cam silikonu sıktım sonra metal pedalı takıp ayaklarını büktüm, canavar gibi oldu. Resimlerine bak, tırnakları göreceksin. Her pedalda ayrı sıkıntı var neyse alayim ben uydurmaya çalışayım bi şekilde uygun fiyati nasıl olsa Yorum bağlantısı
Recommended Posts