İçeriğe Yönlendir

Denim Mavi Fiesta

Mert Keçeci

Recommended Posts

Mert Keçeci

2006 model 1,4TDCI fiestamıza kendimizce yakıştırdığımız ufak tefek modlarımızı paylaşmak istedim. Motordaki modlar Paşaoğlu yazılım,K&N kutuiçi filitre,downpipe,turbo timer.

Komple ses izalasyonu,geri görüş kamerası,eibach 3,5 yay,focus rs jantlarımız,ses sistemimiz,bi xenon,focus 3 cam fıskıyesi vs. ve daha birçok modda bulunduğumuz fiestamız.

Buyrun fotolar iyi seğirler;

f9mpva.jpg

hAQtOMq.jpg

1g2R2fg.jpg

EuezefZ.jpg

th4f0g4.jpg

UlnyEZq.jpg

FFatP4i.jpg

XkQnTtU.jpg

jCguu8d.jpg

Forum içi ve dışı aracımızda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

• Beğen 15
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

:nazar: Böyle güzel arabaları görünce hep sorarım sizede sorayım : kaç yapıyor? :D   :D  maşallah :nazar:  çok güzel olmuş :bravo: 

aracınız hatasız kazasız günler kullanmak nasip olsun inşallah

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli
(düzenlendi)

Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Bu arada Mert,yakında st spoiler ve klima düğmelerim de geliyor.Hazırlıklarını ona göre yap  ;)

tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Süper :)pedalları nereden aldınız ?

A aaa sende yokmu Mert  :i-ih:

Aliexpress

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Maşallah canavar canavar :nazar:

Jantlar beyaz on numara durmuş.

1.4 den kac hp kac tork aldınız?

Bi de on arka tampon ekleri nasıl bişey? Nerden aldınız ?

Son edit: pedallarin aliexpress linki var mi :D

tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Aaa benim araba  

Süper  

İkiz kardeş onlar nede olsa abi. :)

Böyle güzel arabaları görünce hep sorarım sizede sorayım : kaç yapıyor? maşallah   çok güzel olmuş

aracınız hatasız kazasız günler kullanmak nasip olsun inşallah

Amin yazılımdan sonra tam anlamıyla deneme fırsatımız pek olmadı ama sanırım pistondaki kanatlar gerçekten var artık.

Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. 

Sağolasın abicim.

Süper :)pedalları nereden aldınız ?

Yurtdışından getirttim adaşım.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

hemen dalga geçin :)

Bittin, şemsiyeyi sadece senmi kullanıyorsun zannediyordun yani  :D

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Maşallah canavar canavar :nazar: Jantlar beyaz on numara durmuş. 1.4 den kac hp kac tork aldınız? Bi de on arka tampon ekleri nasıl bişey? Nerden aldınız ? Son edit: pedallarin aliexpress linki var mi :D

Sağolasın Ozancım valla daha dyno'ya çıkamadım en yakın zamanda çıkarıcam ama 100hp civarı gibi 90hp lik connectin hışırını çıkarıyor. :D Tampon eklerimiz ön leon cupra arka renult megane kendi el işçiliğimizle uydurduğumuz lipler. 

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Vay vay vay,maşallah.Yakından gördüğüm için güzelliğini biliyorum. :nazar:  :nazar:  :nazar:

Bu arada Mert,yakında st spoiler ve klima düğmelerim de geliyor.Hazırlıklarını ona göre yap  ;)

Yaz geldi uğur abi yapalım biran önce.

Link var mı ki :)

Alalı baya zaman oldu ama ebayda filan vardı yine.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sağolasın Ozancım valla daha dyno'ya çıkamadım en yakın zamanda çıkarıcam ama 100hp civarı gibi 90hp lik connectin hışırını çıkarıyor. :D Tampon eklerimiz ön leon cupra arka renult megane kendi el işçiliğimizle uydurduğumuz lipler. 

Remap olayının detayını alalım, Paşaoğlu İzmir de yapıldı değilmi, İstanbul merkezini aratmaz herhalde, maliyet vs. yazabilirmisin :)

Yorum bağlantısı

Arka şart özellikle çok yukarida duruyor araba :) onu hafif oydurup egzoz çıkışı da yapilabilir aslında.

Connecti yesin abi zaten ağırlık farkı da çok :)

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Ben bu arabayı canlı da görmüştüm :) ses sistemi süperdi.maşallah :nazar:

Toplantıdan sonra çok büyük değişimler geçirdik Erenim. :D 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Oooo Uğur bey, bakıyorum virüs rahat durmamış, çok bulaşıcıdır kerata  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Oooo Uğur bey, bakıyorum virüs rahat durmamış, çok bulaşıcıdır kerata  :D

Valla Ali Bey çoktandır bulaşmıştı da,malum durumlar yavaş yavaş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Adaşım :nazar: maşallah çok güzel gözüküyor, rabbim ağız tadıyla binmeyi nasip etsin ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

E bedavaymis bunlar. Benim pabuclar erimiş ben de orjinal bir sey ariyordum. Zor mu abi sabitlemek?

Yanlarda metal tırnaklar var, onları büküyorsun, uymayan kısım bizim pedallar az büyük, ayrıca debriyaj pedalında lastik yok, focusun var, bu sebeble lastiği az kesip pedala uydurman gerekyiyor, fren pedalındaki lastik çıkar ama yeni lastik dar gelecektir, zorlayıp geçirdim ben, arayada siyah cam silikonu sıktım sonra metal pedalı takıp ayaklarını büktüm, canavar gibi oldu.

Resimlerine bak, tırnakları göreceksin.

Yorum bağlantısı
Mert Keçeci

Remap olayının detayını alalım, Paşaoğlu İzmir de yapıldı değilmi, İstanbul merkezini aratmaz herhalde, maliyet vs. yazabilirmisin :)

İzmirde yapıldı abi yazılım istanbul merkezden yazılıp gönderiliyor araçtaki orjinal yazılım okutulup müşterinin istekleri alındıktan sonra merkeze aktarılıyor yaklaşık 45 dakika 1 saat gibi sonra ordan araç için yazılan yazılım geliyor ve arabaya aktarılıyor sağ olsun İzmir Paşaoğlundan İlke kardeşim her türlü bilgilendirmeyi,desteği ve yaptığı işlemin garantisini veriyor.

Arka şart özellikle çok yukarida duruyor araba :) onu hafif oydurup egzoz çıkışı da yapilabilir aslında.

Connecti yesin abi zaten ağırlık farkı da çok :)

Bizim fiestada hafif sayılmaz jantlarla filan.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

İzmirde yapıldı abi yazılım istanbul merkezden yazılıp gönderiliyor araçtaki orjinal yazılım okutulup müşterinin istekleri alındıktan sonra merkeze aktarılıyor yaklaşık 45 dakika 1 saat gibi sonra ordan araç için yazılan yazılım geliyor ve arabaya aktarılıyor sağ olsun İzmir Paşaoğlundan İlke kardeşim her türlü bilgilendirmeyi,desteği ve yaptığı işlemin garantisini veriyor.

Bizim fiestada hafif sayılmaz jantlarla filan.

1100 kiloyu geçik zaten ağırlık olarak, remap olayını gitsem 2-3 saatte halleder o zaman doğrumudur, randevu falan lazımmı, sakıncası yoksa fiyat alabilirmiyim, adres bu sanırım.

Yorum bağlantısı

Yanlarda metal tırnaklar var, onları büküyorsun, uymayan kısım bizim pedallar az büyük, ayrıca debriyaj pedalında lastik yok, focusun var, bu sebeble lastiği az kesip pedala uydurman gerekyiyor, fren pedalındaki lastik çıkar ama yeni lastik dar gelecektir, zorlayıp geçirdim ben, arayada siyah cam silikonu sıktım sonra metal pedalı takıp ayaklarını büktüm, canavar gibi oldu.

Resimlerine bak, tırnakları göreceksin.

Her pedalda ayrı sıkıntı var :D neyse alayim ben uydurmaya çalışayım bi şekilde uygun fiyati nasıl olsa :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...