Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Oooo Uğur bey, bakıyorum virüs rahat durmamış, çok bulaşıcıdır kerata Valla Ali Bey çoktandır bulaşmıştı da,malum durumlar yavaş yavaş Şu kılima düğmesi ve st spoileri takarken virüslerin kralını bulaştırcam ben Uğur abiye. Bi xenon 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ahhhaaaa Ford Fiesta 1.4 TDCI70 Hp 160 Nm >> 90 Hp 200 Nm 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 1100 kiloyu geçik zaten ağırlık olarak, remap olayını gitsem 2-3 saatte halleder o zaman doğrumudur, sakıncası yoksa fiyat alabilirmiyim, adres bu sanırım. 3.Sanayi Sitesi 406 sokak no:5 Bornova İzmir, Turkey https://tr-tr.facebook.com/PasaogluIzmir Abi egzos filan derken fiyat değişiyor istersen ben sana ilkenin numarasını pm atayım bir görüş fiyatı o versin. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Mert bu senin araç değilmi ????????*** Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Abi egzos filan derken fiyat değişiyor istersen ben sana ilkenin numarasını pm atayım bir görüş fiyatı o versin. Olur tabii... Mert bu senin araç değilmi ????????*** Kaçmazzz Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Ali Bey,ben şu EGR olayını hala yapmadım biliomusunuz.Boch taki herif beni tedirgin etti be abi.. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Mert bu senin araç değilmi ????????*** Evet uğur abicim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Ali Bey,ben şu EGR olayını hala yapmadım biliomusunuz.Boch taki herif beni tedirgin etti be abi.. Takma sen onu, çok biliyorlar, kapat gitsin, heleki remap ten sonra elzem zaten. Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 genelde bu tip inşallahlı maşallahlı mesajlar atmam ama harikulade olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ali Bey,ben şu EGR olayını hala yapmadım biliomusunuz.Boch taki herif beni tedirgin etti be abi.. Beraber yaptıralım Uğur abi metal levha ile körletelim bende yapmadım daha. 3 Mayıs 2014 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Beraber yaptıralım Uğur abi metal levha ile körletelim bende yapmadım daha. Metal levhamı focus mondi mi sandınız bunu, sadece akünün yanında geçen vakum hortumunu körleyin yeter, başka şeye gerek yok, hem sen remap ten sonra egr açıkmı geziyorsun, -5 hp + full kurum En soldaki yeşil bölgeden eki çıkar ve körle yeterli 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Metal levhamı focus mondi mi sandınız bunu, sadece akünün yanında geçen vakum hortumunu körleyin yeter, başka şeye gerek yok, hem sen remap ten sonra egr açıkmı geziyorsun, -5 hp + full kurum Akünün oradan hallettim onu ama diğer araçlardaki gibi olması lazım değilmidir abi. Yorum bağlantısı
Misafir 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Toplantıdan sonra çok büyük değişimler geçirdik Erenim. Farkettim onun da canlısını görürüz inşaallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Akünün oradan hallettim onu ama diğer araçlardaki gibi olması lazım değilmidir abi. Gerek yok bunda, egr vakumunu kesince kapalı kalıyor, diğerlerinde yazılım falan lazım, vakum kesince lamda sensörü hata verdiğinden arıza yakıyor, bizde o sensör olmadığından sıkıntıda olmaz, ama gidip manyetik valfin (vakumu açan valf) fişini çekersen arıza verir, bu şekilde sadece hortumu tıkayarak iş sorunsuz halledilmiş oluyor, sen orayı halletmişsin zaten, EGR devre dışı şuan sende. 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 Valla ben de çok beğendim aracı ne yalan söyleyeyim. Ağız tadıyla... Teşekkür ederim. Farkettim onun da canlısını görürüz inşaallah İnşallah en yakın zamanda kardeşim. Gerek yok bunda, egr vakumunu kesince kapalı kalıyor, diğerlerinde yazılım falan lazım, vakum kesince lamda sensörü hata verdiğinden arıza yakıyor, bizde o sensör olmadığından sıkıntıda olmaz, ama gidip manyetik valfin (vakumu açan valf) fişini çekersen arıza verir, bu şekilde sadece hortumu tıkayarak iş sorunsuz halledilmiş oluyor, sen orayı halletmişsin zaten, EGR devre dışı şuan sende. Tamamdır abi. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Maşallah, çok alımlı duruyor güzel günlerde kullanın..... 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Araçtaki eksikler: Kapılara çift fitil Polen filtresi değişecek, alt havalandırmada sanırım toz gördüm ST tampon lazım ST koltuk lazım Kolçak lazım Araçtaki fazlalıklar: Marşbiyeller fazla, sökülüp bana kargolanacak Hakikaten,marşbiyel olayını nasıl yaptın, orjinalde kapakçıklar var diye biliyordum 3 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Ali Bey,kolçak demişken bi sürü var ama hangisi en sağlamıdır karar veremedim.Şu ürün sağlam görünüyor.Siz ne dersiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-ford-fiesta-02-08-orjinal-kol-dayama-kolcak-161522309/detay/ Yorum bağlantısı
Bora Çelebi 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 Maşallah Güle Güle Kullanın Allah Kaza Bela Vermesin Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 3 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Maşallah, çok alımlı duruyor güzel günlerde kullanın..... Teşekkür ederim Serhan abi. Araçtaki eksikler: Kapılara çift fitil Polen filtresi değişecek, alt havalandırmada sanırım toz gördüm ST tampon lazım ST koltuk lazım Kolçak lazım Araçtaki fazlalıklar: Marşbiyeller fazla, sökülüp bana kargolanacak Hakikaten,marşbiyel olayını nasıl yaptın, orjinalde kapakçıklar var diye biliyordum Polen yeni değişti abi hemide karbon Sabri ustam atlamaz küçük detayları ben güzel silememişim orasını fitil konusunu yakın zamanda çözcem abi tek o kaldı zaten,kolçak mevcut fotoğraflarken indirmeyi unutmuşum marşbiyeli hemen sökerim abi yanlız koltuklarla berdel yapmamız lazım 3 Mayıs 2014 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 mert jantları değiştirmişiniz.hayırlı olsun.bunlar çok iyi durmuş Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Mayıs 2014 Paylaş 3 Mayıs 2014 (düzenlendi) Ali Bey,kolçak demişken bi sürü var ama hangisi en sağlamıdır karar veremedim.Şu ürün sağlam görünüyor.Siz ne dersiniz. http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-armster-ford-fiesta-02-08-orjinal-kol-dayama-kolcak-161522309/detay/ Armster dan şaşmayın Teşekkür ederim Serhan abi. Polen yeni değişti abi hemide karbon Sabri ustam atlamaz küçük detayları ben güzel silememişim orasını fitil konusunu yakın zamanda çözcem abi tek o kaldı zaten,kolçak mevcut fotoğraflarken indirmeyi unutmuşum marşbiyeli hemen sökerim abi yanlız koltuklarla berdel yapmamız lazım Koltuklarmı dedin Harbiden merak ettim, marşbiyel orjinalmi acaba, resmini koyduklarımda kapak var, nasıl oluyor farklı bir parçamı var, yoksa Fiesta da kapak yokta tek parçamı acaba? Sanırım yok, resimdede göremedim... 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Maşallah araç on numara beş yıldız. Benim merak ettiğim bu 17 jantlarla aracın süspansiyon sisteminde nasıl bir değişiklik oldu ? Konfor, zıplama v.s Yorum bağlantısı
Recommended Posts