Görkem Karakaş 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Çok güzel. Güzel Günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Maşallah araç on numara beş yıldız. Benim merak ettiğim bu 17 jantlarla aracın süspansiyon sisteminde nasıl bir değişiklik oldu ? Konfor, zıplama v.s Alper 17 yi bırak 16" ile bile konfor arama.Ayrıca çok dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa lastiklere elveda.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Alper 17 yi bırak 16" ile bile konfor arama.Ayrıca çok dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa lastiklere elveda.. 17" bizim buralarda 1-2 gün anca dayanır, görüntü süper ama... Mert bey, marşbiyel konusunda bilgi alalım, nasıl oldu, maliyet, nasıl takıldı mesela 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Alper 17 yi bırak 16" ile bile konfor arama.Ayrıca çok dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa lastiklere elveda.. uğur abi inan böyle duydukca üzülüyorum .konfordan vazgectik diyelim bu lastiklere neden elveda diyelim yanaklar ince olduğu için balon mu yapıyor ? Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) mert jantları değiştirmişiniz.hayırlı olsun.bunlar çok iyi durmuş Sağolasın kardeşim. Armster dan şaşmayın Koltuklarmı dedin Harbiden merak ettim, marşbiyel orjinalmi acaba, resmini koyduklarımda kapak var, nasıl oluyor farklı bir parçamı var, yoksa Fiesta da kapak yokta tek parçamı acaba? Sanırım yok, resimdede göremedim... Marşpiyel fiber abi pilastiklerde kapaklarla pahallıya maal oluyor komple sevisten almaya kalksan yanına yanaşılmıyor zaten. Maşallah araç on numara beş yıldız. Benim merak ettiğim bu 17 jantlarla aracın süspansiyon sisteminde nasıl bir değişiklik oldu ? Konfor, zıplama v.s Zıplama yok ama yol sesi biraz fazla gelmeye başladı 14"den sonra ancak yol tutuşu anlatılmaz yaşanır. Çok güzel. Güzel Günlerde kullanın. Teşekkür ederim. Maşallah kusursuz güzellikte. Sağolası Onurcum. Siz ufak tefek mod. demişsiniz ama neredeyse araca yapılabilecek her şeyi yapmışsınız ben çok beğendim, Bütçe el verirse yapılacaklar zaten yazılmış tamponlar egzoz ve koltuklarla tamamlanmış olur bence. Egzosos düz boru var zaten spor susturucuya gerekyok diye düşünüyorum sesiz sesiz güzel oluyor eğzos ucu içinse tamponu kestirmeye kıyamıyorum valla koltuklarıda Ali abi hediye ettimi tamamdır. Alper 17 yi bırak 16" ile bile konfor arama.Ayrıca çok dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa lastiklere elveda.. Hayatta bağzı riskleri almak gerekiyor Uğur abi zaten araba %90 otobanda yol yapıyor. 4 Mayıs 2014 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) uğur abi inan böyle duydukca üzülüyorum .konfordan vazgectik diyelim bu lastiklere neden elveda diyelim yanaklar ince olduğu için balon mu yapıyor ? yanak 45 olunca korumalı lastik zaten şart oluyor, araba harbiden rahatsız oluyor, tam kaymak otobana uygun oluyor, bizim yollarda tangır tungur gider, ben konfo isterim mesela, bana çok fena geldi, 16" olana bindim resmen el subaru bile yumuşak kaldı yanında, jant zaten Oz falan değilse 17" de çabuk eğilir, 45 yanakla oz bile zorlanır, Mert beyin jantlar orjinalmi acaba, Focus RS jantı 5 bijon diye biliyorum, repikaysa zaten full riskli... Mert bey otoban yoğunluklu kullandığından sorun yaşamıyordur, o yolda yağ gibi gider bu araba Fiber marşbiyel olabilir, sırıtmaz o kısımda, zaten sende de süper durmuş, siyah silikonla yapışma sanırım, peki nereden aldın ve maliyet nedir acaba, bende alsammı karar veremedimde... 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Ön tampon da ki ızgaralar piano black rengine mi boyandi ? yanak 45 olunca korumalı lastik zaten şart oluyor, araba harbiden rahatsız oluyor, tam kaymak otobana uygun oluyor, bizim yollarda tangır tungur gider, ben konfo isterim mesela, bana çok fena geldi, 16" olana bindim resmen el subaru bile yumuşak kaldı yanında, jant zaten Oz falan değilse 17" de çabuk eğilir, 45 yanakla oz bile zorlanır, Mert beyin jantlar orjinalmi acaba, Focus RS jantı 5 bijon diye biliyorum, repikaysa zaten full riskli... Mert bey otoban yoğunluklu kullandığından sorun yaşamıyordur, o yolda yağ gibi gider bu araba Fiber marşbiyel olabilir, sırıtmaz o kısımda, zaten sende de süper durmuş, siyah silikonla yapışma sanırım, peki nereden aldın ve maliyet nedir acaba, bende alsammı karar veremedimde... Marspiyel işini sen çöz abi bende taktircam bu konuda seni bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 yanak 45 olunca korumalı lastik zaten şart oluyor, araba harbiden rahatsız oluyor, tam kaymak otobana uygun oluyor, bizim yollarda tangır tungur gider, ben konfo isterim mesela, bana çok fena geldi, 16" olana bindim resmen el subaru bile yumuşak kaldı yanında, jant zaten Oz falan değilse 17" de çabuk eğilir, 45 yanakla oz bile zorlanır, Mert beyin jantlar orjinalmi acaba, Focus RS jantı 5 bijon diye biliyorum, repikaysa zaten full riskli... Mert bey otoban yoğunluklu kullandığından sorun yaşamıyordur, o yolda yağ gibi gider bu araba Fiber marşbiyel olabilir, sırıtmaz o kısımda, zaten sende de süper durmuş, siyah silikonla yapışma sanırım, peki nereden aldın ve maliyet nedir acaba, bende alsammı karar veremedimde... İnternetten aldım abi toplam takması filan herşeyiyle şuanki hali şile ben 350'ye maal ettim.Çok zahmetli bir iş sabır gerektiriyor. Ön tampon da ki ızgaralar piano black rengine mi boyandi ? Marspiyel işini sen çöz abi bende taktircam bu konuda seni bekliyorum Çoğu yeri piano black ön ğösüs dahil. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 Mert marşpiyelleri nereden aldın bir link atar mısın ? http://www.sanalpazar.com/Ford-Fiesta-St-Marspiyel-Takimi__isp20455031 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Marşbiyel, orjinal 270 tl. civarı, kapaklar kaçadır bilmem, 80-100 lira gibi birşeye boyatırız, şak diye oturur ama arka kısmı hafiften traşlamak lazım, oem marşbiyel bulma basit, anında buluruz, kapakları kaçadır onu öğrenmek lazım.... Fiber alırsak, hayatta boya koduyla rengi tutmaz, boyasız alıp kendimiz boyatmalıyız, birde Mert bey, takarken nasıl uğraştırdı, yerine oturmadıda traşlmamakmı gerekti acaba? 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Marşbiyel, orjinal 270 tl. civarı, kapaklar kaçadır bilmem, 80-100 lira gibi birşeye boyatırız, şak diye oturur ama arka kısmı hafiften traşlamak lazım, oem marşbiyel bulma basit, anında buluruz, kapakları kaçadır onu öğrenmek lazım.... kapakları ankara büyük sanayide bir yer yapıyormuş... Spoileri aldığım parçacı çocuk kendi fiestasina yaptırmış. Ama ben işçiliği beğenmedim Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) http://www.sanalpazar.com/Ford-Fiesta-St-Marspiyel-Takimi__isp20455031 Boya koduna göre onlarmı yoksa senmi boyattın acaba, bu arada kod 45 bende. 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Marşbiyel, orjinal 270 tl. civarı, kapaklar kaçadır bilmem, 80-100 lira gibi birşeye boyatırız, şak diye oturur ama arka kısmı hafiften traşlamak lazım, oem marşbiyel bulma basit, anında buluruz, kapakları kaçadır onu öğrenmek lazım.... Fiber alırsak, hayatta boya koduyla rengi tutmaz, boyasız alıp kendimiz boyatmalıyız, birde Mert bey, takarken nasıl uğraştırdı, yerine oturmadıda traşlmamakmı gerekti acaba? Abi arka kapının oratyı hersiğinde ara açılıyor kocaman bir delik oluyor ısıtma ile parçaya form verilse bile bu seferde kapının içine giren kısım olmuyor fiberin avantajı o kısıma ek yaparak açıklık kapatılıyor.Sabri ustanın orda boya işlemini yaptık.Öyle şak diye oturma gibi bir şans malesef yok dediğim gibi arka tarafın formu yüzünde sağlam uğraş gerekiyor. 4 Mayıs 2014 tarihinde Mert Keçeci tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Anladım, ben vazgeçtim vallahi, ön ST tampona asılayım en güzeli. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 Anladım, ben vazgeçtim vallahi, ön ST tampona asılayım en güzeli. Abi yazılım için izmire geldiğinde kap getir marşpiyerleri hallederiz burda beraber. Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 Maşallah... Allah kaza bela vermesin... Bu arada jantlar çok güzel olmuş... Renk seçimi güzel fakat ayna kapaklarını da beyaz yaparsan daha güzel olacak... Sağolasın abi şerit atma fikrim var zaten birde ayna kapalarına folyo denemesi yaparız. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Abi yazılım için izmire geldiğinde kap getir marşpiyerleri hallederiz burda beraber. Dur hele Sen bana chiple ilgili detay ver bakiiim, kalkış-hızlanma-rampa-ses ve yakıt nasıl oldu acaba 4 Mayıs 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 Dur hele Sen bana chiple ilgili detay ver bakiiim, kalkış-hızlanma-rampa-ses ve yakıt nasıl oldu acaba Kalkış ve hızlanma anlatılmaz yaşanır abi çok tatlı ve seri oldu ses yok denecek kadar az 3bin devirden sonra tısısrdama geliyor hafif yakıtta sürücüye kalmış bir durum basarsan yakıyor ama normal sakin kullanımda düşüyor tabiki bunlar daha kaba taslak gözlerler ay sonundan itibaren uzun yol serüvenlerimiz başlıcak ak ile kara belli olacak. Evet egzoz uçlarını kastetmiştim tamponun değişmesiyle oda hallolur bütçe, sabır ve zaman meselesi tabi bunlar. Nasip kısmet ama şu aralar durulmak lazım biraz. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Kalkış ve hızlanma anlatılmaz yaşanır abi çok tatlı ve seri oldu ses yok denecek kadar az 3bin devirden sonra tısısrdama geliyor hafif yakıtta sürücüye kalmış bir durum basarsan yakıyor ama normal sakin kullanımda düşüyor tabiki bunlar daha kaba taslak gözlerler ay sonundan itibaren uzun yol serüvenlerimiz başlıcak ak ile kara belli olacak. Şu işi yapmak lazım sanırım, mail attım hafta sonu diye cevap alamadım, pazartesi cevap gelmezse arayıp konuşayım bakalım, İzmire günü birlik gelme durumum var, arada onu halleder hemde Ustaellere uğrar muhabbet ederiz artık Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Şu işi yapmak lazım sanırım, mail attım hafta sonu diye cevap alamadım, pazartesi cevap gelmezse arayıp konuşayım bakalım, İzmire günü birlik gelme durumum var, arada onu halleder hemde Ustaellere uğrar muhabbet ederiz artık Ali Bey,İzmir'e gelirseniz mutlaka haberim olsun.Tanışıp sobet etmek isterim sizinle Misafirim olursunuz.Ayrıca bahaneyle Sabri ustamıda ziyaret etmiş olurum.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Ali Bey,İzmir'e gelirseniz mutlaka haberim olsun.Tanışıp sobet etmek isterim sizinle Misafirim olursunuz.Ayrıca bahaneyle Sabri ustamıda ziyaret etmiş olurum.. İnşallah Uğur bey, 2 hafta sonra 17-18 i gibi gelebilirim, haberleşiriz artık 2 Yorum bağlantısı
Mert Keçeci 4 Mayıs 2014 Yazar Paylaş 4 Mayıs 2014 İnşallah Uğur bey, 2 hafta sonra 17-18 i gibi gelebilirim, haberleşiriz artık Süper olur abi sabri ustanın orada mini toplantı yaparız o zaman. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Araç harika. Hatta mükkemmel, Hatta mükkemmel ötesi, uzay.. İç renk uyumu şahane. Hatta fevkalade. Hatta fevkaladenin fevkinde. Ne desem daha bilemedim Hayırlısı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah ve maşallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Araç harika. Hatta mükkemmel, Hatta mükkemmel ötesi, uzay.. İç renk uyumu şahane. Hatta fevkalade. Hatta fevkaladenin fevkinde. Ne desem daha bilemedim Hayırlısı olsun. Güzel günlerde kazasız belasız kullanın inşallah ve maşallah Eee boşa denim mavi demiyoruz, düz mavilerle karıştırmayalım lütfen Yorum bağlantısı
Recommended Posts