Misafir 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bende Gelsem mi Yengenle evlilik yıldönümümüz var la.. Gel sende, beraber kutlarız Yorum bağlantısı
Safak Acar 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bu akşam bir ziyaret etsem mi acaba mekanı Heycan dan yanlış alıntı yaptım ya la ( la ayrıymış sizden öğrendim) Yengenle evlilik yıldönümümüz var la.. Gel sende, beraber kutlarız Tamam ben ayazla ilgilenirim sen takıl :D Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 19 Haziran 2014 Paylaş 19 Haziran 2014 Bu akşam bir ziyaret etsem mi acaba mekanı Yengenle evlilik yıldönümümüz var la.. Gel sende, beraber kutlarız Yer ayır bana da Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Akşamki yağmurda da ne güzel gitmiştir kuzular İyi ki gelmemişim Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Akşamki yağmurda da ne güzel gitmiştir kuzular İyi ki gelmemişim Farklı bir mekana gittik. Kapalı alan.. Bırak yağmuru, hava buz gibiydi :O Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Akşamki yağmurda da ne güzel gitmiştir kuzular İyi ki gelmemişim Sen hala ordamısın Şafak Yorum bağlantısı
Safak Acar 20 Haziran 2014 Paylaş 20 Haziran 2014 Sen hala ordamısın Şafak Kuzu bizi çağırıyor abi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Kuzu bizi çağırıyor abi Ramazan geliyor, elini çabuk tut. Yada bayramdan sonra Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Ramazan geliyor, elini çabuk tut. Yada bayramdan sonra Önümüzdeki hafta bakalım Yorum bağlantısı
Safak Acar 21 Haziran 2014 Paylaş 21 Haziran 2014 Olsada yesek Alo dedim mi hazır ol abi Sensiz gitmem Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Gider iken sol tarafta Çorlu'ya yakın bir yerlerde bir araçtan kıllandım. 2 ay içinde 300 küsür *3 araç gelirse gelir, gelmezse Sen Ben Süha bir yerde oturup güzel bir ziyafet çekelim Fatih abi gelmediğine göre iftarı edirne de mi yapsak 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 (düzenlendi) Fatih abi gelmediğine göre iftarı edirne de mi yapsak Neden olmasınki ? Güzel bir çorba arkasından ciğerci Aydında güzel bir porsiyon edirne ciğeri taş çatlasın 20 tl Ceza gelseydi % 25 indirimli 250 tl. Ama süre bitmedi daha 2 -3 ay arası sürüyor ...Bugün gitsemmi diye düşünmüştüm gözüm yemedi. 22 Haziran 2014 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Neden olmasınki ? Güzel bir çorba arkasından ciğerci Aydında güzel bir porsiyon edirne ciğeri taş çatlasın 20 tl Ceza gelseydi % 25 indirimli 250 tl. Ama süre bitmedi daha 2 -3 ay arası sürüyor ...Bugün gitsemmi diye düşünmüştüm gözüm yemedi. 1 haftada geliyor abi artık cezalar O halde diyoruz ki Edirne de ciğer yemek bizim işimiz 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 1 haftada geliyor abi artık cezalar O halde diyoruz ki Edirne de ciğer yemek bizim işimiz Ceza gelsede gelmesede ciğer yenmezmi ? Ama Süleymaniye' de bir vakit namaz kılıp günahlarımıza tövbe ettikten sonra yemek daha zevkli oluyormuş Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Ceza gelsede gelmesede ciğer yenmezmi ? Ama Süleymaniye' de bir vakit namaz kılıp günahlarımıza tövbe ettikten sonra yemek daha zevkli oluyormuş Her şartlar altında yenir abicim vede dediğin üzere ikindi Süleymaniye de kılınabilinir. Sahur yemeğinide dönüşte tekirdağ köftesi ile betimledik mi işlem tamamdır bence 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Her şartlar altında yenir abicim vede dediğin üzere ikindi Süleymaniye de kılınabilinir. Sahur yemeğinide dönüşte tekirdağ köftesi ile betimledik mi işlem tamamdır bence Ayarlayın günü ve gelecekleri eşli yada eşsiz bana uyar sadece 1 hafta önceden haberım olsun. Malum ramazanda iftarlar oluyor eş dost akraba arasında...Ben işsiz güçsüz adamım önemli olan çalışan sizlerin denk getirmeniz... 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Haziran 2014 Paylaş 22 Haziran 2014 Ayarlayın günü ve gelecekleri eşli yada eşsiz bana uyar sadece 1 hafta önceden haberım olsun. Malum ramazanda iftarlar oluyor eş dost akraba arasında...Ben işsiz güçsüz adamım önemli olan çalışan sizlerin denk getirmeniz... Eşsiz olsun 5 temmuz ctesi olsun derim, tek sıkıntı iftara gideceğim yerde rez. yaptırmak olsa gerek abicim. Bir bakalım durumlara Listenin en uygun yerine beni yazabilirsiniz, eşsiz olarak Halkalıdan en az 3 kişiyiz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts