İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu Fotoğrafları ( 04.05.2014)

Misafir

Recommended Posts

Safak Acar

Bu akşam bir ziyaret etsem mi acaba mekanı  :unsure2:  :fiuw:

Heycan dan yanlış alıntı yaptım ya la ( la ayrıymış sizden öğrendim)  :crazy: :D 

Yengenle evlilik yıldönümümüz var la.. Gel sende, beraber kutlarız  :D  :D

Tamam ben ayazla ilgilenirim sen takıl :D :D

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Bu akşam bir ziyaret etsem mi acaba mekanı  :unsure2:  :fiuw:

Yengenle evlilik yıldönümümüz var la.. Gel sende, beraber kutlarız  :D  :D

Yer ayır bana da :p

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Akşamki yağmurda da ne güzel gitmiştir kuzular :D

İyi ki gelmemişim :D 

Yorum bağlantısı

Akşamki yağmurda da ne güzel gitmiştir kuzular :D

İyi ki gelmemişim :D

Farklı bir mekana gittik. Kapalı alan.. Bırak yağmuru, hava buz gibiydi :O
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Ramazan geliyor, elini çabuk tut. Yada bayramdan sonra  ;)

Önümüzdeki hafta bakalım ;)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Gider iken sol tarafta Çorlu'ya yakın bir yerlerde bir araçtan kıllandım. 2 ay içinde 300 küsür *3 araç gelirse gelir, gelmezse Sen Ben Süha bir yerde oturup güzel bir ziyafet çekelim :D

Fatih abi gelmediğine göre iftarı edirne de mi yapsak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce
(düzenlendi)

Fatih abi gelmediğine göre iftarı edirne de mi yapsak :)

Neden olmasınki ? Güzel bir çorba arkasından ciğerci Aydında güzel bir porsiyon edirne ciğeri taş çatlasın 20 tl :) Ceza gelseydi % 25 indirimli 250 tl. Ama süre bitmedi daha :D 2 -3 ay arası sürüyor ...Bugün gitsemmi diye düşünmüştüm gözüm yemedi.

tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Neden olmasınki ? Güzel bir çorba arkasından ciğerci Aydında güzel bir porsiyon edirne ciğeri taş çatlasın 20 tl :) Ceza gelseydi % 25 indirimli 250 tl. Ama süre bitmedi daha :D 2 -3 ay arası sürüyor ...Bugün gitsemmi diye düşünmüştüm gözüm yemedi.

1 haftada geliyor abi artık cezalar ;) O halde diyoruz ki Edirne de ciğer yemek bizim işimiz ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

1 haftada geliyor abi artık cezalar ;) O halde diyoruz ki Edirne de ciğer yemek bizim işimiz ;)

Ceza gelsede gelmesede ciğer yenmezmi ? Ama Süleymaniye' de bir vakit namaz kılıp günahlarımıza tövbe ettikten sonra yemek daha zevkli oluyormuş :)

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ceza gelsede gelmesede ciğer yenmezmi ? Ama Süleymaniye' de bir vakit namaz kılıp günahlarımıza tövbe ettikten sonra yemek daha zevkli oluyormuş :)

Her şartlar altında yenir abicim vede dediğin üzere ikindi Süleymaniye de kılınabilinir. Sahur yemeğinide dönüşte tekirdağ köftesi ile betimledik mi işlem tamamdır bence ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

Her şartlar altında yenir abicim vede dediğin üzere ikindi Süleymaniye de kılınabilinir. Sahur yemeğinide dönüşte tekirdağ köftesi ile betimledik mi işlem tamamdır bence ;)

Ayarlayın günü ve gelecekleri eşli yada eşsiz bana uyar sadece 1 hafta önceden haberım olsun. Malum ramazanda iftarlar oluyor eş dost akraba arasında...Ben işsiz güçsüz adamım önemli olan çalışan sizlerin denk getirmeniz...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Ayarlayın günü ve gelecekleri eşli yada eşsiz bana uyar sadece 1 hafta önceden haberım olsun. Malum ramazanda iftarlar oluyor eş dost akraba arasında...Ben işsiz güçsüz adamım önemli olan çalışan sizlerin denk getirmeniz...

Eşsiz olsun 5 temmuz ctesi olsun derim, tek sıkıntı iftara gideceğim yerde rez. yaptırmak olsa gerek abicim. Bir bakalım durumlara

Listenin en uygun yerine beni yazabilirsiniz, eşsiz olarak :)

Halkalıdan en az 3 kişiyiz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...