Misafir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 İyiki Bipper la gelmemişim.. en sonda ben kalırdım Yapacak olduğu canını okusam 170km hız yapardı En son attığın makaslara hayatta dayanamazdi zaten abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Çocuklara yaradı, Alperen (benim bebe) Ali Eren (Ayhan Sırtıkara bebesi) agalar iyi eğlendiler. Final... 9 Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Onla öyle bişi yapmazdım Canımı sokaktamı buldum.. Bu arada dönüşte trafiğin olduğu bölgede Motosiklet kazası vardı Adam bariyerlere çarparak ölmüştü gördünüzmü ? Allah korusun... En son attığın makaslara hayatta dayanamazdi zaten abi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Onla öyle bişi yapmazdım Canımı sokaktamı buldum.. Bu arada dönüşte trafiğin olduğu bölgede Motosiklet kazası vardı Adam bariyerlere çarparak ölmüştü gördünüzmü ? Allah korusun... Görmez miyiz. Mertcan abi aradı zaten temden gelmeyin isterseniz cok yogun dedi. Biz kalkmistir diye düşünüp girdik ama hala duruyordu. Çok fenaydi gercekten. Tuylerim urperdi. Allah korusun Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Bu arada dönüşte trafiğin olduğu bölgede Motosiklet kazası vardı Adam bariyerlere çarparak ölmüştü gördünüzmü ? Allah korusun... Kazayı gördük, cenaze yerde yatıyordu, sanırım onlar da konvoy halinde gidiyorlarmış. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Motorun hali... Carptigi koca kamyonun jantini yamultmustu Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Bu etkinlikte sunu anladim gelen butun araclar icin amac kuzu degilmis. Cogu kisi 2xx ustu suratlere cikti ara ara. Gercekten keyifli idi. Kaybolsakta yolu uzatmis olsak da gercekten hersey icin cok tesekkur ederiz emegi gecenlere. 4 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Sürtünme direnci focustan düşük. Uzaması normal Abi, focus 34.33cw, cmax 31.33cw değerine sahip diye hatırlıyorum. Bence topspeed'te 15km farketmez rüzgar katsayı direnci..2004 yılında çıkan (euro 4) ilk tdci motor'da bence birşey var. Sonradan emisyon değerini düşürmek için birkaç teknik değişikliğin olduğunu düşünüyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 (düzenlendi) Abi, focus 34.33cw, cmax 31.33cw değerine sahip diye hatırlıyorum. Bence topspeed'te 15km farketmez rüzgar katsayı direnci..2004 yılında çıkan (euro 4) ilk tdci motor'da bence birşey var. Sonradan emisyon değerini düşürmek için birkaç teknik değişikliğin olduğunu düşünüyorum.. +1984 4 Mayıs 2014 tarihinde Hüseyin Matur tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Safak Acar 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Halkalı - Çorlu - Tuzla - Halkalı 550km toplam maceram ancak son buldu. 3 çeyrek yakıt yaktı 95lik 1.6 TDCİ Focus 3. Ciğerleri açıldı baya umarım radar yemeyiz. Haberi ilk alan yayinlasin, kendimizi hatırlayalım Erdem sen nereye kayboldun ? 3 çeyrek 150tl ? Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mayıs 2014 Paylaş 4 Mayıs 2014 Bendeki fotoğraflar. Otomatik modda acele ile çekilmiş fotoğraflar,hata bol kusura bakmayın Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Son anda karar verip çıktık yola , bayağı alengirli bir yolculuk sonrası bütün trakyayı gezdikten sonra mekana ulaştık. Yeni arkadaşlar tanıdık memnun olduk. Mekan da güzeldi. Başta Kerem olmak üzere herkese teşekkürler . ne gezdik be abi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Abi offroad yapmışsın maşallah Harbideb off road macerası olmuş. Hiç alakasız yoldan gitmişler yine dönüşte. 2 dakka sabredip bizim döndüğümüz yoldan döneydiler Kaymak gibi yoldu Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Harbi çok güzel olmuş. Yağmur falanda yağmamış anladığım kadarıyla.. Bol bol yenilip içilmiş afiyet bal ,şeker olsun..Yarasın.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Gelen herkese tek tek teşekkürlerimi sunuyorum arkadaşlar, dostlar... İnşallah memnun kalmışsınızdır. Kusurumuz olduysa affola. Yol karmaşası, anlaşmazsızlık ve dandik navigasyonlar sebebi ile oldu herhalde. Zaman tutturulamadığı için Çorlu Total de toplanılamadı (11:45) Bulgardan dönen, 120 km yerine 300 km yapan arkadaşlar oldu. Özellikle Gökhan Erken ve Eray Alicikoğlu kardeşlerim.. Yine kendilerinden özür diliyorum. Yorduk sizi, sinirlendiniz, kızdınız, kulaklarımı çınlattınız Ama sonu güzel bittiyse ne mutlu bana, sizlere. (Çaylarda olaydı iyiydi, bize ders olsun, semaver her toplantıda bagajlarda olsun)Toplamda 50 kişiydik sanırım. Havada %75 bizden yanaydı. Sabah istanbul yolunda yağmur varmış ama Çorlu açıktı. Gittiğimizde hava biraz serindi ama yağmur yoktu. Saat 13:00 gibi yaklaşık 1 saat şiddetli sağnak yapsada, 14:00 dan sonra lodos, güneş derken kısa kollularla dışarıda gezdik. Çok şükür havamız iyiydi... Çoğunuzla daha önce kısa sohbetler, ufak buluşmalar yapmıştım. Ama bukadar uzun soluklu görüşmemiştik. Hepiniz şeker, tatlı, mükemmel insanlarsınız. FCTR nin bir aile olduğunu birdaha, birdaha kanıtlamış olduk.. Net ortamından tanışıp, bukadar samimiyet kurmak her babayiğidin harcı değildir. Güven en büyük hazinemiz FCTR olarak bence.. Sizleri seviyorum, esenle kalın.. Çok uzatmadan fotolara geçeyim Hakan Abimle 1 kuzuyu ikimiz yedik. Hangisini seçeceğimizi ona bıraktım. Oda seçimini yapıyor.. Acaba hangisini yesek Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Karnımız doyduktan sonra arabaları çekmek aklıma geldi. Aç karınla düşünemiyorum Hep kuzu hep kuzu nereye kadar. işte otoparkımız Gidişten bir kare.. Buralar komple benim Benim ihtiyar ve ufak kardeş Pepe Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Afiyet olsun Guzel bir buluşmaya daha imza atmissiniz. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Kuzuyu yerken bile bu kadar mutlu değildi Würth.. Pardon Kuzu katkıyı aldılar, sonrasında ciğer açıyorlar İşte dostluk, işte FCTR Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Gelmeyi çok isteyip'te gelemediğim bir etkinlik oldu ... Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Son birkaç enstantane... Abowwww..... Fatih Abinin, Lokman Abiye sattığı Naylonu, üzerine uçak düştükten sonra iyi toplayamamışlar. Vida arttırmış bitane Servet Abi buldu, yerine taktı sağolsun, yoksa Naylon dönüşte dağılabilirdi İşte ambiyansın hası, Şel.. Lokman Abim.. Kesene bereket, Allah razı olsun. Ağzımızı tatlandırdın. Bu bizim köyden değil. Bizim forumda bu kadar modifiyeli araç yok. Sadece egzozuyla döver bizi Benden bukadar.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 En büyük hayalimdir o şekilde bir kuzu yemek ancak bu zamana kadar denk gelmedi. Yaşadığım bölge civarında da yok. Artık bir şekilde bulup yemek lazım.... Bir şekilde gelip yemen lazım Ama ne yedik bee.. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Hey maşallah beee..Gelenlerin ayaklarına sağlık,keselerine bereket.Allah birlikteliğinizi daim,dostluklarınızı bozmasın...Çok istememe rağmen gelişen olaylardan dolayı katılamadım,nasip bidahakine inşallah... 2 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 5 Mayıs 2014 Paylaş 5 Mayıs 2014 Harbideb off road macerası olmuş. Hiç alakasız yoldan gitmişler yine dönüşte. 2 dakka sabredip bizim döndüğümüz yoldan döneydiler Kaymak gibi yoldu Yola bilenle çıkacaksın Abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts